Nekem is hiányzik a régi felület.
Emellett remélem képes leszek megszokni az újat, mert nekem is kedvenc elfoglaltságaim egyike a KM bogarászása oda-vissza.
Nekem is hiányzik a régi felület.
Emellett remélem képes leszek megszokni az újat, mert nekem is kedvenc elfoglaltságaim egyike a KM bogarászása oda-vissza.
Ugyanígy vagyok.
Párszor megnyitottam az oldalt, de olyan káoszos, hogy be is zártam. A keresett termékeket sem találtam meg, csak Google segítségével.
Én is imádtam a nap végén böngészni a Krémmániát, a piacteret, de mobilon számomra rettenetes lett az oldal, PC-n sem sokkal jobb.
Próbáltam egy-egy termékre rákeresni. A kereső egy katasztrófa, nem volt találatom. Google keresőbe beírtam a termék nevét + krémmánia, így lett meg.
Több hibát nem tapasztaltam, mivel már nemigen látogatom az oldalt. Még jó, hogy a fórum működik!
Ahányszor vitatkoztunk itthon az emberemmel, mindig azt mondta utolsó mondatként, hogy na jól van, inkább menjél már és nyomjad a Krémmániádat… és erre én mindig rá is pattantam és általában vettem is magamnak 1-2 finomságot:rofl:
Az elmúlt 2 hétben viszont nem vettem semmit, nem is nagyon nézelődtem a piactéren…és nem azért, mert nem volt vita itthon:rofl:
Nálam az a baj, hogy már regelve voltam itt a fórumon. Azzal nem engedett be.
Ne aggódj: laptopon ugyanúgy nem találok semmit! Van viszont szememet kibökő Rossmann reklám a címoldalon! Egy csini forgó kocka. Ha jól belegondolok, még semmit nem vettem meg csak azért, mert a képembe tolták a reklámját. Kezd ez a rengeteg reklám kontraproduktív lenni, inkább idegesíti az emberek többségét, mint vásárlásra késztetné. Nem csak itt, ofkóz.
Én a reklámokat konkrétan kb nem látom. Sem a weboldalakon, sem a buszmegállóban, sem az óriásplakáton. Abban a minutumban hogy észleltem a reklámot, már el is felejtettem. Szóval igen, kontraproduktív, számomra nem is azért, mert idegesítőek, hanem egyszerűen ignorálom őket.
Kedves Dunaimano, mobilon úgy találod meg, hogy a profilon az oldalsó horizontális menü vertikális menüvé alakul át, amit jobbra-balra húzva lehet mozgatni.
Igen, lesz megoldás a polcos dologra, hiszen az valóban nem jó, hogy nem lehet törölni, ezt pótolni fogjuk!!
Köszi, megtaláltam azóta. Nekem ez nagyon nem volt egyértelmű, pedig mindent megnyomogattam már amit lehetett. Esetleg egy nyilacska lehetne ott mobilon, hogy jelezze, még lehet görgetni.
Két újabb idegesítő dolog: vélemények fül.
2-3 oldalt előrehaladva, a következő oldalra kattintva azt írja ki, hogy “Nincsenek vélemények”. Frissítgetés után megjelennek a vélemények. Utána megint olvasgatsz pár oldalnyit, következő oldalnál megint üres a felület… Más is tapasztalta?
Másik, ha egy véleményt hasznosnak ítélek, azt írja, “Failed to fetch”. Más alkalommal viszont engedi lájkolni a véleményt.
+1: még mindig utálom hogy gépen ilyen kicsi a betűméret és kifolyik a szemem (tudom, lehet nagyobbra állítani az oldalméretet a böngészőben, de akkor meg az összes többi szöveg lesz aránytalanul nagy).
Kedves Angelless, köszönjük a jelzést, nézzük ezeket is!
Amíg a keresőt helyrepofozzák, kérlek, hogy használd a Krémmánia alap kereső funkcióját, ez a fejlécről érhető el, és sokkal pontosabb találatot ad. Köszönjük megértésedet és türelmedet!
Esetleg az is lesz javítva, hogy a hirdetés szövege szerkeszthető legyen?
Mármint hogy a szépen megírt és tagolt szöveg ne folyjon össze.
Köszönöm, használtam azt is, miután olvastam itt ezt a tanácsot fentebb. Egyelőre marad a Google.
Számomra az sem egyértelmű, hogy ezek egyáltalán az eladásaim értékeléseinek átlaga lenne, ami azért furcsa, mert mindig 5-öst kaptam, vagy az általam adott véleménypontok átlaga? Amúgy engem is idegesít…
Most nézem, már javították, 5-ös vagyok.
Így 2 hét után egyre jobban vesztem el a reményt. A drogériából hazaérve már nem segít a lelkiismeretemen az, hogy a random akciós szempillaspirált rátegyem a kívánságlistára a már meglévő 7 mellé, mert nincs kívánságlista. Vele együtt eltűnt a gyűjtésem is. A kereső továbbra sem segít sokat. Ha rámegyek egy márkára a legújabb termékeket esélytelen megtalálni. Egy oldalon 8 terméket listáz, legalább már plusz kattintással ki lehet venni közülük a már nem gyártottakat, de egyszerre csak 1 oldalt tudok léptetni, és nevetségesen kevés terméket mutat egyszerre. Szerettem böngészni a főoldalon a legfrisebb feltöltéseket, ez is eltűnt. Olvasgatom néha a véleményeket, de ha az igazán releváns 3 sornál hosszabb kifejtésért kattintatom kell ha el szeretném olvasni végig.
A napi krémmánia kimerül a fórum követésében és közben minden szomorkodót virtuálisan ölelek.
Nem az új dizájnnal van problémám, a látványt megszokom, a meglévő funkciókat is felfedeztem. Az átláthatatlanság fáj
Kedves KataViki! Igen, ez is rajta van a listánkon…
Köszönöm! Nagyon várom, mert addig nem sok kedvem van hirdetni, hiszen utána módosíthatom az összes hirdetésemet…