Krémmánia megújulás FONTOS

Nekem is hiányzik a régi felület.

Emellett remélem képes leszek megszokni az újat, mert nekem is kedvenc elfoglaltságaim egyike a KM bogarászása oda-vissza.

7 Likes

Ugyanígy vagyok.

Párszor megnyitottam az oldalt, de olyan káoszos, hogy be is zártam. A keresett termékeket sem találtam meg, csak Google segítségével.

Én is imádtam a nap végén böngészni a Krémmániát, a piacteret, de mobilon számomra rettenetes lett az oldal, PC-n sem sokkal jobb. :frowning:

6 Likes

Próbáltam egy-egy termékre rákeresni. A kereső egy katasztrófa, nem volt találatom. Google keresőbe beírtam a termék nevét + krémmánia, így lett meg.
Több hibát nem tapasztaltam, mivel már nemigen látogatom az oldalt. Még jó, hogy a fórum működik!

4 Likes

Ahányszor vitatkoztunk itthon az emberemmel, mindig azt mondta utolsó mondatként, hogy na jól van, inkább menjél már és nyomjad a Krémmániádat… :rofl:és erre én mindig rá is pattantam és általában vettem is magamnak 1-2 finomságot​:rofl::grin:
Az elmúlt 2 hétben viszont nem vettem semmit, nem is nagyon nézelődtem a piactéren…és nem azért, mert nem volt vita itthon​:rofl::rofl:

14 Likes

Nálam az a baj, hogy már regelve voltam itt a fórumon. Azzal nem engedett be.

1 Likes

Ne aggódj: laptopon ugyanúgy nem találok semmit! :laughing: Van viszont szememet kibökő Rossmann reklám a címoldalon! Egy csini forgó kocka. :laughing: Ha jól belegondolok, még semmit nem vettem meg csak azért, mert a képembe tolták a reklámját. Kezd ez a rengeteg reklám kontraproduktív lenni, inkább idegesíti az emberek többségét, mint vásárlásra késztetné. Nem csak itt, ofkóz.

6 Likes

Én a reklámokat konkrétan kb nem látom. Sem a weboldalakon, sem a buszmegállóban, sem az óriásplakáton. Abban a minutumban hogy észleltem a reklámot, már el is felejtettem. Szóval igen, kontraproduktív, számomra nem is azért, mert idegesítőek, hanem egyszerűen ignorálom őket.

2 Likes

Kedves Dunaimano, mobilon úgy találod meg, hogy a profilon az oldalsó horizontális menü vertikális menüvé alakul át, amit jobbra-balra húzva lehet mozgatni. :sunflower:

1 Likes

Igen, lesz megoldás a polcos dologra, hiszen az valóban nem jó, hogy nem lehet törölni, ezt pótolni fogjuk!!

1 Likes

Köszi, megtaláltam azóta. Nekem ez nagyon nem volt egyértelmű, pedig mindent megnyomogattam már amit lehetett. Esetleg egy nyilacska lehetne ott mobilon, hogy jelezze, még lehet görgetni.

1 Likes

Két újabb idegesítő dolog: vélemények fül.
2-3 oldalt előrehaladva, a következő oldalra kattintva azt írja ki, hogy “Nincsenek vélemények”. Frissítgetés után megjelennek a vélemények. Utána megint olvasgatsz pár oldalnyit, következő oldalnál megint üres a felület… Más is tapasztalta?
Másik, ha egy véleményt hasznosnak ítélek, azt írja, “Failed to fetch”. Más alkalommal viszont engedi lájkolni a véleményt.
+1: még mindig utálom hogy gépen ilyen kicsi a betűméret és kifolyik a szemem (tudom, lehet nagyobbra állítani az oldalméretet a böngészőben, de akkor meg az összes többi szöveg lesz aránytalanul nagy).

Kedves Angelless, köszönjük a jelzést, nézzük ezeket is!

Amíg a keresőt helyrepofozzák, kérlek, hogy használd a Krémmánia alap kereső funkcióját, ez a fejlécről érhető el, és sokkal pontosabb találatot ad. Köszönjük megértésedet és türelmedet! :sunflower:

1 Likes

Esetleg az is lesz javítva, hogy a hirdetés szövege szerkeszthető legyen?
Mármint hogy a szépen megírt és tagolt szöveg ne folyjon össze.

1 Likes

Köszönöm, használtam azt is, miután olvastam itt ezt a tanácsot fentebb. Egyelőre marad a Google. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Számomra az sem egyértelmű, hogy ezek egyáltalán az eladásaim értékeléseinek átlaga lenne, ami azért furcsa, mert mindig 5-öst kaptam, vagy az általam adott véleménypontok átlaga? Amúgy engem is idegesít…

1 Likes

Most nézem, már javították, 5-ös vagyok. :smiley:

3 Likes

Így 2 hét után egyre jobban vesztem el a reményt. A drogériából hazaérve már nem segít a lelkiismeretemen az, hogy a random akciós szempillaspirált rátegyem a kívánságlistára a már meglévő 7 mellé, mert nincs kívánságlista. Vele együtt eltűnt a gyűjtésem is. A kereső továbbra sem segít sokat. Ha rámegyek egy márkára a legújabb termékeket esélytelen megtalálni. Egy oldalon 8 terméket listáz, legalább már plusz kattintással ki lehet venni közülük a már nem gyártottakat, de egyszerre csak 1 oldalt tudok léptetni, és nevetségesen kevés terméket mutat egyszerre. Szerettem böngészni a főoldalon a legfrisebb feltöltéseket, ez is eltűnt. Olvasgatom néha a véleményeket, de ha az igazán releváns 3 sornál hosszabb kifejtésért kattintatom kell ha el szeretném olvasni végig.
A napi krémmánia kimerül a fórum követésében és közben minden szomorkodót virtuálisan ölelek.
Nem az új dizájnnal van problémám, a látványt megszokom, a meglévő funkciókat is felfedeztem. Az átláthatatlanság fáj

14 Likes

Kedves KataViki! Igen, ez is rajta van a listánkon… :woozy_face:

Köszönöm! Nagyon várom, mert addig nem sok kedvem van hirdetni, hiszen utána módosíthatom az összes hirdetésemet…