Krémmánia megújulás FONTOS

“Komolyan mondom, agyf@szt kapok, hogy mennyire bunkó módon tudnak egyesek reagálni erre az új külsőre, és a jelenlegi hibákra.” Mintha Te is kissé feszült lennél! :star_struck:

7 Likes

nekem az a véleményem, hogy mivel nem mi, a felhasználók tartjuk el a krémmániát, ezért nem is igen tartoznak nekünk semmivel az oldal üzemeltetői. számonkérni, követelőzni, besértődni a kevésbé jól sikerült újítások miatt - a számunkra amúgy teljesen ingyenes oldalon - szerintem értelmetlen. nincs senkire rákényszerítve, hogy a krémmániát használja. van kismillió másik oldal az interneten, ahol a krémmánia összes funkciójának alternatívája létezik (ha nem is egyben, de létezik).

valami újítás meg nagyon érett már szerintem. a krémmánia születése óta eltelt közel 15 évben felnőtt a szépségápolás iránt érdeklődő fiatalok egy új generációja is, akik már rég nem beauty blogokat olvasgatnak, hanem tiktokon követik az influencereket. más világ ez. szerintem örvendetes, hogy próbálkozik újítani a krémmánia, és nem 2010-es őskövület akar maradni.

4 Likes

Sajnos a legutóbbi véleményem be lett flaggelve. Pedig szerintem tényleg megérne egy “apology videót” ez a helyzet.
Fentiekre reagálva, szerintem itt senki nem nyilvánult meg olyan módon, amibe egy fórumon bele lehetne kötni. Csak ugye meztelen a király…

Azzal vitatkoznék, hogy nem mi tartjuk el a krémmániát. Pontosan mi tartjuk el a krémmániát. Mi vagyunk a termék! Ez egy tény. Nyilván nem az a volumen, mint egy fb vagy insta, de milyen felháborodás lenne, ha azokon az oldalakon random összebarmolták volna a profilokat és a funkciók alig működnének?
Eltelt 2 hét, a fejlődés jóindulattal nézve is csekély. Tulajdonképpen epic, hogy sikerült egy kattintással romba dönteniük egy évtizedes adatbázist. Vicces lett volna ezt a pillanatot slow motionban megörökíteni.
És igen, meglepő fordulat lenne szerintem, ha mindezt Karácsonykor bónusszal jutalmaznák.

Majd, ha kitakarítottam a spájzt, elmentem nyaralni és átszelektáltam az őszi-téli ruháimat (mert ennyire prioritás ez a profil), akkor átnyálazom a 712 véleményből, melyik az enyém, melyiket mentsem le, a maradék meg vagy itt marad mementóul, hátha megszerkeszti valaki, vagy nem… Ja, ezt nem is tudom, ha a 700-ból sok nem az enyém, akkor vajon eltűnt olyan, amiről én írtam véleményt és most más neve alatt fut? Pfff… hagyjuk… Végül is csak 6 éve szellemi örökségem bánja.

A mai napig nincs kint egy tájékoztató az oldalon, hogy bocsánat. Nagyon rosszul kommunikálnak.

12 Likes

Bocsi, de akkor mégis ki “tartja el” a Krémmániát? Kik szerkesztik, gyarapítják az adatbázist? Kik nézegetik a szponzorok reklámait? Kik viszik a hírét? Csak nem a felhasználók? Pont emiatt, legalább egy elnézést én is hiányolok egyébként, türelmet kértek számtalanszor, de elnézést a temérdek bosszantó hibáért nem, pedig szerintem is illett volna, teljesen más lenne a hozzáállás a mi részünkről is. Nyilván nem Éviék fejlesztették ilyenre az oldalt, nem az ő hibájuk, viszont ők az oldal arcai, a kommunikációért ők felelősek.

Mindezektől függetlenül én nagyon örülök annak, hogy több nap hallgatás után végre elkezdtek történni a javítások, sok nélkülözhetetlen funkció végre működni látszik és már ott a fény az alagút végén. Csak így tovább, a hibák legyenek kijavítva, az elveszett elemek visszahozva, minden kerüljön a helyére, a többit meg majd megszokjuk.

11 Likes

Kedves Torpece!
Elnézésedet kérjük a hibákért, azóta történtek javítások (és még nincs vége…), kérlek, hogy próbáld meg ismét a képfeltöltést, elvileg működnie kéne.
Nagyon köszönjük türelmedet!

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Ahogy látjátok, történtek már javítások és igyekszünk a többi hibát is folyamatosan javítani. Pontos időpontot sajnos nem merek és nem is tudok ígérni a konkrét hibákra :-(… Mindenesetre nagyon köszönjük végtelen türelmeteket!

Rettentően sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, pedig igazán nem akartunk csalódást okozni, Nektek különösen nem, akik napról napra nézik, éltetik az oldalt, amiért nagyon hálásak vagyunk! Elnézéseteket kérjük minden okozott kellemetlenségért és bosszúságért!! :pray:

Mi bízunk benne, hogy a javítások után egy letisztult, működő és (ismét) szerethető Krémmániát nyújthatunk Nektek! :heart:

3 Likes

Gyakorlatilag mi, felhasználók gyártjuk a tartalmat az oldalra.
A ráncfelvarrás valóban időszerű volt, de tény hogy nem lett gördülékenyebb az oldal használata, hanem épp ellenkezőleg.

4 Likes

Kedves Holvanazalany! Nagyon sajnáljuk, de ez még nem a végleges verzió, még javítások folynak, melyek remélhetőleg jobban segítik majd az oldal használatát! Kérjük még szíves türelmedet!

Köszönjük szépen, ez így valóban őszinte és hiteles kommunikáció! Szerintem sokan nagyra értékeljük ezt a gesztust, illetve egyébként azt is, hogy miattunk dolgoztok az oldal fejlesztésén, hogy nekünk lehessen egy szebb, modernebb Krémmániánk.

Megértem, hogy néha -a legjobb szándék ellenére-, nem úgy sülnek el a dolgok ahogy az tervben volt, de reméljük előbb-utóbb minden a helyére kerül az oldalon. A Krémmánia mindig is egy szerethető platform volt és én bízom abban, hogy egy ilyen fiaskó után is helyre tud majd jönni. Kitartást kívánok a munkátokhoz :white_heart:

4 Likes

Sziasztok! Én is szeretnék bocsánatot kérni tőletek :pray:t2: , mert valóban nem ez volt a terv, sőt - mi is, én is nagyon izgatottan vártuk az új KMet, nem számítottunk rá, hogy ez lesz, sőt, nagyon izgatottak voltunk, hogy új, régen kért dolgokkal tudunk meglepni Titeket ennyi év után, hálaképp a rengeteg hasznos véleményetekért és persze azért, hogy itt vagytok velünk, sokan már tényleg hosszú évek óta. :heart: Természetesen mi is feszülten várjuk, hogy hamar helyreálljon minden és újból arról beszélgessünk veletek, hogy mik a legjobb “krémek” 🫣 :crossed_fingers:t2: Addig is megpróbálunk megtenni minden tőlünk telhetőt, hogy tájékoztassunk titeket, így bármilyen új infot megtudunk a hibák javításával kapcsolatban, azonnal jelezzük Nektek, a kérdéseitekre pedig igyekszünk válaszolni az aktuális információink birtokában - akár itt, akár emailben kerestek meg minket. Eddig is igyekeztünk, de az elején mi magunk sem kaptunk sajnos konkrét válaszokat, azon túl, hogy zajlik a hibaelhárítás, de úgy tűnik, hogy most ez is helyre kezd állni.

9 Likes

Én ezt másképp látom. A Krémmániát alapvetően a felhasználók tartják el.
Mi írjuk a véleményeket, amiért az oldalra mindenki feljön olvasgatni.
Mi teszteljük ingyen a legkülönfélébb termékek széles tárházát ingyen, ami egyébként egy fizetett tesztelői feladat is lenne.
Mi töltjük fel az adatbázisba a krémeket, összetevőket.
Most mi végezzük az új honlap tesztelését, hibajegyek gyűjtését, a javítások tesztelését…

A Krémmánia hátterét adó csapat biztosít ehhez egy felületet (ami jelenleg nagyon erősen elromlott és erről szól ez a topik), és értékesíti ezt a hatalmas közösségi tudást, amit a felhasználók közösen, hobbiból, ingyen összegyűjtöttek. Vagyis reklámbevételekből profitot csinál magának, nekik ezért is éri meg. Ez a Krémmánia részéről egy üzlet és nekem mint felhasználónak meg egy flottul működő oldal lenne a fentiekért a fizetségem.

Szóval szerintem nem árt tisztán látni.

17 Likes

Én azt szeretném kérdezni, hogy továbbra is megvan-e az a limit, hogy naponta 10 terméket tölthetünk fel a piactérre, és hogy ugyanazon termékhez csak 7 nap elteltével?
Személy szerint köszönöm az eddigi javításokat, remélem hamarosan visszaáll a régi rend.

1 Likes

Szia Kodi! Ha minden igaz, megvan.

Mi köszönjük a végtelen türelmet! :heart:

Több minden javulóban van, ezt jó látni.
Kérdésekre is jöttek a válaszok Tőletek.
Szokni kell az újat még, de kiváncsian várom a végeredményt.
Viszont sokadjára feltöltésnél ezt írja ki:
Application error: a client-side exception has
Mi lehet a gond?

1 Likes

Kedves Safari!
Köszönjük a jelzést, utánanézünk, hogy mi lehet a gond!

Teljesen egyetértek veled. Szerintem a következő hetekben nagy bevétel kiesést fognak eredményezni az elmaradt kattintások. Részemről biztos mert tegnap ugyan vásárolni mentem és jó lett volna elolvasni a véleményeket egy bizonyos termékről. Ám amikor a hatodik kattintáskor sem találtam,feladtam. Keresés 0 pontos. :frowning:

5 Likes

Kedves Anilorak! Nagyon sajnáljuk és elnézésedet kérjük az okozott kellemetlenségért!
A kereső javításán még dolgoznak kollégáink. Addig is javaslom a Krémmánia alap kereső funkcióját használni, ez a fejlécről érhető el, és jelenleg sokkal pontosabb találatot ad.

1 Likes

Engem nagyon zavar, sőt idegesít az, hogy 4.88-as értékelésem van. Több ezer adás-vételen vagyok túl a hosszú évek alatt. Nekem még soha sem volt negatív értékelésem, csak kizárólag 5*-os. Mindig nagyon figyeltem arra, hogy meg legyen elégedve az összes vásárlóm. Számomra 4.88-as átlag azt jelenti, hogy voltak olyanok, akik nem voltak velem megelégedve. Sok felhasználónál meg semmilyen értékelést nem látok a neve mellett, pedig számtalanszor üzleteltünk.
Ha megnézem az eddigi eladásaimat, vételeimet akkor meg azt látom, hogy mindenkinél azt írja, hogy értékeljem a felhasználót. De hát már értékeltem. Akkor most kezdjek el mindenkit újra értékelni? Nem is értem ezt az egészet…
A másik, ami nagyon idegesít: ha rámegyek valaki termékeire és mondjuk 8 oldalon keresztül vannak termékei és pl. az 5. oldalon megnézek egy dolgot, onnan visszalépek és mindig a legelső oldalra dob vissza. Engem ez annyira felhúz, hogy be is zárom az egész oldalt. Ezeken esetleg lesz valami változtatás?
Ja és kaptam egy üzenetet, hogy XY kérdést tett fel a termékemmel kapcsolatban. A kérdés is ott volt az üzenetben, de az, hogy melyik termékkel kapcsolatban jött, az nem. Természetesen sehol nem látom a profilomban a kérdést. Átnéztem a termékemet, sehol nem találtam új üzenetet. Akkor most mi van? Így tényleg elmegy a kedve az embernek az egésztől…

11 Likes

Teljesen egyet értek… Az eladói értékelésekbe tuti belekavarta az új oldal, adott felhasználó által írt (termék)véleményeket. Elképzelésem sincs, hogy miért/hogyan, hiszen tök más téma. Bármi is az oka, baromira idegesít engem is, hiszen kínosan ügyelek a vásárlói elégedettségre. Az új oldal miatt egyenlőre csorbult a becsültetem/megbízhatóságom, ami kérdésekben nem ismerek tréfát.
Adott felhasználó eladó termékeinek listázása… a 8 db/oldal baromi kevés… sokkal gyorsabb és átláthatóbb volt a régi oldal 50 db-os listázása szerinti tájékozódás… erre fejel rá, hogy ha megnézel egy terméket majd visszalépsz, kezdheted előröl az oldalak lépegetését… agyrém…
Reméljük… ezek a hibák is javításra kerülnek, ha már a “felhasználói élmény” volt az elsődleges szempont.

8 Likes

Teljesen igazad van! A felhasználói élmény… én imádtam ezt az oldalt. Bármit vettem/rendeltem a legelső az volt, hogy na gyorsan ráruccanok a Km-ra és valós felhasználói tapasztalatokat/véleményeket olvashatok. Szinte minden választásomat befolyásolta. Most belépek és pár kattintás után bezárom az egészet. Órákat töltöttem szinte minden nap a Km-án. A fórumot, magazint, blogot is minden nap átolvasgattam. Most szinte kedvem sincs az egészhez. Én értem, hogy szükség volt egy kis fejlődésre, változásra. De konkrétan most azt érzem, hogy a legkevésbé számít a felhasználói élmény…

12 Likes