Krémmánia megújulás FONTOS

A zöld “Keresés a piactéren” gomb környékén (telefonról alatta, gépről nem tudom, talán mellette) van egy kis piros zászlócska, azzal.

1 Likes

@aalexaa Köszönöm, megvan a zászlócska! :hugs:

1 Likes

Miért van az, hogy a piactéren egyes termékeknél feljön a zöld tábla, hogy ‘keresés a piactéren’, más termékeknél pedig hiába van élő hirdetésük a zsibin, csak a ‘vásárold meg’ tábla jelenik meg, ami aztán külső partnerek oldalára visz, a belső piactéri hirdetések a termék oldaláról nem elérhetők?

3 Likes

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Az elmúlt napokban több javítás is kikerült az oldalra. A piacteres hirdetéseket már lehet törölni a profilban, illetve a vélemények nagy része helyére került. Utóbbi esetében még látunk néhány helyen elkallódott értékeléseket, ezeken még dolgoznak fejlesztőink.
Dolgozunk továbbá a korábbi kívánságlisták visszamentésén, amelyek polcok formában fognak visszatérni, továbbá a piacteres vásárlások esetében a kommunikáció javításán. A krémek lista és a piactér lista mini keresőjének optimalizációján is dolgoznak a fejlesztők. Amíg ez nem áll helyre, addig a krémmánia alap kereső funkcióját (fejlécből elérhető) tudjuk ajánlani, ami most sokkal pontosabb találatot ad!
Remélhetőleg hamarosan újabb frissítésekről tudunk majd beszámolni.

15 Likes

Kedves SSSAAA! A piactér lista további szűrhetősége is tervben van, köszönjük az ötleteket!

2 Likes

igen, ez elég bosszantó és félrevezető. Sokszor az is előfordul, hogy a konkrét eladó termékről lépek át a krémmániás oldalára, és ott már csak külsős áruházakra hivatkozik

1 Likes

Telefonról eltűnt, a gépen én is látom még.

Kedves Fórummodi! Tegnap reggel óta várok rá, hogy az újoncként regelt vevőm jelentkezzen. Aki vásárolni akar, az nem vár napokig, hogy írjon egy emailt. Ő megkapta az én email címemet, én nem az övét. Ez így nagyon nem cool. Gyakorlatilag védelmet adtok azoknak a tréfás újoncoknak (vagy akár régebbi krémmániásoknak is), akik unatkozva, szórakozásból lecsapkodják a termékeket - hiszen én úgysem tudom “megdorgálni”. Sokszor előfordult, hogy az újoncok nem tudták mitévő legyenek és arra vártak, hogy én írjak nekik. Szívesen megtenném, ha tudnám az elérhetőségét. Please, itt most ne hivatkozzatok a GDPR-re, mert pont ez a rutin kérdőjelezhető meg: valaki regel, lecsapja a termékemet és hip-hop, ha jóváhagyom a vásárlást, már meg is kapta az email címem. Én meg nézek kifele a fejemből a nagy semmibe. :frowning:

5 Likes

Segítsetek kérlek! Hol találom a zázslócskát ahol az üzenetet jelzi? Már kifolyt a szemem, nem látok sehol zászlócskát!

@Fapapucs1 A zászlócska a hiba jelentésére van. Az üzenetet nem jelzik, elméletileg e-mailt küld róla a rendszer. Sajnos a gyakorlatban nem érkezett nekem e-mail.

A kérdésemre legalábbis ezt az üzenetet kaptam a Krémmániától:

“Az új weboldal emailben értesíti a felhasználókat a beékezett üzenetekről.
A hibabejelentést a termékek adatlapján, a leírás alatt jobb oldalon látható piros zászlóval tudja jelezni felénk.”

Köszönöm szépen! :blush:

Örömmel látom a változásokat! Köszönjük a kitartó és lelkiismeretes munkátokat! :blush::smiling_face_with_three_hearts::pray:

2 Likes

Végtelenül jó érzés látni, hogy történik valami! :heart_eyes: Így tovább (bár van még mit a tejbe… :frowning: ) és kitartás… jó az irány…!
Néhány dolgot említenék…:

• a kereső nagyon primitív továbbra is. Az ékezet és szósorrend figyelését igazán megszüntethetnétek (google-ön keresztül hamarabb megtalálom a hirdetésem)
  • van eladó a termékem a piactéren, mégsem listázza, csak új termék weboldalai jelennek meg több esetben
  • az “eladó termék” leírási lehetősége borzasztó ezzel a tagolatlan lehetőséggel
  • adott felhasználó eladó termékei esetében baromi kevés az oldalanként 8 db-os listázás… sokkal átláthatóbb és célravezetőbb volt a régi oldal oldalanként 50 db-os megjelenítése.
6 Likes

Jól összefoglalta itt mindenki, Te is! Én nem tudom, hogy hogy fogalmazzam meg ezt a plusz dolgot nekik, de ha beírom a piactér keresőjébe, hogy Debrecen, vagy minta, fújós, parfümminták, ilyesmi, akkor ne azt dobja már ki hogy nincs találat. :frowning:

2 Likes

Ezt most nem pofátlanságból kérdezem, csak kíváncsi vagyok: azt nem lehetne esetleg hogy legalább ha a saját profilomra megyek rá, akkor a vélemények listájánál fel legyen tüntetve a lájkok száma, és ne csak akkor lássam ha a termék adatlapjára megyek és kikeresem a véleményem? Nekem speciel jó metric, ha látom hogy melyik véleményem volt hasznos sokaknak, mert akkor igyekszem a későbbiekben is ugyanazokat a szempontokat figyelembe venni. Eddig legalább az össz lájkok számát láttam, most már azt sem… (És ha már itt tartunk, azt az “igen” feliratot nem lehet visszavarázsolni "hasznos"ra?)

11 Likes

Ha ez sokáig tart még, akkor a Krémmánia átveszi a régi NLC-Café szerepét: azaz a fórum tartja majd életben. :frowning:

4 Likes

Szeretném kérdezni aki mostanában töltött fel terméket, hogy hány darabot tudtok naponta?
Nekem 3 darabot enged! Lehet ez is valami hiba, mert 2 napja 7 darabot engedett!
Szeretem frissíteni, illetve újat is tennék fel… lassú lesz így nagyon, úgy érzem! :tired_face:

Bocsi, de kikívánkozik, és akinek inge, csak az vegye magára…
Komolyan mondom, agyf@szt kapok, hogy mennyire bunkó módon tudnak egyesek reagálni erre az új külsőre, és a jelenlegi hibákra. Persze, zavaró a keszekuszaság, a logikátlanság, és hogy egy információt 70 kattintással tudok meg, vagy még azzal sem. de komolyan mondom, ha az életem legnagyobb problémája az lenne, hogy jelenleg a Krémmánia oldala picit megbicsaklott, és foltozgatni kell, én lennék a világ legboldogabb embere.
Eddig az volt a baj, hogy nincs reagálás a problémafelvetésekre. Már van reagálás. Most már az is baj. Figyelmetekbe ajánlom az ide vonatkozó Belga számot.
Szerintem mindenki érdeke, hogy flottul működjön az oldal, és nagyon jó látni, hogy az “imáink” tényleg meghallgatásra találnak. Szépen lassan alakul a dolog, mint a púpos gyerek. Imádjuk más munkáját fikázni, az nagyon megy mindenkinek, szerintem legyünk már egy kicsit türelmesebbek…

10 Likes

Miért kell “megújítani” mindent…? Jó volt úgy ahogy volt…szerintem :neutral_face:…már nincs kedvem az eladó termékeket böngészni, sokkal jobb volt a régi piactér.

5 Likes

Szerintem a panaszok, kritikák többségének a stílusa teljesen elfogadható.

Az, hogy valaki megfogalmaz egy kritikát, panaszt, még nem jelenti azt, hogy ez élete legnagyobb problémája.

Szerintem ez a honlapmegújulás egyértelműen sok sebből vérzik.

Örvendetes, hogy ezen a fórumon X nap múlva elkezdtek válaszolgatni, de ezzel együtt megtehették volna azt is, hogy a hibákkal kapcsolatosan kitesznek a krémmánia címoldalára is egy korrekt tájékoztatást, amiben elismerik a problémákat, és elnézést kérnek a felhasználóktól.

Eddig semmi ilyesmi nem történt, helyette ott szerepel a krémmánia címlapján szép nagy betűkkel az, hogy “A valódi szépség hitelességgel kezdődik.”.
A hitelességbe szerintem beletartozna az is, hogy ha hibák történnek (különösen ha ilyen mennyiségben), akkor ez nyilvánosan el legyen ismerve.

A “fikázásról”: ha én vagy a kollégáim ilyen munkát adnánk ki a kezünkből, amiben ennyire sok a hiba, hát, lehet, hogy kirúgnának :rofl:

12 Likes