Krémmánia megújulás FONTOS

Mindenre az a válasz, hogy türelem…sajnos már nincs türelmem! Nem kapok értesítést vásárlásnál, nem tudom visszaigazolni! Hogyan legyen türelmem? Meddig?

5 Likes

Hello Forummodi, tök jó, hogy elkezdtetek visszajelezni a bejegyzésekre. Egy ötletem van ezzel kapcsolatban, nem tudom, hogy megoldható-e (nyilván attól függ, hogy az IT-s csapattól mennyi infót kaptok): gyakran írjátok, hogy a hibák javítása folyamatban van, optimalizáltok, stb. Szerintem segítene, ha megírnátok, hogy konkrétan mik azok a hibák, amik már javításra kerültek éppen, vagy mik a frissen elkészült optimalizációk. Ezeket meg tudnánk nézni és tudnánk neki örülni. :slight_smile: Plusz éreznénk azt, hogy haladnak a dolgok a háttérben.

12 Likes

Az IG-sztorira reagálva: messze nem az a legnagyobb baj, hogy keverednek a termékvélemények és a vásárlói vélemények. Igen, zavaró, de vannak sokkal zavaróbb dolgok, pl:
– a régi, ósdi keresőmotort sikerült még jobban lebutítatni, és így már nem tudok úgy keresni, hogy “nivea testápoló”, hanem keressek a márkára, aztán szűrjem a testápolókat;
– nem tudok a termék adatlapjáról a márka adatlapjára lépni;
– a márka oldalán random listázza a termékeket, a régi beosztás sokkal jobb volt, hogy először a legnépszerűbbek, aztán a frissen feltöltött termékek láthatóak;
– nem akarok 2 másodperc görgetés után új oldalra kattintani, de ha már muszáj, tessék úgy programozni, hogy az új oldal betöltésekor ugorjon az oldal tetejére, ne pedig először fel, majd pedig le kelljen görgetni, hogy meg tudjam nézni mind a nyolc! listázott terméket, aztán a következő oldalra lépni.
Illetve szösszenet, de szerintem elég nagy mulasztás az is, hogy adtok egy “lájk” opciót, ha hasznosnak találom a véleményt, de ha nem hasznos? Ne kelljen már jelentenem azért, mert nem hasznos. Vagy ha ez a funkció létezik, csak én nem találtam meg, akkor mea culpa, elnézést. :slight_smile:
Remélem, a felsoroltakat sem tervezítek ebben az állapotban hagyni, mert végtelenül frusztráló, a régi felhasználói ÉLMÉNY elmarad, hiába az esztétikai változások.

10 Likes

Egyszer korábban bevezették a “nem tetszik” gombot, de annyit bántották, hogy levették, mert mínuszba is fordulhatott a vélemény. Én is utáltam, ne hozzák vissza.

6 Likes

Eddig a design-al kapcsolatban nem pampogtam… de őszintén szólva így 5-6 nap elteltével már nálam is nyikorog az ékszíj a főoldalon megjelenő kislány fotójától. Pedig általában asztali gépen netezek, és így csak a monitor felét foglalja el az arca, nem az egész kijelzőt. Szép lány, nem erről van szó: csak nem tudom eldönteni, hogy vizes vagy inkább zsíros az arca, a szemébe lógó hajtincs dettó. Hát nem tudom… esetleg Bradley Cooper vagy Chris Hemsworth portréjára nem lehetne kicserélni? :rofl: :rofl:

9 Likes

Kedves Anilorak! Jogos a kérés, ez csak átmeneti állapot. Úgy fog majd működni, hogy az eladó is megkapja majd a vevő e-mail címét. Folyamatban ez is…
Nagyon köszönjük a türelmedet!

1 Likes

Kedves Scara_2.0! Nagyon köszönjük a bizalmadat, igazán hálásak vagyunk érte! :heart_eyes:

Kedves Fapapucs1!
Igen, tudjuk, hogy már elegetek van az állandó türelemkérésből, de kérlek, hidd el, nem csak úgy, alaptalanul mondjuk! Fejlesztő kollégáink tényleg dolgoznak a háttérben a hibák kijavításán!!
Így most megint csak türelmedet kérném, de igazán nem szeretnélek ezzel felbosszantani… :crying_cat_face:

Eltűnt 🪄✨ köszönjük, ő volt a káosz arca, csak így tovább!

2 Likes

Lehet terméket törölni csajok! Akit érint Hajrá! :blush:

5 Likes

Már kinéztem a szememet, de nem találom: honnan kellene tudnom, ha valaki írt nekem? A régi felületen kis zöld boríték jelezte :thinking:

És tényleg, szuper! Haladás. :slight_smile:

termék adatlapján a krém képe fölött kattintható a márkanév

Én is azt utálom a legjobban, hogy népszerűség alapján listázza a termékeket a márkáknál… sosem fogom megtalálni így a legújabbakat

1 Likes

Esetleg az is lesz javítva, hogy a hirdetés szövege szerkeszthető legyen?
Mármint hogy a szépen megírt és tagolt szöveg ne folyjon össze.

1 Likes

Oh, talán tényleg lesz remény a javulásra? Esetleg lehet tudni, hogy mik azok a pontok, amiket még javítani készültök?

Ami még mindig őrült idegtépő:

• - plusz kattingatások a termékleírásnál
  • - az összetevők listájának kuszasága, széthúzása
  • - elérhetők lesznek-e egyből egy adott termékoldalon az eladó termékek?
  • - a szükségtelenül óriásira szabott képek
  • - az oldal felesleges széttagoltsága
  • - a színek és betűtípus: - nálam ez egy sarkalatos kérdés továbbra is. Valamelyikőnk írta itt fentebb, hogy ő relaxálni járt az oldalra. Ekkor jöttem rá, hogy igen, az új külsővel pontosan ez a relax érzés veszett el. Igen, a megszokás is relaxáló hatással volt ránk, ezt tény, de a mostani színek, a nem fehér háttér, a szürke betűk kombója eléggé egybeolvad, nagyon nehezemre esik az olvasás, így inkább bezárom az egészet. A betűtípusok összevisszasága sem a nyugalmat sugallja.

Elnézést, ha ez csak az én véleményem, ha egyedül vagyok vele, akkor kénytelen leszek megszokni… vagy elmaradni, mivel a fentiek miatt sajnos az oldal jelenleg elveszítette számomra az egyszerűségét, a letisztult szépségét, az informativitását, amiért annyira szerettük.

7 Likes

Telefonon nincs semmi a termék képe fölött, úgy tényleg nem működik, engem is zavar.

2 Likes

Nagyon jól leírtad a problémákat.
Bocsánat, de ez az új design szerintem is borzalmas, szükségtelenül kell sokat kattintgatni, túl nagyok a képek, stb, nagyon nem “user friendly”.

Elnézést, hogy ezt írom, de olyan lett a végeredmény, mintha jó magyar szokás szerint ezt a feladatot kiadták volna egy hozzá nem értő csapatnak, valaki valakijének, haveroknak.

Ami pozitívum, hogy úgy látom az “egyéb” kategóriában végre megjelentek alkategóriák, ami ha jól emlékszem, korábban nem volt.
Illetve a “hasonló termékek” is jó ötlet.

6 Likes

Upd.: No, kiderült, hogy a rendszer igenis jelzi, ha a terméket már előttem felvitték (bár még, gondolom, nincsen jóváhagyva, mert keresőre viszont nem adja ki). Annyi, hogy kizárólag az után adja ki a jelzést, hogy már mindent begépeltem róla és még 6-szor kattintgattam utána (mert felvitelnél is több oldalon át kell eleve kattintgatni, nem tudsz minden adatot egy oldalon, egyszerre róla megadni, mint eddig). Katt-katt-katt…

Továbbá, a régi felületen volt olyan lehetőség, hogy ‘hiba az oldalon’. Ezt most hogyan tudom jelezni az adott termékkel kapcsolatban?

Nem tűnt el a csajszi…