Krémmánia megújulás FONTOS

Gondoltam, hogy ha már nem lehet törölni a piactéren a nem aktuális hirdetéseket, akkor legalább szerkesztem őket, és odaírom, hogy nem aktuális, de annyira komplikált az is. Írj be vásárlás dátumot, lejáratot (tényleg parfümnél mi a lejárat?), aztán töltsd fel újra a képet, ami talán már nincs is meg, vagy nincs a laptopon, ahonnan szerkeszteni szeretném. Jaj… Feladtam :frowning:

2 Likes

Most visszaírt valaki,hogy folyamatban a probléma megoldása de akkor várok,majd jelezzétek valahol ha kész az oldal :smiley:

1 Likes

Kedves Poptie, kérlek, még ne “temess” minket, fejlesztőink folyamatosan dolgoznak a háttérben. A hibák kijavítása azt fogja eredményezni, hogy visszajönnek az adataid. Megint csak türelmedet kérjük szépen!

Kedves Eternity62!
Kérlek, segíts, az mit jelent, hogy válaszoltál neki? Csak az értesítő alapján nem nagyon lehet, mert az értesítő mailben el kell fogadni a másik vételi szándékát. Ha ez megtörtént, akkor elküldjük a vevőnek az e-mail címet, hogy fel tudja venni vele a kapcsolatot.

Kedves Cirbolya78!
Nagyon sajnálom, igazán nem az volt a cél, hogy ennyire megbonyolítsuk! De az oldal alapjaiban újult meg, mindent érint a változás. Reméljük, hogy - a hibák kijavítása után - sikerül kiismerni az oldal csínját-bínját és idővel ez válik számodra az új megszokottá. Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy a lehető legjobban működjön az oldal, és ez magával hozta azt is, hogy néhány, már megszokott funkció is átalakult.
Kérlek, hogy nézd meg a tutorial videóinkat, hátha úgy egyszerűbbé válik a dolog!
Nagyon köszönöm szíves megértésedet!

Kedves Anilorak! Köszönjük jelzésedet, tudunk erről a hibáról, még javítás alatt áll. Továbbra is kérjük szíves türelmedet és megértésedet!

Kedves KataD! Rettentően sajnáljuk, igazán nem szerettünk volna csalódást okozni sem Neked, sem a többi KM-nak! Kérlek, még ne gyászolj, folyamatosan zajlik a háttérben a hibák javítása, a beletett dolgaid sem fognak elveszni - melyekért egyébként nagyon hálásak vagyunk, hiszen tudjuk, hogy ez minden felhasználónktól nem kevés időt és energiát követelt.
Sajnos, még időre van szükségünk a hibák kijavításához, ezért újra csak türelmedet és megértésedet szeretném kérni!

1 Likes

A vevő az eladó termékem alatt tett fel egy kérdést még a vásárlás előtt, nem emailben. Erről régebben kaptunk egy központi emailt, hogy valaki üzent - ez rendben is volt most is. Beléptem az oldalra, a szóban forgó termékhez, és én is üzentem neki, mintegy válaszolva a kérdésére. Erre, az általam a vevő számára írt üzenetre érkezett egy újabb email nekem, hogy “üzenetem érkezett”. A saját üzenetemről kaptam egy értesítő emailt, hogy üzenetem érkezett. :smiley:

2 Likes

Köszönöm a választ. Ezek szerint simán törölni hirdetést továbbra sem lehetséges?

Kedves Anita!
Igazán sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésedet a megújult oldal. Pedig egy letisztult felületet igyekeztünk kialakítani. Abban bízunk, hogy ez az új design csak az újdonság miatt furcsa számodra és nagyon reméljük, hogy sikerül majd megszoknod és megszeretned! :heartpulse:

Kedves Piko888! Az értékelések sajnos valóban rosszul jelennek meg, ennek javítása is folyamatban van, reméljük, hamarosan megoldódik. Addig kérjük még szíves türelmeteket!

1 Likes

Haha, írnék én szívesen, de eltűnt a kívánságlista, ahova gyűjtögettem a véleményezésre váró termékeket :rofl: Az átállással eltűnt 3 véleményem (tudom, mert pont 900 volt a megújulás előtti napon) de mivel csak 1 termékre emlékszem ezek közül, sosem fog kiderülni, hogy mi veszett el.
Ma végül megtörtem, megírtam az új oldalra az első véleményt.

De továbbra is agyhalál, hogy a márkán belül népszerűség szerint listáz, oldalalnént mindössze 8 (!!!) terméket, az utolsó hely pedig üresen tátong. Aztán egyesével lehetne lapozgatni, mert a nyilacska előtt csak 1 számjegyre lehet kattintani. Az oldalon pedig foglalják az értékes helyet a már 10 éve nem gyártott termékek (amiknek jelölve is van az adatlapján) Újracsinálnám én a kívánságlistát, de ezzel a keresővel és márkaböngészővel bogarásszon akinek feláll a hátán a piros hó…

Egy konkrét kérdésre nem kaptunk választ: a kívánságlistát vissza fogják állítani, és előszedik vele együtt a rápakolt termékeket is? Nem egészen tiszta nekem, hogy a “legyünk türelmesek, dolgoznak rajta” az azt jelenti, hogy visszakapjuk a termékekkel együtt, vagy azt, hogy visszakakapjuk a funkciót magát.

2 Likes

Azért hihetetlen, hogy milyen elszántan bízunk benne, hogy a dolgok jobbra fordulnak! :slight_smile: Legtöbbünk, legalábbis.

2 Likes

Hidd el, ez a terv, és mi is bízunk benne, hogy a fejlesztők kijavítják a hibákat az oldalon és akkor remélhetőleg egy megújult és működő KM-t használhatunk! :heart_eyes:

1 Likes

Ezt tapasztaltam én is. Törölni sem és szerkeszteni sem tudok.

1 Likes

Kedves Kodi, aalexaa, beautifullife!
Erről tudunk, ez sajnos még mindig hibás, folyamatban a javítás!! Tudom, már kínos, hogy még mindig a végtelen türelmeteket kérjük, de sajnos, még mindig csak ezt tudom írni :woozy_face:

1 Likes

Kedves Furommodi!

Azt szeretném megkérdezni hogy ez valami hiba vagy ez már így marad ,hogy vásárlás esetén csak a vevő kap email címet? Mert én ezt nem tartom helyesnek. Szerintem sokunk nem.

4 Likes

Kedves Random, a kereső javítása még mindig zajlik, reméljük, hamarosan készen lesz!

1 Likes

Idejöttem szétnézni, hogy mit sikerült összekalapálni ennyi idő alatt.
Nem hibákat riportolni jöttem, meg nem fogok usability listát se adni, mert ezek egyike sem a felhasználó dolga. Pláne privát emailben küldözgetni, hogy nehogy megkoptassa az oldal fényét a fórumos rinya.
Én tartalmat adtam, tartalomért cserébe és sajnálom, ha ezt nem tudtátok üzleti lehetőséggé formálni. De mégis mi az elképzelés? Én csak a szponzoráció fele tolódást látom, de az épp nem passzol az arculatba. Vagy már de? Akkor mennyire hitelesek a vélemények?
A UX szakemberek meg a QA meg olyanok, mint a takarítók. Addig nagy ötlet nem kifizetni, míg egyszer csak a bokáig érő retek miatt ki nem fordul a vendég.
A szomorú tény meg az, hogy szoftver minőség meg nem só, hogy majd utólag beleszórjátok. Ha nincs alapból a koncepcióban se, akkor ez csak egy végtelen fércelés lesz.
Hajrá Kovács néni!

10 Likes

Sziasztok!

Napok óta várom, hogy mi sül ki ebből az egészből. Végül újra kellett regisztrálnom és el kellett búcsúznom a 11 év alatt felépített profilomtól, mert nem kaptam meg a jelszóváltoztató linket a regisztrált email címemre, hiába jeleztem a problémát.

Ez az egész káosz az “ami jó, azt javítsuk meg, ami rossz, azzal most ne foglakozzunk” tipikus esete.
Imádtam a régi oldalt, bármikor utána tudtam nézni 1-1 terméknek, megnézni az összetevőket egy pillanat alatt.
Egyszerű volt, átlátható és hatékony.

Ez az oldal végigkísérte az elmúlt 11 évemet: a randikra keszülődést, hajszínváltásokat, az esküvői készülődést, a covid online shoppingokat, a babavárást, babaápolást. És persze a kóros parfümmániámat.

Ez az oldal mindig kikapcsolt, ha egy kis relaxációra vágytam, imádtam olvasni a véleményeket és megállapitani ki az, akivel egyezik a tapasztalatom, közös a nezőpontunk.
A reggeli kávé mellett ezt görgettem és ezzel zártam a napot is, amikor már mindenki elaludt, de nekem még kattogott az agyam a tennivalókon és szerettem volna végre kikapcsolni a gondolataimat.

Valahol még él bennem a remény, hogy végül visszakapjuk a szeretett Krémmániánkat, de egyelőre én most befejeztem a részvételt.

Addig is köszönök nektek mindent kedves Krémmániás tagok, lelkes veleményezők, akárhogy is, de összetartoztunk.

Üdv.,
Scara

Az egyetlen pozitivum, ami jelenleg látok, hogy kevesebb kiadásom lesz, mivel sokszor csak azért vettem meg valamit, mert az olvasott vélemények felkeltették az érdeklődésemet. :slight_smile:

Update:
Visszakaptam a profilomat! Köszönöm szépen, ennek most nagyon örülök! A régi regisztrált email címemmel nem működött, de új email címet hozzá tudtak kapcsolni.
A bozontos szemöldökű lány is eltünt a főoldalról. :slight_smile:
Én most bizakodó lettem. :slight_smile:

19 Likes