Nekem nagyon tetszik!
Köszi 
Sziasztok 🩷 ajánlással érkezem. Az Essence Grape to see you lakkját jöttem ajánlani, ugyanis elképesztő tartós, nem tudom ti hogy vagytok vele, de rólam az összes márkás lakk (Essie, Chanel stb…) nagyon hamar lepattog, ez az alig 700Ft-os kis darab meg úgy tart mintha az élete múlna rajta, fedőlakk nélkül. Már 1 rétegben is durván szépen pigmentált, szóval ha hasonló problémával küzdötök, szívből tudom ajánlani. Nagyon sok szép árnyalatban kapható, én befutok még a DM-be es tuti hazahozok még pár színt (biztos ami biztos a fedőjét is elhozom)
Szép, már én is nézegettem ezt az árnyalatot, majd meg is veszem.
Van az úgy, hogy a márkalogót fizetjük meg, közben pedig egy sokkal olcsóbb termék magasan veri minőségben a méregdrága highend cuccot… (idézném kedves ismerősömet, aki szerint minden kínai, csak más címke van rajta - mondjuk ez körömlakkra annyira nem érvényes, de van benne valami).

Sziasztok! Volt az Avonnak egy lakkja (Speed dry+ kollekció) az árnyalat neve Modern Mauve volt. Nude alapon lilás fénypigmentek voltak benne, enyhén áttetsző volt az egész, kellett vagy 3 réteg. Nem tudjátok létezik még ez az árnyalat az Avon szortimenten belül, sajnos a katalógusminták nem adják át a színt, hiába nézem, vakon meg nem szeretnék rendelni. Esetleg, ha más márkánál tudtok hasonlót szívesen várom az ajánlást.
Sziasztok! Nagyon sok lakkom van már, megőrülök tőle. Kérdésem, hogy nektek mi vált be jobban, ha márkák szerint csoportosítjátok a lakkokat és esetleg van hozzá színválasztó margaréta, vagy színek szerint rakjátok a lakkokat? Hogy foglal vajon kevesebb helyet?
Nekem nagyon sok lakkom van, ilyen fiókos fadobozokban laknak, márka szerint csoportosítva. Korábban dobozokban voltak, de jobban szeretem ezt a megoldást. Ha egy bizonyos lakkot keresek akkor nem kell egy egèsz dobozt àttúrnom, hamem csak kihúzom a fiòkot.
Zseniális… 
Na kérem lassan egy hónapja nincs műkörmöm.
Akinek utolsó esélyt adtam, ott is elkezdtek potyogni a körmeim.
Konkrétan idegbeteg voltam miatta, hogy nekem azon kell aggódnom, hogy leesik- e vagy sem, meg mikor jutok el vele a körmöshöz. Három hetente jártam, vigyáztam rá, aztán legutoljára mégis -4 db volt az egyik hétvége mérlege. Kértem, hogy keressünk megoldást, nem volt rá nyitott, így lemondtam az időpontjaimat.
Most nyaralok, itt helyben voltam manikűr- pedikűrön, csak sima lakkot kértem.
Megvárom, hogy lenőljön a gázos rész a kezemről aztán vagy lakkozgatok, vagy kipróbálom, hogy magamnak tegyem a porcelánt.
Most így néz ki, nem látom gáznak, nyilván műkörömmel szebb volt, de az most egy jó darabig nem lesz.
Még hogy nem gáz? Nagyon szép a kezed, lábad és a körmöd! 
A műköröm opció, nem kötelező kellék 
Szerintem a természetes is szép, nem csak körömben.
Köszi szépen, nagyon kedves tőled 
Szerintem is szép! Kicsit még erősödnek a körmeid és sima liba. 
Addig próbáld ki a manucurist plumping erősítő lakkját. Nekem lassan már egy éve az az alap lakkom, de van hogy csak az van a körmeimen 2 rétegben. 
Köszi a tippet!
Most Essie erősítő lakk van rajta + 2 réteg Pupa. Tervezek még beszedni 2-3 üveg Merz drazsét, az kifejezetten haj+bőr+ köröm erősítő.
Majd referálok róla, hogy haladok, remélem erősödnek egy kicsit.
Nekem a sima drogériás cink tabletta kb 4 nap után látványos javulást hozott a “hámló” körmeimen.
Amikor pedig rákattanok az olajos hal + majonéz kombinációra gyakorlatilag törhetetlenek lesznek a körmeim.
Nekem is olyan mintha hámlana ott ahol rajta volt a zselé.
A Merzben van cink, ha ez nem lesz elég akkor veszek külön, köszi, hogy írtad.
Úgy tudom, hogy mióta betiltotta az EU a TPO-t a műkörmös alapanyagokban, lakkokban, azóta a köröm-leesés, letörés standard és nem egyedi probléma. A TPO segítette a gyors kötést és megfelelő tapadást illetve megkeményedést UV hatására. Lányom ugyanezzel küzd: kétnaponta esnek le a körmei, és nem akarnám a körmösödet védeni, de szerintem tudja ő ezt nagyon jól, hogy a használt anyagok a felelősek és ezért nem volt nyitott. Ugyanis nem tud mit csinálni: egyrészt itthon már nem tud beszerezni TPO-s cuccokat, másrészt ha be is szerezne és kap egy ellenőrzést, akkor vissza is adhatja az oklevelét.
Nekem is van TPO mentes gél bázisom, azt szoktam kenni normál lakkok alá: 1 hétig nagyon fáin, utána úgy húzom le a körmeimről, mint a matricát. Egyszerűen nem tud megtapadni, pedig mindent úgy csinálok, mint a profik, kiképeztem magam és az UV lámpám sem a legolcsóbb fajta. Az más kérdés, hogy nekem itthon nem gond újra kenni és lámpázni, mert még mindig kevésbé macerás, mint kétnaponta lakkozni a barázdás körmeimet.
Abszolút nem vagyok EU-ellenes, sőt! De be kell látni, hogy rengeteg olyan baromságot szabályoznak, tiltanak, írnak elő, ami megkeseríti az emberek életét, ide sorolnám ezt a TPO-frászt is (amitől még agyf…t kapok, az a rögzített műanyag kupakok, melyekbe - ha éppen úgy fordulnak a palackon -rendszeresen beleöntöm a kaukázosi kefírt, üdítőt ésatöbbi… :-D).
Sajnos ez nálam konstans állapot, nem bírja a zselét a körmöm.
Amíg porci volt rajta járhattam 4 hétre töltetni, azt sem tudtam, hogy van olyan, hogy leeshet.
Sajnos ma már alig- alig van aki ezzel az anyaggal dolgozik 
Sokadik körmös aki zselézett, az eredmény ugyanaz, ledobja a körmöm a TPO mentes cuccok óta pedig még a 2 hetet is alig bírta ki.
Maradok a sima lakknál egyelőre.
Nincs is azzal gond, nagyon szépek a körmeid most is!