Körömlakkok, manikűr

Igazán gyönyörű, tényleg angyali! Most, hogy írod, Mugler Angelje (a régi) jutott róla eszembe. :angel:

2 Likes

Egy hetes már , ez lesz a karácsonyi körmöm.

14 Likes

Az év első manikűrje.

10 Likes

És a Macika visszaköszön itt is! :heart_eyes:

1 Likes

Rendhagyó pedi fotó :slight_smile:

4 Likes

Köszi az ajánlást, meg is lestem őket!
A színek is meseszépek, de ez az Active vonal nagyon jól hangzik. Ki fogom próbálni!
Sosem géllakkoztam, nem is tervezem, a sima lakkot viszont 2-3 nap után ledobjàk a körmeim, így ki is szerettem a lakkozásból. De most meghoztad a kedvem :blush:

1 Likes

Sziasztok! Ez a Catrice lakk vajon UV lámpát igényel? Le volt értékelve a Rossmannban, de nem mindegyik színben. Most látom csak, hogy mi van ráírva. Még nem bontottam fel, nem akarom felkenni feleslegesen.

Nem, ez sima lakk, csak gélhatású.

1 Likes

Köszönöm szépen.

1 Likes

Sokáig mellőztem ezt a lakkot, mert 2 napnál többet nem bírt, de Sally Hansen fedőlakkal egész jó, 4-5 nap után pattant csak meg egy picit egyetlen körmön.

11 Likes

Szép lett nagyon! :heart_eyes:
Nekem is most ebben a napfényes, zimankós, havas januárban hasonló a színem. Én is egy tavalyi lakkot vettem elő, akkor valahogy nem tetszett, most meg folyamatosan ezt használom, annyira tetszik.
Lámpafényben, napfényben és szabadban árnyékban:

11 Likes

Nagyon szép ez a Catrice lakk. :heart: Ebben a havas környezetben meg különösen jól mutat.

1 Likes

4 hetes lenövés.

Ez pedig az after, nagyon vágytam már kipróbálni ezt a glass gélt.

12 Likes

Elvesztettem a fonalat: ez milyen gél?

Glass effect a neve és a 9052-es árnyalat 2x kenve.

1 Likes

Kezem lábam.
A kezem megint glass lakkozás, most eggyel sötétebb árnyalat, 1x kenve.
A lábamon van egy csöpp lila is, mert tiszta erőből belerúgtam éjjel az ágy lábába :smiley:

9 Likes

Nem szoktam dicsekedni a körömfestéseimmel :joy: megszárad , aztán indulok a Hősök tere felé.

18 Likes

Hajrá.
Én SZSZB elnök leszek. Sose gondoltam volna, de most muszáj.

17 Likes

Nagyon büszke vagyok rád, hajrá! :clap::metal::star_struck:

3 Likes