Gondoltam rád amikor készült, hogy ez most olyan Amadeás lesz 
De cuki vagy!
Az enyémek ezen a héten sötétbarnák:
A mutatóujjam körme alulmaradt a radiátorral szemben (feltéptem a tetejét portalanítás végett).
Őszi lila, csillogós. 
Alap és fedő: Manucurist - Active plump
Szín 1 rétegben: Manucurist - Victoria plum
Nekem nagyon bevált ez a márka. 2 hétig hibátlan a manikűr, pedig kesztyű nélkül mosogatok, takarítok. Nagyon gyorsan szárad, ami fontos szempont egy 4,5 éves örökmozgó mellett. 
Nagyon szép lett!
Hol szoktad beszerezni?
Köszönöm!
A naturalskin.hu-ról rendelem, máshol még nem találtam.
Kb 12 évig gél lakkom volt + az egyik újjam úgy beütöttem 2 éve, hogy hosszában berepedt rajta a köröm és hiába nőtt, a vége mindig szétvált.
Nem is volt emiatt opció a sima lakk.
Aztán megláttam ennek a hirdetését és tettem egy próbát az Active plump-al. Azóta nem jön szét az a körmöm sem, engem meggyőzött. 
Elég drága, de nagy mennyiség. Havonta rendelek 1-2 új színt belőle, így apránként bővítem a készletet belőle. 
De szép!
Én is most rendeltem Manucurist lakkokat: Active glow-t és active bright-ot, ezeknek nincs intenzív színe, inkább ápolnak.
Cultbeauty-n láttam még a Naturalskin-en kívül.
Szerintem is jó minőségűek.
Nagyon felcsillant a szemem ettől a promótól, mert a fél évesem mellett a tartósság és a gyors száradás is nagyon csábító
Viszont millió lakkom van, nem szívesen cserélném le egy vagyonért az egészet. Azzal esetleg van tapasztalatotok, hogy az alap- és fedőlakkok használhatók-e más márkák színes lakkjaival?
Szia! Én az Active plump-ot használtam alap és fedőlakknak Essie színhez. Igy is megvolt a 1,5-2 hét tartósság. 1 hét után nekem reszelnem kellett a körmömből, mert nekem extra gyorsan nő, de még plusz egy hetet simán lehúzok így újra lakkozás nélkül. 
Ez most 2 hetes lakk - ma délután fogok manikűrözni.
2 réteg Active bright + 1 réteg Active shine (ezt egy hete lakkoztam ra, miután reszeltem a körmömböl).
Kicsit látszik is a korábbi rétegek lenövése 
Ha jól értem, akkor ezek UV lámpa nélküli lakkok? Még soha nem hallottam róluk.
Vannak a márkanak uv lakkjai is, de azokkal nincs tapasztalatom. Én csak a sima lakkjaikat használom.
Azért kérdezem, mert az én körmeim géllakkal néztek ki így!
Nagyon szépek a körmeid, az meg szinte hihetetlen, hogy mennyi időt kibírnak.
Sajnos, nekem elképesztő készletem van fapados körömlakkokból, azokat illene elhasználnom.
A géllakk után a saját körmeim hagyományos lakkozásával küzdöttem egészen addig, amíg az összes csutkáig letört, beszakadt + barázdáltak voltak: úgy nézett ki a kezem, mint aki nem ismeri a manikűr szót. Valamit kezdenem kellett vele. Azt találtam ki, hogy csak egy réteg UV-s színtelen alaplakkot kentem rá. És erre kenem a sima lakkokat.
Meg vagyok elégedve, ezen is nagyon tartósak a Sally Hansen, Moyra, de még az Essence lakkok is.
Szóval most így elvagyok (volt már otthon UV lámpa meg minden, nem kellett külön beruháznom ezekre).
Ezt én is pont így játszottam jó ideig, amikor az egyik körmöm beütöttem és hosszában berepedt. Azt csak a Crystal Nails Elasty Hardener tartotta egyben. Viszont nekem semmi türelmem nem volt leoldani a gél lakkot és mindig (tudom, öt év kötél érte
) lekapargattam. Ezzel hazavágtam a körmeimet, hajlottak mint a papír.
Aztán nyáron láttam meg az Active plump hidetését, és azóta nem kellett sem hardener, sem gél lakk. A problémas körmöm sem válik már szét.
Én is az Elasty Hardenert használom, azt 1 rétegben vékonyan felviszem - de erre nem kenek már UV lakkot, mert azt valóban csak lerobbantani lehet. Sima lakk ugyanúgy megmarad rajta és baromi tartós. Amikor megunom, acetonmentes lemosóval pillanatok alatt lemosom a színes lakkot, marad alatta a színtelen Elasty Hardener, ami megfelelő keménységet és simaságot ad a körmeimnek.
Ha lenövés van, akkor kicsit felbolyhosítom a régi réteget, viszem rá a frisset - de ezt legfeljebb 2-hetenként kell megismételni, és 30 perc alatt megvagyok vele. Nekem azért sem jött be a géllak, mert a 2. hét végére már baromi untam ugyanazt a színt, hiába bírt volna még 1 hetet.
Bocsánat, ha nagyon “basic” a kérdésem. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen sose szeded teljesen le az Elasty hardener réteget, hanem mindig csak picit megreszeled, és arra kensz egy újabb réteget?
Hát lehet, hogy ettől egy profi körmös dobna egy hátast, de valahogy így. Igaz, még nem olyan régen csinálom ezt a rutint. Közben persze nő a körmöm, tehát a végéből mindig lejön valamennyi és tényleg nagyon vékonyan kenem az anyagot, épp csak annyira, hogy a saját körmömnek adjon egy kis tartást. Ha emlékeim nem csalnak, amikor körmöshöz jártam, ő is csak reszelgetett meg utántöltött, soha nem szedte le teljesen csak akkor, ha magától elkezdett felválni az anyag. Érdekes, most, hogy magamnak csinálom, nem szokott felválni vagy levegősödni.