Hosszú idő óta először sikerült túllépni a sima felkenek-egy-színt-vasárnap-este-tízkor körön (és ez a kis semmi is három napot érintett):

Hosszú idő óta először sikerült túllépni a sima felkenek-egy-színt-vasárnap-este-tízkor körön (és ez a kis semmi is három napot érintett):

Gyönyörű!
Köszönöm.

Hétvégén alkottam, holnap majd felcsicsázza kövekkel a körmösöm, ha szépen megkérem.
Kezem, lábam és az öltözőszekrény

És feltette a köveket!
De fel ám! 
Legközelebb milky white lesz minden+ kövek, de most még nem tudtam elengedni ezt a rózsaszín témát.
Imádom a köveket! Luise bevadul

Nyaralós kezem- lábam 
Nyári fagyi szín
Essie 960 blushin & crushin

Klasszikus és illatos
( a lakknak pacsulis-virágos illata van)
Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect 202 Carnal Red
Milyen szép formájúak a körmeid!
@Amadea Köszönöm! 
Ezt a lakkot nem tudtam otthagyni. A nyári kiárusítás, ugye:)
Párban volt egy bordós árnyalatú lakkal, kis szütyőben, gondoltam a bordó milyen jó lesz majd őszre!
Majd azt is bemutatom:)
Be se merek menni, még valami beugrik a kosárba.
Biztos nagyon szép lesz a bordó lakk is.
Pontosan erre gondoltam,és remélem kék nincsen belőle 
Basszus! Ma akarom FEHÉRRE festeni a körmöm, erre megnyitom ezt a GYÖNYÖRŰ PIROSAT!!!
Apropó, Veletek is előfordul, hogy egy hétig gondolkoztok, milyen legyen a következő szín-minta-forma kombó, erre a körmözés napján valami totálisan már kerül fel? 
Nem színhelyes a fotó, mert ez mályvás pinkes rózsaszín eredetileg, de most egy ideig nem volt semmilyen manikűröm. Így ennek most a hossza is, meg úgy az egész büszkeséggel tölt el. A kivitelezés a körmös érdeme 
@anon21269124, egyszerűen gyönyörű
, úgy a körmeid formája, mint ez a szín, no meg a hibátlan kivitelezés is
.
Bár én a rövid körmösök táborába tartozom, de ez egy (az én ízlésemnek) nagyon elegáns munka (nem hivalkodóan volgáris) úgy hosszra, mint formára
. A színe pedig lenyűgözően igazi nyári, enyhén narancsos, világos piros, pont olyan, mint amit keresek.
Nagyon köszönöm az elismerő, kedves szavakat