Körömlakkok, manikűr

Hosszú idő óta először sikerült túllépni a sima felkenek-egy-színt-vasárnap-este-tízkor körön (és ez a kis semmi is három napot érintett):

20240605_145429

17 Likes

Gyönyörű!

2 Likes

Köszönöm.:slightly_smiling_face:

IMG_9361
Hétvégén alkottam, holnap majd felcsicsázza kövekkel a körmösöm, ha szépen megkérem.

7 Likes

Kezem, lábam és az öltözőszekrény :slight_smile: IMG_9369

14 Likes

És feltette a köveket!

1 Likes

De fel ám! :slight_smile:
Legközelebb milky white lesz minden+ kövek, de most még nem tudtam elengedni ezt a rózsaszín témát.

2 Likes

Imádom a köveket! Luise bevadul :slight_smile: :sparkling_heart:

2 Likes

IMG_9491
Nyaralós kezem- lábam :slight_smile:

15 Likes

Nyári fagyi szín :icecream: Essie 960 blushin & crushin
IMG_5683

20 Likes

Lábam- kezem :slight_smile:

13 Likes

Klasszikus és illatos :blush: ( a lakknak pacsulis-virágos illata van)
Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect 202 Carnal Red

21 Likes

Milyen szép formájúak a körmeid!:slightly_smiling_face:

1 Likes

@Amadea Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:
Ezt a lakkot nem tudtam otthagyni. A nyári kiárusítás, ugye:)
Párban volt egy bordós árnyalatú lakkal, kis szütyőben, gondoltam a bordó milyen jó lesz majd őszre!
Majd azt is bemutatom:)

3 Likes

Be se merek menni, még valami beugrik a kosárba.:smiley:
Biztos nagyon szép lesz a bordó lakk is.

3 Likes

Pontosan erre gondoltam,és remélem kék nincsen belőle :smiley:

2 Likes

Basszus! Ma akarom FEHÉRRE festeni a körmöm, erre megnyitom ezt a GYÖNYÖRŰ PIROSAT!!!

Apropó, Veletek is előfordul, hogy egy hétig gondolkoztok, milyen legyen a következő szín-minta-forma kombó, erre a körmözés napján valami totálisan már kerül fel? :see_no_evil:

2 Likes

Nem színhelyes a fotó, mert ez mályvás pinkes rózsaszín eredetileg, de most egy ideig nem volt semmilyen manikűröm. Így ennek most a hossza is, meg úgy az egész büszkeséggel tölt el. A kivitelezés a körmös érdeme :slight_smile:

17 Likes

@anon21269124, egyszerűen gyönyörű :ok_hand: , úgy a körmeid formája, mint ez a szín, no meg a hibátlan kivitelezés is :+1: :clap:.
Bár én a rövid körmösök táborába tartozom, de ez egy (az én ízlésemnek) nagyon elegáns munka (nem hivalkodóan volgáris) úgy hosszra, mint formára :ok_hand:. A színe pedig lenyűgözően igazi nyári, enyhén narancsos, világos piros, pont olyan, mint amit keresek.

4 Likes

Nagyon köszönöm az elismerő, kedves szavakat :slight_smile: