Körömlakkok, manikűr

Ki csinált még húsvéti körmöket? :laughing:

20240331_150401

17 Likes

Juj de menő!

1 Likes

Megint kicsit uncsibb, de csilli-villi lakk kombó :slight_smile:
f8599bb7-be70-477b-8ead-cee0fbfcecac
9a656b79-6637-4a55-9d85-7e537d81e8f9

18 Likes

Nagyon szép! :blush:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Nem is unalmas! Sőt! :star_struck:

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm :heart_eyes_cat: Csak magamhoz képest az, általában papagáj színekben tombolok :parrot: :sweat_smile:

2 Likes

Hétfőn készült :slight_smile: IMG_8960
IMG_8962
Fejlődik a körmösöm, mert eddig 2 óra volt a töltés ( tudom, sírás- zokogás- fogcsikorgatás) újabban ezt levitte 1 óra 15 percre ami már elfogadható. A titok: úgy teszi az anyagot, hogy aztán alig kell reszelni.

15 Likes

IMG_20240331_113122
IMG_20240331_113214

Én ilyen felemás mintát csináltam, de csak most jutottam el hogy feltöltsem :sweat_smile:

15 Likes

Nagyon szép! :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Új kedvenc az Essie 2024. évi tavaszi kollekciójából, romantikus hangulatban.
959 flirty flutters
IMG_5520

14 Likes

Szép a háttér is!

2 Likes

@Asianlover Köszönöm, nekem is nagyon tetszik és élőben még szebb, azt hiszem:)
A Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight edt mellé adták az illat bevezetésekor ajándékba ezt a gyönyörű neszesszert. Annyira örültem neki, de egyszerűen nincs szívem használni, pedig így csak a helyet foglalja. Időnként előveszem, megnézegetem, aztán megint gondosan elrakom:)

IMG_5523

Nektek is vannak ilyen kincseitek, amik érintetlenül állnak otthon a szekrényben?

13 Likes

Ez nagyon szép kis neszi! Telibe van hímezve az anyag, ha jól látom, ilyet nem osztogatnak sűrűn.
Mindennaposnak lehet én is sajnálnám, vagy utazósnak fognám be vagy pedig nem mozgó tárolónak, hogy mégis csak ki legyen használva funkciója szerint.
Nekem nincs olyan tárgyam amit ne használnék, mert félek, hogy tönkremegy.

3 Likes

Jajdeszééép! :heart_eyes:

Egen, vannak “nézegetős” holmik :sweat_smile: Idővel azért mindet befogom, de van, hogy pár év eltelik addig :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Gyönyörű! :heart_eyes:
(Engem egyébként is kilóra meg lehet venni egy szép neszivel. :smiley:)
Nincs olyanom amit ne használnék. Fiatalabb koromban, amikor még nem voltam stabil anyagilag, többször előfordult, hogy vettem valamit az összespórolt pénzemből, majd addig nézegettem, amíg rámromlott. Akkor megfogadtam, hogy amim van, azt használni fogom, mert nem azért vettem drága pénzen, hogy álljon egy szekrényben, hanem azért, hogy örömet okozzon. Bár egy neszesszer nem romlik meg, de miért ne vidítsa meg rendszeresen a lelkem ha már van?

Neszimániásként nekem is van pár darab, ezekből nem használom mindegyiket aktívan, de a sminkes szekrényemben tárolásra mindegyik be van fogva, és minimum napi egyszer üdvözöljük egymást. :grin:

5 Likes

IMG_20240430_125609
IMG_20240430_125637

Megint felemás, Catrice: Your Royal Highness, valamelyik Holo Taco Unicorn skin és az újabb Sally Hansen x Sesame Street kollekcióból Elmo loves Hue (utólag esett csak le a “poén” a nevében :smiley: )

15 Likes

A virágos mintákat nagyon szeretem, egyszer még a körmösöm csinált ilyet nekem. Most csak két-két körmömre került, a bal kezemmel elég nehéz volt a jobbra megalkotni őket :smiley: de valószínűleg máskor is bevállalom :slight_smile:

1000007816

17 Likes

IMG_9219
Kicsit elkentem de vállalom :slight_smile:

10 Likes

Ez pedig tegnap készült, akrillal ami önmagában egy kicsit csillog. Lakkozhatom át hétvégén a lábam ilyenre :slight_smile:IMG_9230

15 Likes