Köszönöm kèrdèsed, megvagyok. Talàn ha idővel vègre utazhatunk Bp- re, akkor jobb lesz. Legalàbb a tavasz itt van megàllìthatatlanul , nagyon szeretem ezt az èvszakot, ahogy minden zöldbe borul ès a sok szìnes viràg kinyìlik.
Ez tök szép, szeretem a sejtelmes színeket. Nekem, most van hosszabb körmöm egy év után először, amíg a karantén tart legalább maradhat.
Jó hallani felőled, köszönöm, hogy írtál A tavasz nekem is a kedvenc évszakom, rossz is most karanténban lenni, de sajnos szükségszerű. Remélem sikerül az utazás is, főleg amiket írtál mi történt idehaza a távollétedben, nagyon nehéz lehet
Kitartást neked és mindenkinek a családodban!
Én is nagyon Sikerült tavaszias lakkot is felkennem, holnap teszek fel fotót róla tök véletlenül jöttem rá van hasonló szájfényem is, muris
Én jövő héten a kövi lakkváltásnál fogom levágni az enyémet, mert már túl hosszú, gépelni is alig lehet vele, nekem se volt soha ilyen hosszú körmöm még Milyen színre lakkoztad a körmöd?
Itt vettem még a zsibin, a legtöbb lakkomat ennél a kedves lánynál vettem Már épp próbáltam mértéket tartani a lakkokkal, amikor ezt feltete és nem tudtam nem elhozni. Olyan szép, annyira tavaszias, HOLO és mindig is szerettem volna a márkát is kipróbálni. Nagyon szuper! Könnyű használni is, és egy réteg elég volt belőle, jól fedett, pedig világos lakk, ezeknél mindig trükkös.
Sajna nem jön át, hogy rózsaszín alapon mentazöld metálos fénye van, ha rásüt a nap csupa holo csillámok kacsintanak vissza ránk
Még nincs rajta lakk, szerintem kezdetnek rózsaszín-nude lesz. Szokatlan lesz, folyon nézegetem majd a körmeimet.
Tegnap kedvet kaptam egy kis lakkozáshoz. Már nagyon régen lakkoztam. Ezeket használtam:
Jaj de szép lett!!! Az a sellős csillámos nekem is megvan
Én szivaccsal viszem fel és akkor több csillámos cucc kerül a körömre, ha esetleg szeretnéd fokozni valamikor az élvezeteket
Köszönöm Az ötletet is,ki fogom próbálni
Habár állítólag nem túl divatos a pirosat a rózsaszínnel kombinálni, tegnap mégis ilyen vidámabb párosítás mellett döntöttem
Nagyon szép ez a rózsaszín! Mit használtál?
A Ruha-tár témába linkeltek nemrég egy cikket, amiben kiderül, hogy most divatos a rózsaszínt pirossal párosítani.
Köszönöm ez egy crystalnails-es cukorpor, ami neten képen pirosnak tűnt és azért rendeltem meg anno. Mikor megláttam valóságban, akkor nagy csalódás volt, mert nem igazán kedvelem semmilyen téren a rózsaszínt. De tegnap úgy gondoltam, hogy egye fene, lássuk hogy néz ki a körmön, és azt hiszem meg fogom szeretni végül
Akkor ezek szerint nem is lőttem annyira mellé
A ruhatáras topic-ba került a cikk:).
Igen! Újra megy a piros-rózsaszín-korall-narancs, szóval a teljes spektrum mixelése! Nekem tetszik is, szóval boldogan fogok trendizni
Az elmúlt hetekben felfedeztem újra a köröm nyomdazast és kipróbáltam az Aruba blue nevű Essie lakkot
Bocsi, javítom.
Ne viccelj, csak azért írtam meg, hogy hová került, hátha el akarja olvasni @curlsandcurves is.