Körömlakkok, manikűr

Köszönöm kèrdèsed, megvagyok. Talàn ha idővel vègre utazhatunk Bp- re, akkor jobb lesz. Legalàbb a tavasz itt van megàllìthatatlanul , nagyon szeretem ezt az èvszakot, ahogy minden zöldbe borul ès a sok szìnes viràg kinyìlik.:sparkling_heart::hibiscus:

2 Likes

Ez tök szép, szeretem a sejtelmes színeket. Nekem, most van hosszabb körmöm egy év után először, amíg a karantén tart legalább maradhat.

2 Likes
1 Likes

Jó hallani felőled, köszönöm, hogy írtál :slight_smile: A tavasz nekem is a kedvenc évszakom, rossz is most karanténban lenni, de sajnos szükségszerű. Remélem sikerül az utazás is, főleg amiket írtál mi történt idehaza a távollétedben, nagyon nehéz lehet :frowning: Kitartást neked és mindenkinek a családodban! :heart:

1 Likes

Én is nagyon :slight_smile: Sikerült tavaszias lakkot is felkennem, holnap teszek fel fotót róla tök véletlenül jöttem rá van hasonló szájfényem is, muris :smiley:

Én jövő héten a kövi lakkváltásnál fogom levágni az enyémet, mert már túl hosszú, gépelni is alig lehet vele, nekem se volt soha ilyen hosszú körmöm még :slight_smile: Milyen színre lakkoztad a körmöd? :slight_smile:

Itt vettem még a zsibin, a legtöbb lakkomat ennél a kedves lánynál vettem :slight_smile: Már épp próbáltam mértéket tartani a lakkokkal, amikor ezt feltete és nem tudtam nem elhozni. Olyan szép, annyira tavaszias, HOLO és mindig is szerettem volna a márkát is kipróbálni. Nagyon szuper! Könnyű használni is, és egy réteg elég volt belőle, jól fedett, pedig világos lakk, ezeknél mindig trükkös.

20200404_144123 20200405_074522

Sajna nem jön át, hogy rózsaszín alapon mentazöld metálos fénye van, ha rásüt a nap csupa holo csillámok kacsintanak vissza ránk :smiley:

7 Likes

Még nincs rajta lakk, szerintem kezdetnek rózsaszín-nude lesz. Szokatlan lesz, folyon nézegetem majd a körmeimet.

1 Likes

Tegnap kedvet kaptam egy kis lakkozáshoz. Már nagyon régen lakkoztam. Ezeket használtam:IMG_20200406_142253 IMG_20200406_142358

7 Likes

Jaj de szép lett!!! :star_struck:Az a sellős csillámos nekem is megvan :slight_smile: Én szivaccsal viszem fel és akkor több csillámos cucc kerül a körömre, ha esetleg szeretnéd fokozni valamikor az élvezeteket :wink: :blush:

2 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face: Az ötletet is,ki fogom próbálni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Habár állítólag nem túl divatos a pirosat a rózsaszínnel kombinálni, tegnap mégis ilyen vidámabb párosítás mellett döntöttem :grinning:20200410_082707

7 Likes

Nagyon szép ez a rózsaszín! Mit használtál?

1 Likes

A Ruha-tár témába linkeltek nemrég egy cikket, amiben kiderül, hogy most divatos a rózsaszínt pirossal párosítani.:slight_smile:

5 Likes

Köszönöm :blush: ez egy crystalnails-es cukorpor, ami neten képen pirosnak tűnt és azért rendeltem meg anno. Mikor megláttam valóságban, akkor nagy csalódás volt, mert nem igazán kedvelem semmilyen téren a rózsaszínt. De tegnap úgy gondoltam, hogy egye fene, lássuk hogy néz ki a körmön, és azt hiszem meg fogom szeretni végül :smile:

2 Likes

Akkor ezek szerint nem is lőttem annyira mellé :smiley:

1 Likes

A ruhatáras topic-ba került a cikk:).

2 Likes

Igen! Újra megy a piros-rózsaszín-korall-narancs, szóval a teljes spektrum mixelése! Nekem tetszik is, szóval boldogan fogok trendizni :slight_smile:

2 Likes

IMG_20200326_104634
IMG_20200331_134653
Az elmúlt hetekben felfedeztem újra a köröm nyomdazast és kipróbáltam az Aruba blue nevű Essie lakkot

4 Likes

Bocsi, javítom.

Ne viccelj, csak azért írtam meg, hogy hová került, hátha el akarja olvasni @curlsandcurves is. :heart_eyes:

2 Likes