Körömlakkok, manikűr

IMG_7983
IMG_7982
Még mindig nem burgundi :slight_smile:
Azt hiszem idén már nem is lesz, két időpontom van beírva, lesz egy piros aztán év végére meg fekete.

14 Likes

20231104_101649

Én egy ízig-vérig őszi szettben láttam a világot: CND shellac Verbena Velvet & Candlelight.

18 Likes

Csicsás vagy sem, nekem kell ilyen zselé/akármi köröm :star_struck:
https://www.instagram.com/p/CmDUwOhLBXZ/

4 Likes

IMG_8093
IMG_8094
Bordó :heart:

15 Likes

Végre!:heartpulse:

1 Likes

@Blanky jól emlékszem, hogy a te kedvenced, de nem volt kapható?

Sugár DM:

IMG_20231208_091707

2 Likes

Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, de sajnos az én kedvencem nincs ezek között. :confused:
Ő a vadászat tárgya :slight_smile:

image

1 Likes

Ó, akkor rosszul emlékeztem. De ezt is régen láttam, hátha most majd lesz az is!

1 Likes

Nagyon remélem! :four_leaf_clover: :blush:

1 Likes

Lànyok kinek milyen a keze így az ünnepek előtt?
Szerdán lesz az idei utolsó session a körmösömnél, egyelőre feketében vagy meggypirosban gondolkozom.
Aztán ha nem lesz cérnám ott ülni akkor csak meghagyom azt a sima körömágyhosszabbítós rózsaszínt amivel betölt.

6 Likes

Meggy-pi-ros! Meggy-pi-ros!:open_hands::open_hands:

Hm, az enyém világosszürke, multikróm csillámmal, csak egyhetes lévén kissé inkriminált állapotban van. Ma tervezem lemosni, de még nem tudom, milyen lesz az új. Valami jó sötét szín.

3 Likes

Hű nekem a fekete is tetszik, én is elgondolkodtam, hogy olyan lesz, amim van abban vannak csillámok is :smiley:

Múlt héten szürke alapon narancsos pelyhes lakk, most kék csillámban nyomom. Karira szerintem lila multikróm+arany+csillámos fedőlakk lesz, de addig még 500x változhat :smiley:

407170508_373090382067911_6515498305035305295_n

400621534_2007145243002304_1171436632946918154_n

17 Likes

Jelenleg borzalmasan szaraz es leharcolt. :sweat_smile: Pocsek.
De a napokban idot keritek ra, mindenkeppen akarok valami csollogast. Mikor, ha nem most?!

2 Likes

Nekem most klasszik piros, kis csillámmal.
20231209_122501
Hogy a jövő hétre még változik-e, azt nem tudom, idénre nem piros volt a terv. Meglátjuk :slight_smile:

14 Likes

Épp most fejeztem be a lakkozást, most meggypiros. De lehet, hogy szentestére már semmi, attól függ, jut-e rá időm :blush:
IMG_5292

16 Likes

Nagyon szépek amiket mutattatok köszönöm.
Hajlanék a meggyszín felé ha nem lenne egy sötét csillám lila lakkom amit már elképzeltem a lábamon a feketével párban a kezemen🤭
A piros meg annyira ünnepi , az is van idehaza , valamit ígyis- úgyis kenek majd lábujjaimra .

2 Likes

Francia leszek. Színekben utazom az utóbbi pár évben alapvetően, de a család szigorúan francia-párti. Így mivel keresztbe-kasul utazunk most mindenkin, veszekedni nincs kedvem és férjnek és szüleimnek is ez a lieblingje, legyen nekik is jó kicsit :smiley:

Majd az újévben nyomulok valami ütőssel :smiley:

6 Likes

Ha a család ennyire szereti a francia manikűrt, miért nem csináltatnak maguknak?..

9 Likes

Anyunak 25 éve francia van sztenderden :smiley: szerintem ha 5 alkalommal volt valami más szín a kezén, sokat mondok :smiley: alapvetően nekem sem ezek a túldíszített dolgok mennek, csak 15 év után 2-3 éve én is meguntam a franciát :slight_smile:

1 Likes

Sajnos,téli repedezős,töredezős napjaikat élik körmeim,ezért teljesen rövidek .
A héten már nem megyek az irodába,tervezem kilakkozni őket ( ezt általában megérzik az ügyfelek,mert telefonoznak,még mielőtt megszáradna és természetesen elkenem…de valamiért a hajmosás,szárítás sosem zavarja őket, pedig az hosszabb folyamat)

Világos kék, halvány rózsaszín vagy bordó lesz,még nem döntöttem. A lábkörmeim korall színűek, őket csak két ünnep között kenem át valószínűleg.

3 Likes