Körömlakkok, manikűr

Az én körmeimet is egy ápoló lakk tartja össze :sweat_smile:, de nem kell sok, hogy tövig vágjam azt a fél millimétert. Mondjuk sötét lakkhoz nem bánom, ha rövid, úgy is lehet ütős hatású.

Viszont most először azon törtem a fejem, hogy vegyek-e egy zöld lakkot karácsonyra :grinning_face_with_smiling_eyes: , aztán abban maradtam magammal, hogy máskor nem kenném fel, akkor meg minek? Jó lesz most is akármelyik másik, esetleg újítok egyet, de olyat, amit máskor is szívesen kennék.

Rendeltem egy szívecske alakú bigyókat tartalmazót lakkot, de mást küldtek. Most ezt szeretném a PinkPandával lejátszani. Pedig milyen jó kis karácsonyi giccs lett volna: sötétzöld alapon piros szívek :evergreen_tree: + :heart:

6 Likes

Én is néztem a zöldet de annyira nem én vagyok, nekem a bársonyos hatású tetszik belőle.

1 Likes

Nekem most sötétzöld (Essence Shine last&go 53 Trust in me), a gyűrűsujjamon színjátszós pelyhekkel (vagy mi a szösz, Essence Glamaxy fedőlakk). Pénteken lakkozok karácsonyra, csillámos piros lesz (Moyra Stephanie).
A mostaniról próbáltam képet csinálni, de nem igazán adja át, gyönyörű árnyalat, nagy kedvencem mostanában. Nekem a körmeim jól vannak, szokás szerint a körömágyam tropa :sweat_smile:
20231218_203658

11 Likes

Mit szólna a család ha francia manikűr helyett :fr: manikűröd lenne? :grin:
Na jó, befogtam. Én fekete holóban nyomom épp, majd kari után előveszem az OPI Turn On The Northern Lights-t, ha még nem száradt be. Jövőre lesz egy nagyobb holo taco rendelésem, esetleg egy ilnp is ha lesz rá keret. De előbb egy irtózatos lakkszelektálás - túl sok olyan lakkom van amit anno nyomda alá használtam alapszínnek, de manapság már nem nyomdázok.

5 Likes

@Luiselotte Gyönyörű ez a bordó árnyalat, nagyon dög! És irtó jól megy a bőröd tónusához is!

Én is karácsonyfa-zöldben látom a világot, csak egy picit giccses :face_with_hand_over_mouth:
20231220_080651

12 Likes

Köszönöm szépen, kedves tőled :slight_smile:

Nagyon menő és igazán karácsonyi ez a zöld .
Nekem most ilyen lett, szerintem ez nem meggy inkább tűzoltópiros.IMG_8235
IMG_8237

14 Likes

Tudom, hogy nem ez volt a kép lényege, de nagyon tetszik a könyvespolcod a háttèrben. Sok az ismerős cìm :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Csillogó havat imitáló lakk :snowflake:
386477916_341522188601188_8878485878594764424_n
410727801_2619156044915722_8727188490369741053_n

17 Likes

Mindig megállapítom, hogy brutál szép kezed és körmeid vannak :slight_smile: és azt is, hogy a stílusunk nagyon hasonló :wink: A körmösöd munkája is mindig meggyőző :wink:

1 Likes

Nagyon kedves vagy köszönöm :slight_smile:
Szerintem is szép a munkája, maradok nála mindenképp.

1 Likes

Tegnap megcsináltam az idei utolsó lakkozást. Tavaly is ebben az összeállításban vártam az új évet, imádom ezt a csillámos lakkot :slight_smile:
1000006810

15 Likes

Nagyon szép! :blue_heart:
Melyik lakk/árnyalat? :blush:

1 Likes

Géllakk, a Diamond nails éjkékje az alap ( Gél Lakk - DN037 - Éjkék - Zselé lakk - Diamond Nails ), és rá kentem a Magic Mike nevezetű csillámos lakkjukat ( Gél Lakk - DN229 - Magic Mike - Zselé lakk - Részletes keres )

3 Likes

BÚÉK! :four_leaf_clover: :tada:
Az új évet lakkozással kezdtem, a reggeli csöndben színváltás, igazi januári lakk, csak a hó hiányzik :snowflake:
A kék az Essie 945 put it on ice lakkja, a fehér alapon apró kék csillámok a Sally Hansen Whisk You a Merry Xmas árnyalata
IMG_5306

15 Likes

Szilveszteri csilli-villi. A fedőlakk ugyanaz mint a karácsonyi verzión.

410986375_1216298855994271_709617706485301191_n
413297579_932895665118019_7788760118982260779_n

14 Likes

Én egyszerű manikűrrel vészeltem át az utolsó hetet. Amióta csak beszereztem az Essie Wicked árnyalatát, legszívesebben minden második héten ezt kenném fel. Régóta szerettem volna ilyen árnyalatú (nagyon sötét, majdnem fekete barnásbordó) lakkot, de nem hittem volna, hogy ekkora szerelem lesz.
Úgy érzem, ez fejezi ki legjobban az egyéniségem, erősebbnek is érzem magam tőle. A barátnőm szerint fantasy boszi körmök. A varrónő szemfüles volt, észrevette, hogy a hüvelykujjamon rövid, szögletes körmök vannak, rákérdezett, hogy miért ilyen. Mert így tudok vele fogni és nem is akarom olyan hosszúra megnöveszteni, mint a többit. Azt hitte, hogy műköröm.
20240101_122855

15 Likes

Brutál szép ez a lakk, és nagyon irigylem, hogy ilyen nagyra meg tudnak nőni a körmeid! Tök jó, hogy megtaláltad az “igazit”!

1 Likes

Amit elvesztettem a bőrömnél, megnyertem a körömlottón.:see_no_evil:
Egyébként ezt a lakkot bárkin el tudom képzelni, bármilyen körömhosszon. Mielőtt oválisra reszeltem őket, úgy gondoltam, a sötét lakkok rövid körmökön néznek ki a legjobban. Ez is változik.:slight_smile:

1 Likes

Azta :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: gyönyörű

1 Likes

Köszi szépen.:smiling_face_with_three_hearts: