Körömlakkok, manikűr

Nagyon szeretném hinni, hogy így van, és abszolút lehetséges is, hiszem nem igazán követem a témát, magyar körmösöket sem, inkább csak abból vonom le a következtetéseimet, amiket nap mint nap látok az után másokon. Attól meg még simán lehetnek igazán profi körmösök kis hazánkban is.

Nagyon tetszik amit belinkeltél, ezt nagyon szívesen hordanám én is, és tetszik a többi munkája is.
Nálam azt hiszem, ez lenne a favorit, el tudnám képzelni magamon a mindennapokban:
https://www.instagram.com/p/CoLARLNofHA/

https://www.instagram.com/p/ChsM8zUoqFy/
(Erre a fehér mintát nem kérném, egyébként szuper.)
https://www.instagram.com/p/CB5aYKgnejJ/
(Itt pedig a fehér körmök helyett is a rózsaszínt, valamint csillogó izéket sem, vagy nem ennyit. :grinning_face_with_smiling_eyes:)

2 Likes

És egy körmös, akihez, tuti nem mennél el :laughing: :laughing: :laughing: csak Neked mentettem le :laughing: :laughing: :laughing:

FB_IMG_1697778007645
FB_IMG_1697777987151

2 Likes

Ki van zárva. :scream: Sem ócska pop-art, sem giccses fosszília nem kerül a körmeimre egyhamar. :laughing:

3 Likes

Tegnapi session, csak be van töltve egy hybrid porci- zselé anyaggal , lakkot már nem kértem rá, mert munka után már nem volt cérnám 2 óránál többet ott ülni.IMG_7856
IMG_7857

15 Likes

Ez pedig saját munka sajnos világos lakkon nem igazán látszik az arany csillám.IMG_7855
IMG_7853
IMG_7854

15 Likes

Álomszép! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Abszolut hozod mindig a stílusomat :wink: Jövőhéten megyek, már egy hete azon gondolkoztam, hogy ilyen rózsaszínt szeretnék :sweat_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon szeretem ezt az alap “körömágyhosszabbító” gélt , rendszeresen előfordul, hogy már nem is kell rá nekem semmi.
Tegnap is úgy mentem oda, hogy burgundi lesz, de aztán olyan sokáig tartott az egész, hogy inkább maradtam ennél, mert tulajdonképp ez a kedvencem szerintem többet hordom mint a pirosat.

3 Likes

De jól néz ki, hogy csak a gyűrűsujjadon van egy multikróm kövecske!
Jó sokáig tart egy manikűrözés, szerintem kinyújtott kézzel hortyognék az asztalon.

1 Likes

Én is soknak tartom ezt az időt, új szett építése szokott ennyi ideig tartani, nem egy sima töltés, nagyon untam már a banánt este nyolc óra felé, úgy, hogy hatra mentem, munka után, nyűgösen.

1 Likes

Annyira szép lett, az egyszerűsége teszi igazán csodássá! :slight_smile: És persze az a picike kő :slight_smile:

2 Likes

Erre a manikűrre én is simán beneveznék, nem is nagyon akarnék mást, olyan szép.
Amire viszont nem vagyok kapható, az a munka után még órákat ülni vigyázzban valakivel szemben és bájcsevegni. :smiley:

1 Likes

Na, ezeket én is bevállalnám. Nagyon szép körmöket csinál a lány, végre valaki, aki nem a csiricsáréimádókat akarja kiszolgálni. Aki olyat akar, az meg talál magának úgyis más körmöst. Mondjuk a 3/4-ét a munkáinak én nem viselném, mert túlontúl konzervatív vagyok ilyen szempontból, de kétségkívül ízléses mind.

1 Likes

A munkái jó részét én sem, mert túl sok, de amiket linkeltem, azok tetszenek. Meg amit te is mondasz, hogy végre valaki aki egyszerűbb dolgokat csinál, nem rakja a körmöket tele mintákkal meg mütyűrökkel.

1 Likes

Egyszerűen nagyszerű :star_struck:

Én most sötétkékben látom a világot. Imádom ezt a csillámos, mélykék árnyalatot, igazából egész évben szívesen viselem (na jó, talán tavasszal nem, azt a hangulatot nem adja, de őszel-télen alap és nekem nyáron is nagy favoritom, főleg tenger mellett). 20231023_101527

14 Likes

Elmehetnétek mindannyian kézkrém reklámba, olyan szép és " finom" kacsóitok vannak. :blush:

4 Likes

Valaki kérdezte korábban,hol kapható rózsafa pálcika. Müllerben.IMG_20231028_120615_705

1 Likes

Hoztam egy kis őszt :slight_smile: így felnagyítva tudnék mit javítani rajta, de összességében nagyon tetszik :slight_smile: nyilván nem én alkottam :slight_smile:

397084847_634039725611795_3293405346963160352_n

17 Likes

Ez gyönyörű lett!:heart:

1 Likes

Hú, de szép! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes