Jobban áll, szerintem 
Köszi!

Sok lakkal maradtam el, ezt kentem a diplomavédésre. Imádom ezt az árnyalatot, “sima” DM-es Trend it up.
Amiket leírtál negatívumokat (“szabálytalan pöttyök”, “száraz kéz”), én nem látom 
Szerintem szép lett!
Köszi, aranyos vagy.
Közben azt is megtanultam, hogy óvatosan kell ezeket a hegyes körmöket használni, mert olyan cicás stílusú karmolásokat lehet velük okozni, hogy ihaj.

Kezem- lábam, szandálom 
Woow, de szép mind! A ruhád színe és mintája is telitalálat 
Köszönöm, ez az egyik tavalyi Máthé textiles anyag, nagyon szeretem.
A lakkokat pedig tegnap előtt este alkotta a körmösöm, sikerült belenyúlnom a jóba, 3x kellett köttetni, mert 2 - vel még elmászik. 
Minden jó ha a vége jó
Én is szeretem a Máthét nagyon sok szép anyaguk van jó áron. Mondjuk nagyon rég nem jártam náluk, nem tudom most mennyire emeltek, de lassan időszerű lesz 2 javításhoz kellene extra anyag.

Növögetünk, növögetünk.
Végre lenőttek a körmeim, újra belecsaphattam a körmözésbe! Persze ezer meg egy tervem volt, hogy mivel is kezdjem, és persze teljesen másra esett végül a választásom. Sok-sok naracsos körmöt hozott a júliusi kánikula
Játszóterezéshez is ideális 

Nyaralásra felkészített kis mancsom. Teljesen ötlet nélkül vágtam bele, de ez a zöld szín a szívem csücske, a matricákat meg ezer éve őrzöm a kis dobozomban. 

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy itthon hol lehet kapni üveg körömágybőr visszatolót? Sehol se találok, végül úgy döntöttem, sheinről rendelek egyet, de nyilván fémet küldtek helyette, szóval azt nem akarom még egyszer megkockáztatni 🥲🥲🥲
Nem tom mi a különbség az üveg és a fém között, én savazok meg fapálcikázok, de talán a legközelebbi körömalapanyagosnál. Ha ilyen nincs, kérdezd meg a legközelebbi pedikűröst, hátha…
@Mijau Szia! Neten tudsz rendelni, pl. itt:
Nekem Mont Bleu üveg körömreszelőm van tőlük, szuper termék, ide is fotóztam a legkisebb méretet, ami mindig a neszesszeremben van. Szetben rendeltem, két nagyobb méretűvel együtt, atombiztos csomagolásban érkezett és nagyon elégedett vagyok vele. Véleményem róla itt:
https://kremmania.hu/kremek/mont-bleu-uveg-koromreszelo-swarovski-kristallyal
Feltételezem, hogy a körömágy visszatoló is hasonlóan jó minőségű.

Catrice More than nude 12 Glowing rose

Egyszerűen szerelmes vagyok ezekbe a lakkokba, nem tudok betelni velük 
(A kiskutyabunda háttér miatt elnézést, épp rajtam fekve folyik a délutáni szieszta
)
Na gyerekek a 
- nak is van vége, körmöst cseréltem.
Elsején akartam időpontot kérni, hívtam- nem vette fel, üzentem- nem válaszolt , pedig megkapta.
Kaptam a közelben egy címet, telefonszámot, a neten meg tudtam nézni a munkáit, be is jelentkeztem. Kedves, aranyos, szépen dolgozik, örülök, hogy váltottam.
Íme az eredmény , nekem nagyon tetszik, hogy ilyen szolid, szép a körömágyhosszabbító színe is. Burgundit szerettem volna, de még nincs ősz

Jól néz ki (a háttér is)!
Már nagyon szeretnék őszi színekkel pingálni, lehet, hogy teszek az időjárásra, igazodjon a körmeimhez.
Köszönöm szépen, rengeteg könyvem van idehaza, szeretem a szépen rendezett könyvespolcokat 
Három hét múlva megyek akkor már burgundi lesz. Gyönyörű színei vannak, minden 3 változatban kenve , fényes, matt, csillámos, nem győztem nézegetni a mintákat. 
Nem adja vissza a kép de egy olyan karikán vagy 30 féle szín volt hármas kombinációban.
Mondta, hogy szóljak ha valami olyan kell amit nem látok , mert van még 60 amit nem kent fel 
Én is nagyon szeretem őket, csak a rendezésükre ritkán veszem rá magam.
De jól néz ki az első sorban az a sötét fenyőzöld (naná, hogy azt szúrtam ki…)!