Körömlakkok, manikűr

Nem masszőrt keresnek hanem olyat aki hosszù körmökkel finoman vagy erősebben végig karmolja a testrészekeet. :crazy_face::grin:

Azt írták “keresünk masszőr/scratcher munkatársat!”
Persze jó, értem, hogy a “masszőr” bizonyos helyeken mást jelent :roll_eyes: :laughing:

Mondjuk ezért van az, hogy van olyan igazi masszőr, aki kénytelen kiírni a honlapjára, hogy erotikus szolgáltatásokat nem vállal…

1 Likes

Szerintem masszőr lesz a papíron a munkakör. A scratcher-nek még magyar megnevezése sincs nagyon, nemhogy teáor-száma xD de szerintem legyen a nevük vakarász (a cukrász, bányász, stb. mintájára)

Viccet félretéve, kötve hiszem hogy mindenhol vakarnak majd. Nem értem miért gondolnak itt rosszra a fórumozók: a lávakövet sem használják intim területen, a műkörmöket sem fogják. Arra viszont kíváncsi lennék hogy a cég állja-e a manikűrszámlát, mivel tulajdonképpen munkaeszköz.

1 Likes

Mondjuk a masszőr munkakörhöz nem kötelező valamilyen masszőri végzettség? Bár lehet, kitalálnak erre valami más hivatalos megnevezést, “közérzet javító szolgáltatás”, mittomén :smiley:
Igen, ebben az esetben a műköröm munkaeszköz.
Nekem valahogy bizarr ez az egész, de biztosan van igény erre is.

Ezt nem tudom pontosan. Gyógymasszőrhöz kell, az tuti, szerintem sima masszőrnek betanított munkaként is megy.

1 Likes

Masszőrnek mehet aki akar, nem kell hozzá papír.

Hm, azt hittem, kell hozzá papír.

Az ember azt gondolná… meg amúgy is, mit lehet ma csinálni papír nélkül? Amúgy szerintem elég gáz, hogy pont masszírozáshoz nem kell. YouTube iskola alapján már én is kezdhetnék vállalkozást? És mi van ha több kárt okozok? Oké, ez nem gyógymasszázs, de mégis emberek testét fogom nyomkodni. Ehhez szerintem kellene egy elég alapos előképzés.

4 Likes

Igen, elég durva és ez veszélyes is. Elvileg vannak betegségek, állapotok amikor ellenjavalt a masszázs. Ha valaki képzettség nélkül masszíroz, vajon mennyire van ezekkel tisztában.

2 Likes

Kép
Tavaszi lakkozás :slight_smile:

12 Likes

De szép :star_struck: Már van benne egy kis nyári íz is :slight_smile: (Csini a papucsod is :slight_smile: )

2 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: zokni és cipőnyom is van ahogy utólag elnézem de annyi baj legyen, már szabadon mosolyognak a lábujjaim.

2 Likes

Kép
Kép
A bokrok meg a kezem, a szín a láblakkhoz igazítva . :relaxed:

16 Likes

Ó de szép :star_struck:

1 Likes

Köszi , tegnap alkotta a körmösöm.:slight_smile:

1 Likes

Hú de jó ez az árnyalat! :heart_eyes:

1 Likes

IMG_6627
IMG_6628
Tegnapi session ez csak egy sima cover zselé amit francia manikűrhöz szoktak használni, nem kértem rá színt. Lábamon is ez lesz, van
ilyen színű lakkom, ma megcsinálom .

10 Likes

Lereszeltem a szögletes körmeimet, mert meguntam, hogy a mutatóujjaimon folyton betörnek. Nagyon régen volt mandulaformájú, most is furcsának érzem.
A lakk az Essie Watermelon. Egyre jobban szeretem ezt a márkát, a Fijit kivéve nagyon könnyű az Essie lakkokkal dolgozni.
A pöttyöket nyomdalakkal csináltam, nézzétek el, hogy nem szabályosak.
Néha úgy sajnálom, hogy nincs időm többet pepecselni a manikűrözéssel, meg úgyse lesz olyan szép, mintha hozzáértő csinálná.
És igen, kicsit ki is van száradva a kezem.
20230615_173602

18 Likes

Az Essie Watermelon nekem is nagy nyári kedvencem :blush:

2 Likes

Nagyon jól eltalálták az árnyalatot.:grin: