Körömlakkok, manikűr

Bocsi, lehet felreertheto voltam. Maga az alap (gellakk) az, ami egy honapos, nem a jelenlegi manikur. :slight_smile: A lenoves nalam is komoly mar egy het utan, azert renovalom hetente ilyen-olyan trukkokkel a legelso gellakkos alapot. A friss manikurok melle igyekeztem “elotte” kepeket is kesziteni es feltolteni. Ott lehull a lepel a csodalatos lenovesekrol. :sweat_smile:
Ez a legutolso csillamos manikur a legfrissebb update, nem az egy honappal ezelotti eredeti gellakkos manikur. :slight_smile:
Nezd, itt az eredeti verizoja:
image
Azota maga a korom legalabb fel cm-t nott, reszelessel “visszavagtam”, a forma is valtozott, ezek mellett pedig hetente kapott egy frissitest (gellakkal vagy sima koromlakkal).

@Isabelle, meselsz majd az uvegszalas zseles tapasztalataidrol? :smiley:

2 Likes

Áh, köszi, így már értem :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem vagyok nagy lakk-guru, inkább csak gyönyörködni szoktam a ti alkotásaitokban, én meg maradok a sima egyszerűnél, de a tegnapit muszáj megmutatnom, egyszerűen oda vagyok érte :heart_eyes:
20230328_125236

(A sebes körömágyamtól tekintsetek el, állandóan szenvedek vele, most épp egész szép :sweat_smile:)

12 Likes

Ma megyek csináltatni még nem tudom milyen legyen.
Vagy @mlnda - ét fogom lopni, vagy sötétkék lesz, most valamiért az akadt be.
Majd úgyis mutatom, ha elkészült.

2 Likes

ILNP mittommilyen Chrome Flakies?
Imádom a duokróm topper lakkokat! En is szoktam ilyet készíteni, nagyon mutatós.

Vicces módon egy ezeréves essence fedőlakk (Glamaxy) :sweat_smile: Rendet raktam a körömlakkos fiókomban és már épp ki akartam dobni, mivel tényleg irtó régi, évek óta nem használtam, de abszolút semmi baja, úgyhogy maradt és fel is kentem rögtön :smiley:

1 Likes

Abszolút jó, ugyanúgy néz ki, mint az akkor négyezer forintba kerülő indie lakk.:smiley:

1 Likes

Kép
Milky Pink a szín neve.
Mikor elővette a glittereket megijedtem és inkább így maradtam :relaxed:

17 Likes

Catrice Iconails (Fly to Kenya vagy ilyesmi a neve, tök jó a minősége), ILNP Scarlet, a nyomdázás az Essie Wickeddel történt.
20230411_083019

8 Likes

IMG_20230412_184523
Kis szórakozás.

15 Likes

Megint milky pink, csak már egy kicsit hosszabban.
Kép
Kép

16 Likes

:flushed:

Biztos a (nagy)kutyákat gondozzák így :dog2:

2 Likes

Öööööö…fura dolgok szoktak történni az V. kerületben, na. Bolond ez a világ. Vakarószalon :flushed:

1 Likes

Hm nos igen; végig karmolásszàk- finoman a vendéget, majd extra térítés ellenében jöhet a zacsi és a többi… karmolászás is :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Esélyesnek tartom,hogy néhány vendég nem csak a hátát karmolásztatná. :rofl:

2 Likes

Ezt találtam róla :thinking:

https://www.scratchergirls.com/about

:flushed: legénybúcsúra… Ez eléggé el tudna fajulni.

Hihetetlen,hogy milyen vállalkozásokat ki tudnak találni.

1 Likes

Simán el tudom képzelni, hogy ez külföldön kultúrált körülmények között tud működni, de itthon erre nem látok esélyt…És igen, szerintem ott csomag-és más felszerelés vakarászás is lesz :smiley: de azt meg nem vakarószalonnak hívják, bár lehet, én vagyok lemaradva :smiley:

"Hamarosan nyíló exkluzív V. kerületi szalonba keresünk masszőr/scratcher munkatársat!

• legalább M-es méretű épített műkörömmel rendelkezel,"

Ööö, érdekes, egy masszőrnek tudtommal nem lehetne hosszú körme/műkörme, és körömlakkot se viselhetne munka közben. Azt nem tudom, hogy itthon ez szabályozva van-e, de ha jól tudom, az USA-ban ez alap masszőröknél (meg egészségügyiseknél).