Körömlakkok, manikűr

Köszönöm :slight_smile:

Szép lett, igazán napsütéses! :ok_hand:

Kezdek kicsit megborulni mentálisan, csupa napsütéses illattal fújtam ma be magam :slight_smile: többször is :)))
Óriási szerencsém, hogy sárga shellacot is vettem, most már tényleg alakítok valami jóságot a napokban, aztán töltöm fel én is!
Pont ma gondoltam amúgy erre, hogy ez a két dolog hiányzik a legjobban: hiába várom a Glamour napokat, hogy új shellacokat vegyek és nem tudom megszagolgatni az illatújdonságokat a parfümériában. Micsoda problémák :rofl:

4 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts:

Milyen parfümöt fújtál magadra? Kaptam egy kis Amuage mintát Sunshine a neve, ideje lenne tesztelni őt is :slight_smile: Remélem nem a tegnapi elmeroggyantak miatt borultál meg, éjfélig trógerkedtek, amikor ma ránéztem szerencsére eltűnt az oldal, bevallom örültem neki. Irtó furák néha az emberek.

Milyen a shellac? Csak láttam a fotóját a körmösöknél, de nem néztem jobban utána. Olyan mint a géllakk?

A problémákra az jut eszembe, hogy azok, valódiak, hiszen eddig hozzá voltunk szokva a jó és kényelmes dolgokhoz és most elég hirtelen nélkülözni kell őket. Én az ilyen tömeggel járó eseményeket meg boltokat alapból kerülöm, ez nem nyomaszt úgy, de kimenni a friss levegőre, főleg, most, hogy alig vannak az utcán, na az büntetés :smiley: Végre lehetne tömeg nélkül sétálgatni :smiley:

De legalább az újdonságok sem fogynak el, mert nem vásárol senki, pláne ilyeneket. :wink:

1 Likes

Wonderlust Sublime volt a mai nyertes :slight_smile:
Ja, nem , azok a gyökerek hidegen hagynak, csak magukat minősítik. Az én hirdetésem is lekerült, valaki biztos házirendellenesnek jelölte, most nem leütötték.
Hát, őszintén szólva néha azért elfog a szorongás, ha arra gondolok, hogy ez valószínűleg 4-5 hónapig fog tartani, meg milyen szar lenne, ha be kéne menni kórházba… pedig igazán fittek vagyunk, nem is túl öregek (én 34, a férjem 50). Annyira szürreális ez az egész, ami a világban történik, és hihetetlenül gyorsan. Nem igazán tudom azt se hova tenni, hogy kinézek a napfényes kertemre, minden szuper, az utcán gyerekek bicikliznek (kellő távolságban egymástól :slight_smile: ), emberek sétálnak, közben meg mindenhonnan dőlnek ránk a hírek, mintha itt lenne a zombi apokalipszis… Egyetlen hét telt el és máris elbocsátások, megborult a világgazdaság. Amikor erről komolyan elgondolkozom, csak nézek, mint hal a szatyorban :woozy_face:

2 Likes

Nem ismertem ezt a parfümöt, de megnéztem és láttam írtál alá véleményt is, nagyon izgalmas illat lehet! Mmm de jó lenne is a trópusokra utazni egyszer majd, addig meg álmodozunk parfümfelhőkkel körbevéve :slight_smile:

Örülök, hogy nem bosszantottak fel ezek a szerencsétlenek :slight_smile:

Amit a vírusról írsz csak egyet tudok vele érteni, ugyanígy érzek, korban is hasonlóak vagyunk, párom csak egy tizessel fiatalabb a férjednél. Nálunk ő pánikol folyton, de ma azért engem is elöntött a szorongás, amikor hazafele jöttem az orvostól,illetve bejutni se volt egyszerű. Hál istennek komolyan veszik a dolgot, megmérték a lázam ilyen fejrecélzós hőmérővel, kézfertőtlenítés maszk a váróba, hát én ekkor ijedtem meg igazán. Hazafelé meg csodás idő, virágba borult fák és döngicsélő méhecskék… Aztán nyomaszt a gazdaság, miránk milyen hatással lesz, és még egy zsibis akármivel se békíthetem ki magam, néha úgy érzem ez nem csak karantén, hanem elvonó is a vásárlással feszkót oldóknak…

2 Likes

Ja, a shellac! Szóval ez egy oldható hibrid lakk, 2 hetet ígér a CND, de rajtam simán bírja 3-4 hétig is, ha jól van feltéve (nem válik fel oldal irányból), amúgy meg én nem bírom 3 hétnél tovább egy dizájnnal :smiley:
Nagyon szeretem, mert puhább és rugalmasabb anyag, mint a sima géllak, nekem kényelmesebb viselet.

Hát igen, sajnos egy trópusi út az most álom kategória mindenkinek. Ez nagyon demokratikus :slight_smile: addig is rendezgethetem a korábbi fotóimat, legalább most arra is lesz idő!

2 Likes

Nagyon érdekes lehet ez a shellac is! 3 hétig én se tudnék egy manit elviselni, ez szerintem azoknak tökéletes akiknek nincs annyi idejük hetente cserélni (én kb. akkor szoktam :slight_smile: )

Jól teszed a fotók rendezgetését, legalább eltereli a figyelmed is a káoszról és kellemes emlékeket idéznek fel. Ez az egyetlen amit előnynek érzem ezt ebben az időszakban, hogy sok idő szabadult fel és olyanokkal is lehet haladni ami mindig háttérbe kerül(t) eddig. :slight_smile:

1 Likes

Én is besárgultam :slight_smile:
20200328_113027 (1)

6 Likes

jaj de szép lett!! :sun_with_face:

1 Likes

Esetleg még egy kis kiegészítő? :sunglasses:

Hát, ez nagyon cool lenne! Állandóan le föl venném, hogy kecsesen megcsillanjon az aranyfólia a sárga körmömön, ahogy hozzáérek :sunglasses: :stuck_out_tongue_winking_eye: :laughing:

2 Likes

Köszi szépen! :heart_eyes:

1 Likes

A héten a legkedvesebb lakkomat tettem fel, Masura Northern Lights mágneses lakkját. Lefotózhatatlanul szép. Szerintem egy sötét alappal a legszebb és akkor elég egy réteg is a varázslathoz, sőt sokkal jobb is, mint két réteg csak a mágnesesből. Méregzöld, lila, és egy álomszép világos pávakék is előbukkan. A ráeső fénytől függ melyik szín érvényesül a legjobban. Lefotózni normálisan a teljes ragyogásában kb lehetetlen. :slight_smile:

lakk22

10 Likes

Gyönyörű :sparkling_heart:

1 Likes

Gyönyörű! Egyébként ezt hogy lehet csinálni? Van a kupakban mágnes, vagy külön meg kell venni mellé valamit?

1 Likes

@Isabelle Köszönöm :kissing_heart: (Hogy vagy a helyzethez képest? :slight_smile:)

@Kokapu Köszönöm :relaxed: Külön kellett mágnest vennem, csak én nem a naillandon vettem hanem a crystal nailsnél, fele annyi volt :slight_smile: Itt egy jó kis videó erről, én ez alapján csináltam, viszont nekem a fedőlakk feloldja az egészet, nem tudom melyik márkával kompatibilis. Nélküle is jó, csak hamarabb kopik és pattogzik le.

2 Likes

Miután felkened a fedőlakkot, gyorsan mágnesezd meg mégegyszer ugyanabban az irányban, nekem így megmaradt a minta.

4 Likes

Szuper! Én is sokat nézegettem már ezeket, de még nem ruháztam be rá. Ami késik, nem múlik :slight_smile:

1 Likes

Köszi a tippet, kipróbálom így is legközelebb :slight_smile:

1 Likes