Körömlakkok, manikűr

Izgalmas kalandozas. Ugyes vagy!
Nagyon tetszik a nude arnyalat is.

1 Likes

Ú, szerintem nagyon is jó lett, ügyes vagy! Izgalmas, és nagyon szép is!

1 Likes

@mlnda köszönöm :slight_smile: A nude szín az alap lakk, a Perfect nails elastic cover-t használom, direkt választottam olyan színt, amit magában is tudok hordani.

@dunaimano köszönöm :slight_smile: bevallom, ha nem látok róla videót, hogy kézügyesség nélküliek hogy tudják ezt megoldani, akkor sose próbálom ki.

1 Likes

A szivacsosat vagy a nyomdázó szilikonosat próbáltad? :slight_smile:

1 Likes

A szivacsosat, az tűnt nekem könnyebnek :slight_smile:

1 Likes

Én most lenövesztési szüneten vagyok (sajnos a szoptatás nagyon megviselte a hajam-körmöm), de majd ha újra nekiállok, én is egy ilyet szeretnék majd kipróbálni! Van most már itthon nyomda is, össze fogom hasonlítani a kettőt, aztán majd tavasszal referálok, mire jutottam :nerd_face:

1 Likes

Használtátok már ezt a terméket? Csodaszépen csillog tőle a lakk,de szerintem nem szárítja meg hamar. Bár lehet,én vagyok türelmetlen.

IMG_20230315_125123_650

Kíváncsi leszek az eredményre. Ha a nyomda jobban beválik, akkor lehetséges, hogy én is beszerzek egyet. :slight_smile:

1 Likes

IMG_20230308_195922
IMG_20230310_130539
Az aktuális renoválás.
Első képen a folyamat, másodikon a végeredmény.

14 Likes

Ez csodaszép lett, lopom a képet viszem a körmösömhöz. :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű és végtelenül elegáns, nagyon ügyes vagy! :hugs:

1 Likes

Koszonom, @Luiselotte es @Key4U, kedvesek vagytok!

Sziasztok!
Végre találtam egy szuper CND shellacozó körmöst, nagyon igényes és sok-sok színe van.
Ez a szépség készült tegnap, pontosan nem tudom melyik árnyalat, mert 4 nagyon hasonlóból választottam, de nagyon hasonló a Romantique-hoz.
Szépséges tavaszt mindenkinek! :cherry_blossom::two_hearts:IMG_20230318_164836
IMG_20230317_172507

19 Likes

Nagyon szép! A díszítő is szuper, egyszerű, de nagyszerű :star_struck:

1 Likes

Köszönöm, én is imádom! :blush:

Nagyon szép, viseld egészséggel! :blush:
Megkérdezhetem, hogy ez a shellakk pontosan milyen technológia? Fényre kötős, mint a géllakk? Ezt is reszelni kell? Nem értek a körmös dolgokhoz, és érdekelne. Előre is köszönök szépen!

1 Likes

Szia! Itt találsz leírást a shellac-ról, én itt voltam Erikánál és ide is fogok járni ezután:
https://erabelle.hu/

Nekem azért tetszett meg a shellac, mert nem reszelik hozzá a körömfelszínt, illetve én nem tudnám megszokni a géllakkozás utáni, számomra vastagnak ható körmöket.
Ez is UV lámpára köt.

Ami kritikus pont az egy megfelelő szakember megtalálása, nekem ez a 4. körmös lett… Sok a kókler sajnos :frowning: akinél pl. először voltam, rendes gél alapot tett a shellac alá… Nem tudtam mit csinál mert az volt életem első “körmözése”. Következő alkalommal meg nekiállt lecsiszolni géppel ezt az alapot, ami nekem fájdalmas volt. A következő két körmösnél meg, ahogy fentebb is írtam, acetonban áztatták az ujjaim a leoldáshoz fóliázás helyett. (Nem is eredeti CND leoldó folyadékot használtak…)

Viszont a mostani élményem nagyon pozitív volt minden szempontból. Ha a reszeléstől tartasz, szerintem érdemes tenni egy próbát a shellac-al :slight_smile:

1 Likes

Hű…hát én ennyit nem tudnék elkérni a shellakkozásért :open_mouth:…igaz Győrben vagyok nem Pesten…ennyiért már fóliázhat…!

Hát igen, díszítéssel-jattal együtt 12.000 Ft/alkalom nem kevés. Én még olyan 6-7.000 Ft-nál szálltam ki, ha jól emlékszem.
Ahhoz képest, hogy 7.700 Ft egy üveg shellac, ezt igazán megéri otthon kenegetni, ha van hozzá kedve az embernek :slight_smile:

Annyit azért halkan hozzátennék a shellac-hoz, hogy büdös nagy kamu, hogy tartósabb, mint a géllakok. Éppen ellenkezőleg. Mivel ez egy hibrid lakk, ami nagyon könnyen oldható, pont hogy sokkal kevésbé kopásálló… Nem pénztárosoknak lett kifejlesztve, hanem éppen csak arra, hogy egy nagyon kényelmesen viselhető, tartós alternatívája legyen a sima lakkozásnak. Múlt héten lakkoztam hosszú-hosszú idő után újra sima körömlakkal… hát, soha többé! Agyfaszt kapok tőle, hogy nincs az az isten, hogy ne nyúljak bele, mielőtt megszárad és biztos, hogy harmadnapra nekiáll pattogni. Soha többé nem akarok sima lakkot használni :sweat_smile:
Meg az is nagy előnye a shellacnak, hogy a legkevésbé allergizál.

De visszatérve az árakra: van egy körmös csaj, akit instán követek, Vér Adrienn

Na, nála vannak ilyen huszon-harminc ezres körmök, mert “olyan különlegesen” kreatív… hát, nem tudom, itthon hányan adnak ennyi pénzt a körmözésért…

https://www.instagram.com/p/Cot9p5uIdfr/

1 Likes

Én sehol nem olvastam olyat, hogy a shellac tartósabb lenne a sima gélnél, sőt mindenhol 2-3 hetet írnak. Nekem szerencsére bírja 3-4 hétig is, ha takarítok vagy bármilyen tisztítószert használok, mindig egyszer használatos gumikesztyűt húzok (amit persze nem csak egyszer lehet használni). Nem csak a körmök miatt, hanem az írtó száraz és érzékeny bőröm miatt is.
Amúgy sajnos Pesten minden jóval drágább.:neutral_face: A festegetést még talán én is bevállalnám otthon, de a manikűrt nem tudnám olyan szépen megcsinálni. Elég problémás a körmöm körüli bőr.

2 Likes