Körömlakkok, manikűr

Gyönyörű lett a körmöd és köszönjük a részletes leírást is :heart_eyes:

1 Likes

De ügyes vagy! Nagyon szép lett!

1 Likes

Koszonom, kedvesek vagytok mind.
Probald ki, te is ugyanilyen ugyes leszel! :wink: Macerasnak tunik, de kimondottan egyszeru.

1 Likes

Banyek, én ezért körmöshöz járok :smiley: minden elismerésem azoknak, akik ennyire tehetségesek és ügyeskezűek :slight_smile:

3 Likes

Hűha, minden elismerésem!:blush: Jó a kézügyességem, de én ezt tuti képtelen lennék értékelhető minőségben kivitelezni.:grin: Simán elhittem volna, hogy profi körmösnél voltál, nagyon tehetséges vagy. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon cukik vagytok. De komolyan mondom, konnyebb ezt megcsinalni, mint egy “egyszeru” egyszinu koromlakkozast. Itt nem gond, ha csikos, foltos… sot.
Probaljatok ki! Akkora pozitiv csalodas lesz, meglatjatok! :smiley:

8 Likes

Kép
Kép
Körömlakk és új dolgozós papucs kategóriában is indítanám a képeket :relieved:

14 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:jajj de jò színe van , és milyen kényelmes lehet :grin:
Birkenstock vagy más márka?
.

1 Likes

@Isabelle Batz :slight_smile:
Innen vettem , most le is van árazva :
https://batz.hu/?s=Zahara&post_type=product
A talpa nem annyira göröngyös mint a Birkenstock vagy Scholl modelleknek , de nagyon kényelmes.

2 Likes

Üdv Mindenkinek!
A CND shellac lakkjához kommenteltem, és Asianlover ajánlotta, hogy nézzek fel ide a kérdésemmel.
Még nagyon új vagyok “körmöshöz járásban”, tavaly decemberben voltam életemben először, így 34 évesen. :grinning: Mivel sok jót olvastam róla (és mert gyenge körmökkel vagyok megáldva), a shellac mellett döntöttem. Az is lényeges szempont volt, hogy nem akartam vastag géles körmöket, azt nem bírnám elviselni sajnos.
Bemásolom ide a kommentemet:
“Tapasztalt shellac-ozók segítségét szeretném kérni. Engem nagyon zavar a lakk eltávolításánál az, hogy hosszú percekig acetonban áznak az ujjaim. Tudom, hogy a reszelés hiánya miatt ez elvileg körömkímélőbb, de valahogy nehéz elhinnem, hogy ez ne lenne káros a körömnek, a bőrömről nem is beszélve. Két körmösnél shellac-oztattam eddig, egyikük se tekerte fóliába a körmeim (szokták ezt egyáltalán?), hanem csak egy kis tálkában áztattam az ujjaim.
Ti nem tapasztaltátok, hogy ez gyengítette a körmötöket?”
Még kiegészíteném azzal, hogy milyen hatással van ez a bőrre?

Köszönöm, ha tudtok segíteni! :pray:

Szia! Hát, én nagyon megdöbbentem ezen, hogy nem fóliába tekerték a körmöd! Ez két külön körmös, külön helyen?
Kb. 5 évig jártam NailandGo-ba, ott mindig fóliáztak, de évek óta követek több cnd-s körmöst szerte a világból és ilyet még nem láttam…
Szerintem káros. Mi a fenéért kéne acetonban tapicskolni percekig? A másik meg, ami gyanús, hogy a CND-s leoldó folyadék jóval drágább, mint a hagyományos aceton, pontosan azért, mert az is egy jobb minőségű alapanyag. Nehezen tudom elképzelni, hogy azt jobban megérné kilocsolni, mert kisebb mennyiséget befóliázni…

Ez két külön körmös, más helyen, de egyik a másik tanítványa. :smiley: És mindketten kifejezetten shellacoznak, az egyikük már tizen x éve… Sokan járnak hozzájuk.
Gondolom, hogy acetonos cuccban áztattam az ujjaim, bár igazából nem láttam, milyen folyadékot öntöttek ki. A szaga alapján nekem egyértelműen acetonos volt.
Esetleg tudsz ajánlani Bp-n, belvárosban jó shellac körmöst? Lehet hogy inkább hagyom a körmöshöz járást, ha ennyi sarlatán van. Bár most azt láttam facebookon hogy a CND üzletèben szalon is lesz, lehet oda kellene majd mennem.
Egy Nail&Go-nál gondolom nincs olyan nagy választék lakkokból, vagy érdemes megnézni?

https://erabelle.hu/
Itt már volt esetleg valaki? A honlapon kifejezetten írják, hogy fóliával történik a leoldás.

Én magamnak csinálom otthon, sajnos ajánlásban nem tudok segíteni, esetleg a “CND körmös csoport” facebookon?
A NailandGo-ban pont azt szerettem, hogy nagyon sok árnyalatuk van, ha arra jársz gy plázában, nyugodtan meg tudod kérni, hogy mutassák meg a palettát (én van, hogy a vakvásárlás elkerülése végett meg szoktam náluk csekkolni az új színeket). Bár, azt nem tudom, mostanában milyen színvonalú emberekkel dolgozhatnak. Elég beszédes, hogy a vírus óta totál pang a standjuk az Alleéban, pár éve még vagy 8 körmös dolgozott ott egyszerre non-stop, most meg csak kb. 2-en…
De ha ezt a kérdést felteszed a fb csoportban, mármint a leoldósat, biztos, hogy csak úgy záporozni fognak a válaszok :joy: :joy: :joy:

Kép
Kép
Inci- finci rózsaszín :relaxed:

16 Likes

Nagyon szép tavaszváró :tulip:

2 Likes

Számból vetted ki a szót :slight_smile: érzed a tavaszt!

2 Likes

Nálam is megújult a köröm.
IMG_20230226_133840_BURST008

Alap az eredeti géllakk (kb. 10 napos), a virág pedig matrica. Erre rákerült egy Moyra fedõlakk. A kép múlt héten készült.
Lassan újra elmenne egy renoválás, mert mostmár elég látványos a lenövés. :grimacing:

13 Likes

A CND körmös csoportot néztem már, de nem léptem be, mert a leírása szerint körmösöknek szól. És igazából nem mernék kérdést kirakni, mert kínosnam érezném, hogy ha ott tagok azok a körmösök, akiknél voltam :joy::neutral_face:
A Nail&Go-nal nagyon gyászos az értékelése google szerint :smiley: őszintén szólva ez eléggé elriaszt.

Kinéztem két helyet, valamelyiket bepróbálom két hét múlva. Az egyikük honlapja kifejezetten írja, hogy fóliás leoldás történik.

3 Likes

Kalandozásaim a francia manikűr terén. Mióta magamnak csinálom, nem volt még ilyen a körmöm. Van még mit gyakorolni, de nem lett olyan nagyon rossz :slight_smile:

20230313_055846

17 Likes