Körömlakkok, manikűr

Köszi!
Sajnos a középső ujjam körmén felbuborékozott a fedőlakk, de közelről ilyen:
20220906_132808

11 Likes

Juj ez nagyon szép őszies lett! Buborékokat nem látok :wink:

1 Likes

A gyatra telefonos kép ápol és eltakar.:smiley:
Önmagában egy horror felkenni a Hennát, de ha alatta pl. ősziesebb narancsszín van (esetemben egy Essence), akkor 2 réteg elég belőle és a saját színe sem vész el.
A mutatóujjamon egy Different Dimension lakk van még a PP Hennára rétegezve. Egy halvány narancs az alapszíne, reeengeteg arany flakie-vel, csak pislogtam, milyen nyerő párost alkotnak együtt.

1 Likes

Nagyon kreatív vagy a keverésekkel :heart_eyes:

1 Likes

Én még vénasszonyok nyarával nyomulok, élőben persze sokkal szebb. Rózsaszínes narancsos alap, holo csillámokkal és arany csillogással.

lakk_09_02

11 Likes

Még megmutatom a sajátomat
Image_20220906_125040

19 Likes

Inkább csak este fél 10-kor nem volt idegzetem 5 rétegben kenegetni a Hennát, ráadásul nagyon folyós az állaga.:rofl:
A tied nagyon szép fagyiszínű!
Amúgy alig vártam már, hogy őszi színeket használhassak, hajj, jönnek a sötét szemsminkek és rúzsok is!:maple_leaf:

1 Likes

De jól néz ki!

@EmmaLilli : Hú, de szép! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Teljesen jól beleillik a kreativitás fogalmába :rofl:
Köszi szépen én még picit nyanyanyarazok aztán jöhet a kedvenc ILNP lakkom a Candlelight :candle: Amúgy én is imádom az őszt és a telet, végre nem néz senki hülyének a nehéz parfümjeimmel :rofl:

2 Likes

Gyönyörű lett, nagyon tavaszias :star_struck: :tulip:

Nagyon szép lakk! Nekem is van ilyesféle, az Eclipse.
Jaj, igen, a parfümök! Amióta hűvösebbek a reggelek, locsolom őket magamra: Givenchy L’Interdit Intense, TF Black Orchid, Byron Parfum Pirates (ezt ismered)?, Montale Black Aoud és társaik.

1 Likes

Igen, az is gyönyörűséges!

Ismerem a Piratest rajtam sajnos az sem működött :sob: Túlságosan a pacsuli volt hangsúlyos :frowning: A gond, hogy én eddig is locsoltam, de azért hűvösebb időben jobban érvényesül a többi illatjegy. :blush: Bár ma az Ylang Ylang Nosy Be-t fújtam, neki jól áll a mai meleg idő.

1 Likes

Múlt heti és a mostani lakk. Kicsit már kezd őszülni a dolog :smiley:

20220909_151235

20220918_152307

11 Likes

Ez most kifejezetten tetszik.:slight_smile:
20220919_093826

Essie Bahama Mama, Colour Alike fehér nyomdalakk, Moyra arany nyomdalakk.

14 Likes

Kép
Ősz, burgundi .

19 Likes

Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan fedőlakkot, ami viszonylag folyósabb és tényleg kőkeményre szárad? Én a Sally Hansen Miracle Gel-t használtam eddig, viszont órákkal felkelés után is képes nyomódni és ráncolódni, cserébe pedig egész drága is :upside_down_face: A h&m‐es körömlakkokkal szemeztem mostanság, ez a szinte fekete bíbor szín most nagyon bejött de említett fedő miatt ötpercenként beszélem le magam arról hogy lemossam:D SNOW_20220925_210549_090

6 Likes

Sallytől én a Big shiny top coatot használom na az tényleg kopogósra szárad! Nem kell neki fél év hozzá :smiley:

1 Likes

A Sally Big shiny-re még egy szavazat, évek óta azt használom.

1 Likes

Nekem a Sally Hansen Insta-Dri vált be a legjobban

1 Likes