Körömlakkok, manikűr

Köszönöm az ajánlásokat :grin:

Több ajánlatot kaptál már, de megemlíteném, amire én bukkantam. Nagyon gyorsan szárad, egy percen belül, kopogósra. Két réteggel (ami szintén őrült gyorsan szárad) egy hétig simán bírják vele a lakkok.
Gabriela Salvete - Glossy & Fast dry.
A Notinoról rendeltem, ha elfogy, biztosan újraveszem. :slightly_smiling_face:

Szerk.: Én nehezen viselem, ha lassan szárad a lakk. Van, amikor még nem teljesen száradt lakkra kenem, akkor is pikk-pakk keményre (és fényesre) szárad, nem kell hosszú percekig kínlódni.

4 Likes

Köszönöm :blush:

Múlt héten zöld, most kék :slight_smile: A múlt hetin kétféle zöld volt, de nem működtek jól egymás mellett. A gyűrűsujjamon inkább levélzöld, míg a többin igazi smaragzöld. Máskor másképp keverem őket.
20221002_090005

20221003_082406

20221003_082420

15 Likes

A kék az nagyon tetszik a galaxis mintával :slight_smile:

1 Likes

Köszi :heart: Imádom a pelyhes lakkokat, főleg, ha duokrómok :blush:

2 Likes

Emily de Molly - Everyday is the same (kivételesen passzol a ruhámhoz a lakk :smiley: ) Ti mennyire figyeltek a lakk és a ruha összehangjára?

20221010_101503

20221010_082733

7 Likes

Maximálisan figyelek, nem szeretem ha elüt a ruhámtól a lakkom , ezért is mozgok a pirosak- baby boomer- fekete és nyàron pedig fehér vonalon.
Rajtatok nagyon tetszenek a színek , szívesen nézegetem a körmösömnél is, max Kép
Kép
a lábujjamat szoktam kenegetni a magam örömére , zokniban, cipőben úgysem látszik.
Pont tegnap alkottam :slight_smile:

1 Likes

Én is szoktam rá figyelni, szerintem néha már túlzottan is :sweat_smile: Minden hétre előre meg szoktam tervezni, hogy melyik nap mit veszek fel és ennek megfelelően választom ki a körömlakkom színét. Többnyire mondjuk fekete-szürke-bézs ruhákat hordok (esetleg sötétkék, bordó), úgyhogy annyira nem nagy kunszt, de arra pl szoktam figyelni, hogy ha a heti szettjeim nagyon “színtelenek” akkor a körmöm élénkebb legyen (örök klasszikus piros :heart:). Ha rózsaszín a körmöm, ahhoz nem szeretek pirosas ruhákat felvenni (van egy skót kockás jellegű gatyám, kb az a legszínesebb dolog a gardróbomban, annál figyelek, hogy piros vagy fekete legyen a körmöm, amikor felveszem :grinning:)

3 Likes

Semennyire. Ma minden szégyenérzet nélkül felvettem a csillogós világos zöld körmeimhez a rózsaszín,fehér szürke színű felsőmet + kék farmert. :crazy_face:

Emily lakkom volt már,imádtam.

5 Likes

@Luiselotte De klassz, hogy ilyenkor is fested a lábujjkörmöket én azt nagyon elkummantom ilyenkorr a már :see_no_evil: Szép ez a korallos szín!

@aalexaa Nem gondolom ezt túlgondolásnak, klassz, hogy így csinálod, én az outfiteket tervezem csak meg, meg hozzá a sminkeket.

@Kinga79 egyébként dettó, minden más a véletlen műve :rofl:

3 Likes

@Alsace nekem ez csak megszokás kérdése.
Nyáron mindig géllakk, télen pedig sima, három hétig is rajta marad.
Fogok venni feketét és abba bele lilás meg sötétkék csillámot , igazi téli égbolt lesz.

1 Likes

De durva, hogy sima lakk is marad annyi ideig. Én megunnám :see_no_evil: Ez a téli égbolt csodálatosan hangzik!

1 Likes

Csütörtökön megyek körmöshöz és még nem döntöttem el, hogy telibe legyen-e fekete vagy francia véggel. Naomi Campbellen láttam a fekete francia változatot és kedvet kaptam hozzá .

1 Likes

Megnéztem, valami fantasztikusan szép és elegáns ez a fekete francia!

1 Likes

Nem kifejezetten őszi szín,de az időjárás sem az :slightly_smiling_face:IMG_20221014_122932

8 Likes

Kép
Tegnapi fekete francia.

17 Likes

Nagyon sikkes, jól áll!

1 Likes

Köszönöm, nekem is nagyon tetszik.

1 Likes

@HmM : kicsit megkésett a válasz, de fedőlakkban én is pont így jártam, sőt a színes lakkjaikkal is, gyönyörű színek, de az istennek se száradtak a Sally Hansenék. CND Vinylux család viszont nagyon jó, tényleg egy perc alatt kővé dermednek. És a körömlakk lemosójuk is a legjobb, abszolút kíméletes!

Nálam most egy kora-őszi színösszeállítás van (hiába október vége, eddig nem éreztem a sötétebb színeket, talán majd most a következő, hogy már tényleg bejött egy kis hideg).
CND shellac Boheme, Magical Topiary és White Button Down árnyalatok. Most használtam először ezt az arany füstfóliát, irtóra tetszik!
20221020_160800

15 Likes