Köszönöm az ajánlásokat 
Több ajánlatot kaptál már, de megemlíteném, amire én bukkantam. Nagyon gyorsan szárad, egy percen belül, kopogósra. Két réteggel (ami szintén őrült gyorsan szárad) egy hétig simán bírják vele a lakkok.
Gabriela Salvete - Glossy & Fast dry.
A Notinoról rendeltem, ha elfogy, biztosan újraveszem. 
Szerk.: Én nehezen viselem, ha lassan szárad a lakk. Van, amikor még nem teljesen száradt lakkra kenem, akkor is pikk-pakk keményre (és fényesre) szárad, nem kell hosszú percekig kínlódni.
Köszönöm 
Múlt héten zöld, most kék
A múlt hetin kétféle zöld volt, de nem működtek jól egymás mellett. A gyűrűsujjamon inkább levélzöld, míg a többin igazi smaragzöld. Máskor másképp keverem őket.

A kék az nagyon tetszik a galaxis mintával 
Köszi
Imádom a pelyhes lakkokat, főleg, ha duokrómok 
Emily de Molly - Everyday is the same (kivételesen passzol a ruhámhoz a lakk
) Ti mennyire figyeltek a lakk és a ruha összehangjára?

Maximálisan figyelek, nem szeretem ha elüt a ruhámtól a lakkom , ezért is mozgok a pirosak- baby boomer- fekete és nyàron pedig fehér vonalon.
Rajtatok nagyon tetszenek a színek , szívesen nézegetem a körmösömnél is, max 

a lábujjamat szoktam kenegetni a magam örömére , zokniban, cipőben úgysem látszik.
Pont tegnap alkottam 
Én is szoktam rá figyelni, szerintem néha már túlzottan is
Minden hétre előre meg szoktam tervezni, hogy melyik nap mit veszek fel és ennek megfelelően választom ki a körömlakkom színét. Többnyire mondjuk fekete-szürke-bézs ruhákat hordok (esetleg sötétkék, bordó), úgyhogy annyira nem nagy kunszt, de arra pl szoktam figyelni, hogy ha a heti szettjeim nagyon “színtelenek” akkor a körmöm élénkebb legyen (örök klasszikus piros
). Ha rózsaszín a körmöm, ahhoz nem szeretek pirosas ruhákat felvenni (van egy skót kockás jellegű gatyám, kb az a legszínesebb dolog a gardróbomban, annál figyelek, hogy piros vagy fekete legyen a körmöm, amikor felveszem
)
Semennyire. Ma minden szégyenérzet nélkül felvettem a csillogós világos zöld körmeimhez a rózsaszín,fehér szürke színű felsőmet + kék farmert. 
Emily lakkom volt már,imádtam.
@Luiselotte De klassz, hogy ilyenkor is fested a lábujjkörmöket én azt nagyon elkummantom ilyenkorr a már
Szép ez a korallos szín!
@aalexaa Nem gondolom ezt túlgondolásnak, klassz, hogy így csinálod, én az outfiteket tervezem csak meg, meg hozzá a sminkeket.
@Kinga79 egyébként dettó, minden más a véletlen műve 
@Alsace nekem ez csak megszokás kérdése.
Nyáron mindig géllakk, télen pedig sima, három hétig is rajta marad.
Fogok venni feketét és abba bele lilás meg sötétkék csillámot , igazi téli égbolt lesz.
De durva, hogy sima lakk is marad annyi ideig. Én megunnám
Ez a téli égbolt csodálatosan hangzik!
Csütörtökön megyek körmöshöz és még nem döntöttem el, hogy telibe legyen-e fekete vagy francia véggel. Naomi Campbellen láttam a fekete francia változatot és kedvet kaptam hozzá .
Megnéztem, valami fantasztikusan szép és elegáns ez a fekete francia!
Nem kifejezetten őszi szín,de az időjárás sem az 

Tegnapi fekete francia.
Nagyon sikkes, jól áll!
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik.
@HmM : kicsit megkésett a válasz, de fedőlakkban én is pont így jártam, sőt a színes lakkjaikkal is, gyönyörű színek, de az istennek se száradtak a Sally Hansenék. CND Vinylux család viszont nagyon jó, tényleg egy perc alatt kővé dermednek. És a körömlakk lemosójuk is a legjobb, abszolút kíméletes!
Nálam most egy kora-őszi színösszeállítás van (hiába október vége, eddig nem éreztem a sötétebb színeket, talán majd most a következő, hogy már tényleg bejött egy kis hideg).
CND shellac Boheme, Magical Topiary és White Button Down árnyalatok. Most használtam először ezt az arany füstfóliát, irtóra tetszik!