Minden tiszteletem a tiétek, hogy lakkozgattok
egyrészt nem tudom elvégezni abban a minőségben, ahogy nekem megfelelő, másrészt kb 2 nappal később szedem le, mert lepattan, már nem olyan, amit elviselek stb 
Marad az, hogy 3 hetente körmös
pont ez az az intervallum,amennyi idő alatt nem unom meg és még vállalható 
Évekig úgy voltam, mint @Luiselotte , hogy a nude alapozó rózsaszín, a francia és esetleg egy piros (az is karácsonyra) szentháromságban mozogtam. Aztán kb 3 éve a pink összes árnyalata minden díszítéssel és kombinációval, neon színek, fekete, szóval ami a csövön kifér
16 év után szegény körmösömet még mindig meg tudom lepni, csak kapkodja a fejét
az utóbbi időben max évente 2x vagyok francia
férj pedig minden alkalommal elmondja, hogy oké, tök szép tök jó meg minden, de az a “basz” (körömnyomda, strassz stb.) minek? 
tök jól néz ki
érdekes, lábon nálam csak vmi egyszínű jöhet
idén volt először géllakkom lábon
úgy tűnik, bevett gyakorlat lesz, sokkal ápoltabbnak tűnnek a csülkeim
télre viszont maradok “pucér” 
Barátnőm szokott lábra is rengeteg követ rakatni, ősszel rendszeresen lesz 5-6 pár lyukas zoknija amíg el nem jut leszedetni a díszeket , mikor beköszönt a cipős idő.

A válasz: CSAK.

Többször eszembe jutott, hogy ragasztok követ a lábkörmeimre (hátha onnan nem pattan le), aztán eszembe jutott, hogy a heti három futást nemigen díjaznák, pedig olyan szépek a köves pedikűrök.
Elhiszem. És egy kontár nagy kárt tud okozni.
Szerintem nyugodtan próbáld ki a strasszokat például lábhüvelykujj (van ilyen szó?) körömágyba, ott nem éri nyomás az ujjakat, nem hiszem, hogy lepattogna!
Egy próbát megér.
Pontosan ez a válasz szokott lenni
mindig vigyorog rajta, de természetesen provokatív a kérdése
főleg, hogy rendszeresen elmondja, hogy imádja az ápoltságomat és hogy ilyenekre is figyelek (ne legyen lenőve stb.) 
Uh, hát, így már megértem miért ex 
Addig provokál, míg egyszer arra ébred, hogy álmában kilakkoztad a lábkörmeit.

Nyilván nem ezért ex, de tény, hogy megkönnyebbülés elengedni magam ezen a téren (is) - úgy értve, hogy nyugodtan pepecselhetek bármikor, bármennyit, bármelyik csajoy hobbimmal.
Persze sejtettem, hogy nem ez volt a “válóok”. Sajnálom, hogy nem úgy alakult a dolog.
Jobb így.
Sikerült! Ezúttal nem leszek szőrös szívű és kiosztok magamnak egy 5-öst a megerőltetésre való tekintettel
Csinálom a kismama tornát, de egy jó pedikűr-géllakozással a 34. héten az is haladó feladat! Több ilyen nem lesz 

Ha augusztus vége, akkor szilvakék!

Így igaz.
Hamarosan csatlakozom 
Szeretem a Picture Polish Hennát, nagyon sokoldalú lakk.

Csak lábon vadultam, ez most egy Miss Sporty lakk, a kezem a szokásos körömágyhosszabbítós nude.