Körömlakkok, manikűr

Minden tiszteletem a tiétek, hogy lakkozgattok :slight_smile: egyrészt nem tudom elvégezni abban a minőségben, ahogy nekem megfelelő, másrészt kb 2 nappal később szedem le, mert lepattan, már nem olyan, amit elviselek stb :slight_smile:
Marad az, hogy 3 hetente körmös :slight_smile: pont ez az az intervallum,amennyi idő alatt nem unom meg és még vállalható :slight_smile:
Évekig úgy voltam, mint @Luiselotte , hogy a nude alapozó rózsaszín, a francia és esetleg egy piros (az is karácsonyra) szentháromságban mozogtam. Aztán kb 3 éve a pink összes árnyalata minden díszítéssel és kombinációval, neon színek, fekete, szóval ami a csövön kifér :smiley: 16 év után szegény körmösömet még mindig meg tudom lepni, csak kapkodja a fejét :smiley: az utóbbi időben max évente 2x vagyok francia :slight_smile: férj pedig minden alkalommal elmondja, hogy oké, tök szép tök jó meg minden, de az a “basz” (körömnyomda, strassz stb.) minek? :smiley:

3 Likes

tök jól néz ki :slight_smile: érdekes, lábon nálam csak vmi egyszínű jöhet :slight_smile: idén volt először géllakkom lábon :slight_smile: úgy tűnik, bevett gyakorlat lesz, sokkal ápoltabbnak tűnnek a csülkeim :wink: télre viszont maradok “pucér” :slight_smile:

1 Likes

Barátnőm szokott lábra is rengeteg követ rakatni, ősszel rendszeresen lesz 5-6 pár lyukas zoknija amíg el nem jut leszedetni a díszeket , mikor beköszönt a cipős idő.
:slight_smile:

1 Likes

A válasz: CSAK.
:rofl::rofl:

3 Likes

Többször eszembe jutott, hogy ragasztok követ a lábkörmeimre (hátha onnan nem pattan le), aztán eszembe jutott, hogy a heti három futást nemigen díjaznák, pedig olyan szépek a köves pedikűrök.

Elhiszem. És egy kontár nagy kárt tud okozni.

Szerintem nyugodtan próbáld ki a strasszokat például lábhüvelykujj (van ilyen szó?) körömágyba, ott nem éri nyomás az ujjakat, nem hiszem, hogy lepattogna!

1 Likes

Egy próbát megér.:slight_smile:

Pontosan ez a válasz szokott lenni :smiley: mindig vigyorog rajta, de természetesen provokatív a kérdése :wink: főleg, hogy rendszeresen elmondja, hogy imádja az ápoltságomat és hogy ilyenekre is figyelek (ne legyen lenőve stb.) :wink:

1 Likes

Uh, hát, így már megértem miért ex :stuck_out_tongue_winking_eye:

Addig provokál, míg egyszer arra ébred, hogy álmában kilakkoztad a lábkörmeit.:rofl::rofl:

1 Likes

Nyilván nem ezért ex, de tény, hogy megkönnyebbülés elengedni magam ezen a téren (is) - úgy értve, hogy nyugodtan pepecselhetek bármikor, bármennyit, bármelyik csajoy hobbimmal.

1 Likes

Persze sejtettem, hogy nem ez volt a “válóok”. Sajnálom, hogy nem úgy alakult a dolog.

1 Likes

Jobb így.:slight_smile:

1 Likes

Sikerült! Ezúttal nem leszek szőrös szívű és kiosztok magamnak egy 5-öst a megerőltetésre való tekintettel :crazy_face: Csinálom a kismama tornát, de egy jó pedikűr-géllakozással a 34. héten az is haladó feladat! Több ilyen nem lesz :joy:
20220820_140239

20 Likes

Ha augusztus vége, akkor szilvakék!
20220828_102731

17 Likes

Így igaz.
Hamarosan csatlakozom :slight_smile:

1 Likes

Szeretem a Picture Polish Hennát, nagyon sokoldalú lakk.
20220905_092940

8 Likes

Kép
Kép
Csak lábon vadultam, ez most egy Miss Sporty lakk, a kezem a szokásos körömágyhosszabbítós nude. Kép

11 Likes

@Amadea gyönyörű! <3

1 Likes