Körömlakkok, manikűr

Magamnak csináltam géllakkot lábra. Ez volt a rétegrend: nail prep, primer, alaplakk, szín, fixálásmentes fedőlakk. Mégis ragacsos maradt, pedig 60 lp-ig köttettem az utolsó réteget is, mint ahogyan a többit is. Ezért letöröltem fixálóval, de így meg bemattult. Van ötletetek mit kellene máshogy csinálni?

Én csak a cnd-s shallac-ot ismerem. Máskor is mindig mindent ugyanígy csinálsz vagy volt új elem?

Máskor is néha bemattult, de egyszerűen nem értem miért. Folyamat ugyanaz. Ennél még a nem fixálásmentes lakkom is jobb, csak plusz egy lépés.

@vrita90 : Hogy sikerült a pedikűr? :slight_smile:

@Amadea : Elirigyeltem a pöttyöket! :crazy_face:
CND shellac Kiss The Skipper (a férjem szerint ez is piros :joy:) Banana Clips és Cream Puff pöttyökkel.
2022_08_15

12 Likes

Múlt heti szupercsillámos és a mostani piros egy kis cicaszőrrel a párkányon :cat: .
20220810_08012020220810_080110

20220815_173903

17 Likes

Nagyon nyárias lett ez a “piros” manikűr!
Milyen egyszerű a pasik élete…

1 Likes

Hú, igazi szemkiverős holo lakk!:star_struck:

1 Likes

Sajnos a fotó nem adja vissza élőben milyen volt. Meg is jegyezte párom a mostanira, hogyhogy ilyen egyszerű? Mondom egyszerű? Azért ez jó kis piros :grin: Igen, de semmi csillám :rofl:

3 Likes

Nekem egyszer azt mondta az egyik pasim (amikor a PP Bridgetet viseltem), hogy “Legyen mindig ilyen!”
Meg is pusztulnék az unalomtól.:rofl:

2 Likes

Fuh, tök mindegy mi az egyetlen amit viselhetnék megutálnám már a második héten :rofl:

1 Likes

Ehhez képest tök jó, hogy a párod “hiányolta” a csillámokat.:smiley:
A thermo lakk nagy sikert aratott, úgy játszott a körmeimmel, mint egy gyerek, fújkálta és dörzsölte. Következő héten, amikor másik lakk volt rajtam, csalódottan fedezte fel, hogy ennek nem változik a színe, hiába erőlködik.:rofl:

7 Likes

@Amadea , @Alsace Mennyire aranyos már a párotok :slight_smile:
Lányok pont az ellentétetek vagyok , nálam lassan sztrájkolni fog a körmösöm, mert a piros/ fekete/ körömágyhosszabbítós nude pink vonalon mozgok, többször kérdezte, hogy “nem unom még?” és ő jobban örült a múltkori franciának mint én.

2 Likes

@Amadea :rofl: De aranyos a párod! A thermo nálunk is siker volt, ha épp nem dugom az arcába, hogy milyen a heti manikűr, ő maga mondja, hogy hú de csilli-villi lett. Jó, hogy nem kényszerítenek egy lakkra :sweat_smile:

@Luiselotte Akkor neked a heti teljesen más szupercsillámos lenne a “büntetés” :sweat_smile:

Nálam inkább az van, hogy a zöld csillámhoz van 4 ruhám amit fel tudok venni én meg azt szeretem ha mindenhez megy a körmöm, ezért szoktam ezt a 3 színt variálni. :relaxed:Kép
Most ilyen mini , ezt a színt kenik francia alapnak, nagyon szeretem.
Az lemaradt, hogy mivel ez épített köröm 3 hétig nézem, a lakkozás az nem tart ilyen sokáig, jobban tudjátok variálni.

6 Likes

Nagyon szép ez a körmöd is! :star_struck: Persze megértem, jó érv, nálam csak a véletlen műve ha megy a körmöm a ruháimhoz azon a héten :sweat_smile:

1 Likes

Ő az egyik volt pasim volt.:slight_smile:
Egy jó kis pálmafa sem kísértett meg?

Ő az expasim (amúgy ki volt akadva mindenre, ami nőies hobbi).

1 Likes

Néha irigylem. Nézd úgy, hogy az épített köröm előnye, hogy 3 hétig nem kell vele szenvedni, a sima lakk nagyon jó esetben 1 hét és ált. van vele némi macera (és persze ennek is megvan az előnye).

2 Likes

Ezért szeretem én is, sokáig szép, nem kell vele foglalkozni.
Csak nehéz jó szakembert találni.

1 Likes

Nemmmm, a matricák csak másokon tetszenek, én max kövekben meg transzferfóliában utazom.

1 Likes