Sajnos idén jelentette be, hogy szünetelteti a csatornáját, de később lehet visszatér a régebbi videók stílusában
nem hiszem hogy sokáig fogja szüneteltetni a csatornáját, egy, max két hónap szabira tippelek. azt viszont kétlem hogy utána újra többségbe kerülnének a tutorialok, mert a többi kontent nagyobb nézettséget hozott neki (ha “népszerűség szerint” rendezem a videókat, akkor az 5. sorban látok először tutorialt - igaz, körmös kontent van előbb is).
Az búcsúvidijében mondta ezeket, és hogy miért pihen egy kicsit. Nem a népszerűség érdekli, neki ez csak a hobbija, a többi csak úgy jött.
persze, tudom hogy nem a népszerűség neki az elsődleges, de az is fontos lehet, főleg hogy most már saját márkája is van. az lehet hogy utána több körmös videó lesz, csak épp a tutorialok azok, amiket nem hiszem hogy különösebben megszaporodnának a jövőben, mert ahogy nézem mostanában nem voltak mintás körmei (ebben egyébként lehet hogy tévedek )
egyébként pont a legutóbbi videójában elhangzott az is, hogy nem sokáig tud megülni a fenekén, mindig csinálnia kell valamit, ebből gondolom hogy vissza fog térni nemsokára…
Nekem mindegy hogy tér vissza, tökre szeretem a videóit akármiről is legyen szó Egyszer úgy kipróbálnám a körömlakkjait is
dettó én már listát is írtam hogy mikéne ha vóna (rá keret) xD
Szívemből szóltál
Én is annak örülnék, ha minél több DIY köröm kerülne fel ide
A díszítő csíkot nagyon szeretem, de saját magadnak feltenni egyenesen, aztán méretre vágni… hát, számomra kihívás, az biztos! De nem lehetetlen
Pont most csináltam magamnak tegnap ilyen körmöket, és arra jöttem rá, hogy hiába vettem sárga csíkot, kitekerve baromira halvány, semmit nem mutat, még fehér alapon se, főleg nem sötétkéken, amire eredetileg szántam, így a sárgát nem ajánlom. Nagyon jól kiadják magukat a fémes árnyalatok meg a fekete. Mind a fémese, mind a fekete őrölt jól feldob egy nude manikűrt is, és szerintem elmegy a visszafogottan elegáns kategóriában is.
Youtube-on kedvelem ezt a lányt:
Instán meg a Ginza Quattro nail és Takács Dorina Nails - dorkanails most a kedvenceim.
Végül a jelenlegi körmöm
Köszönöm az ajánlásokat. A körmeid gyönyörűek:heart_eyes: és is tartok kicsit a csíkoknál a felhelyezéstől, de max megkérem páromat, hogy az ő kevésbé remegő kezével segítsen a színnél én is a fekete vagy arany színre gondoltam
https://www.youtube.com/watch?v=uAmoRe50sHQ Van új videó Cristinetől a Holo Tacon, körmös tutorial
Ez egy életmentő tipp volt, én is megvettem azt a Catrice gold lakkot amit @anon27689852 írt hogy levakarhatatlan és ezzel a trend it upos lemosóval pikk pakk lejött, a szokásos kék ebelines nem csinált semmit, pedig a másik Catrice gold lakkot simán leszedi.
Köszi szépen még egyszer a tippet
Szerintem nagyon szép lett! Kezdő kérdés de a csíkot csak felteszed és lelakkozod? Vagy van valamiféle rögzítési módszer előtte, hogy ne csúszkáljon el mielőtt rámész a fedőlakkal?
Köszi!
Ez egy ragszalag tulajdonképpen, szerintem akkor is fennmaradna, ha nem is használnék fedőlakkot. Fel lehet egyébként szedni egyszer-kétszer, ha korrigálni kell a szöget
Ezeket használtam hozzá:
Az alaplakk az új Catrice kiadás, elvileg kitölti az egyenetlen felszínt, én nem nagyon látok különbséget mintha bármilyen más alaplakkot használtam volna
A trend it up soft matte lakkot 200 Ft ért vettem, szerintem megérte
A galactic glowt kíváncsiságból kentem a bordó Rimmel lakkra és tetszik az eredmény
Azt hiszem, ezt a trendet nem fogom átvenni
Meg is tudom érteni!
Ma erre cseréltem le a manikűröm, szeretem mixelni a lakkjaimat Vidám napsütést váró szín
Nagyon szép lett!