Körömlakkok, manikűr

Múlt heti IMG_20220628_133736
Ez pedig tegnap este készült
IMG_20220708_083148

11 Likes

Múltkor hoztam az első ombrés dizájnom, ez nem élt sokat, pár napra rá erősebb kontrasztra váltottam, így sokkal szebben kiadta az ombrés körmök világosságát is. CND shellac Gummi és Unlocked+Cream puff

Második egy nagyon mozgalmas transzferfóliás megoldás tejfehér alapon: CND shellac White Wedding. Már rég óta szemeztem ezzel, hogy kék-rózsaszín-ezüst fólia legyen egyszerre. Hát… erre csak a nyaralás lehet nekem már mentség, vagy, ha levettem volna 2 köröm/kézre, így egy kissé nagyon diszkósnak találtam :slight_smile: De holnap ki fogom egyensúlyozni ezt a dolgot egy szolid, egyszínű, minden dísztől mentes sötétkék megoldással.

Praktikus infó: bebizonyosodott, hogy repülőgépen, kézipoggyászban gond nélkül szállítható az uv lámpa és minden géllak, de pici üvegbe áttöltve még az isopropyl alkohol is! Továbbá érdekes felfedezést tettem: otthon maradt a szálmentes kis törlőlap, így kénytelen voltam egyszerű vattakoronghoz folyamodni. Nos, az eredmény még sokkal jobb is lett, mint eddig a szálmentessel! Soha többé nem fogok olyat venni, tök fölösleges. A CND shellacnak meg van az a hibája, hogy a végén letörléskor random módon “be tud mattulni”, valahogy mattabb foltok tudnak visszamaradni, ismeretlen okból. Úgy vettem észre, hogy a vattakaronongos áttörlés után ez nem fordult elő, de kíváncsi leszek holnap, hogy a sötét színnél is ezt tapasztalom-e?2022_06_29
2022_07_10

Update: sötétkékre váltottam (CND shellac Midnight Swim) és a teória bebizonyosodott: semmi mattulás vattakorongos áttörlés után! Kész, szálmentes törlők RIP a nevetek! :smiley:

16 Likes

Kép
Tegnap esti session :slight_smile:

15 Likes

Biztos van köztetek,aki szerette a Trend it up szagmentes lemosóját,ami megszűnt. Hasonló állagú és képességű az új barátnőm,de neki van egy enyhe, kellemes illata.
IMG_20220728_131352_774

3 Likes

Egy kis nyár :sun_with_face: CND shellac Down By The Bae és Jellied árnyalatokkal
2022_08_04

15 Likes

Mindig elképedek, hogy tudsz ilyen szépen lakkozni. :slight_smile: Nekem az istenért se sikerül soha, főleg a körömágynál lesz csúnyácska.

Jajj, köszi szépen! Ez vicces, mert én csak a hibákat látom :joy:

1 Likes

Milyen szigorúak tudunk lenni magukkal. :slight_smile:
Tök szép lett, és a színösszeállítás is tetszik :blush:

1 Likes

20220809_104405
A hétre bepöttyöződtem, gyors és látványos díszítési lehetőség.
Az alapnak használt almazöld Essence lakkot ki fogom dobni, mert pöttyökben szétvált a körmeimen (nem mai darab).

13 Likes

Jajj, de cuki! Nagyon szép lett! :star_struck:

1 Likes

Köszi szépen.:slight_smile:

Kép
Pedikűr+ francia géllakk :slight_smile:

14 Likes

Hú az a szandi de szép :star_struck: Megragadtam a lényeget :sweat_smile:

@Amadea nagyon cuki lett a Pöttyös Panni lakkod :blush:

3 Likes

Köszönöm, a Geoxban vettem, volt belőle fekete és arany is.

1 Likes

Imádom a francia manikűrt a lábkörmökön, de a megfestésére ritkán vállalkozom.

1 Likes

Köszi! Kivételesen nekem is tetszik.

1 Likes

Nekem is nagyon tetszik, kezemen gyakran van, lábamon inkább az egyszínűek, de most úgy éreztem, hogy ez az elegancia kell nekem.
Pedikűrösöm kente, majd nyár végén leszedetem vele a gélt és onnantól kezdve én kenem majd sima lakkal a következő szandál szezonig.

1 Likes

Ezzel én is így vagyok, csak nyáron csinálok tartós lakkot a lábaimra.
Van egy álmom: a héten még készíteni egy pedikűrt magamnak :grin: meglátjuk, mire jutok has vs. hajlékonyság :grin:

3 Likes

A pedikűrösöm úgy csinálta amikor babát várt, hogy kiáztatta a lábát a kádban és nem előre hanem hátra hajolt oldalra tekeredve térdelő pózban úgy az egész talpához hozzáfért, a kád szélében pedig lehet kapaszkodni egyik kézzel. :wink:

1 Likes

Nekem is ez lesz a penteki program, mert szombaton eskuvore megyünk. Hat kivancsi vagyok… epillalast mar vakon csinalom, pedikür viszont nagyobb koncentraciot igenyel​:rofl::rofl:

1 Likes