Körömlakkok, manikűr

Próbáltam, de régen. Úgy emlékszem, hogy nagy cseppeket kell ejteni a még folyós, alapnak felkent színbe és gyorsan kell dolgozni.

1 Likes

Na, majd gyakorolok egy műanyag tippen! Köszi!

1 Likes

Nekem mikor régebben csinálta ezt a festést a körmösöm akkor nem pálcával, hanem tűvel húzta szét a fehér pöttyöt , nem tudom ez számít- e.

Kép

16 Likes

Hú de gyönyörű dögös vörös :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szép lett! :slight_smile: És gyönyörű a körmeid formája. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm lányok, egy hete erre a téglás- narancsos színre fáj a fogam, ma este csináltattam meg .

1 Likes

Gradient manikűr próbált készülni arany transzferfóliával. Az én domború körmeim minden díszítőelemet ledobálnak, ezért nagyon örülök, hogy a fólia (eddig) megmaradt rajta.
20220621_175848_001

12 Likes

Ez a szín van most az én kezemen is :smiley:

1 Likes

Nagyon szeretem nyárias és nőies egyszerre.
Meg a piros / fekete/ francia az örök jollyjoker megy mindenhez.
:relaxed:

1 Likes

Mostanság IMG_20220624_111532
IMG_20220607_140743
IMG_20220530_184834
IMG_20220518_175657

12 Likes

Ú de szépek! Az első Trend it Up lakk? Nekem is van hasonló, imádom, igazi nyári szín :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :blush:
Nem,egy Miss Sporty :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nálam nagyon világosban tellik a nyár :slight_smile:
Első: CND shallac White Button Down árnyalatban egy no name csillámporral (nem olyan szikrázó, mint a Crystal Nails sellőporok, de ezt nem is bántam, szolid csillogást szerettem volna.
Második: CND shellac Unlocked + 2 körmön végre kipróbáltam az ombrézést is - Cream Puff árnyalattal - gondoltam, jó alkalom, ha úgyis effekttel kombinálom, nem lesz feltűnő, ha elbénázom, de ez meglepően jól sült el, máskor is alkalmazni fogom!

Az mind a kettőnél érdekes tapasztalat volt, hogy dupla réteg kellett a fényrétegből a végén a porok miatt, különben nagyon érdes volt a végeredmény. Tudom, ezek ilyen banális dolgok, de szerintem sokszor az ilyen banális megoldások a fontos tudások. Sose felejtem el, hogy anno még a Nail&Go-nál csináltak egyszer konfettis díszítőt és szóltak előre, hogy nem fogom szeretni, mert érdes a végeredmény… szívesen visszamennék megsúgni a lánynak, hogy köttessen már rá még egy réteget, full sima lesz :nerd_face:

2022_06_21
2022_06_24

15 Likes

Egyszerű, nyári összeállítás készült nálam. A matrica tavaly óta várat magára, végre hasznát vettem. A szín pedig nagy kedvenc :blush:
20220625_081535

14 Likes

20220625_084430
20220625_084408
20220625_084321
20220618_091454

Nehéz fotózni ezt a lakkot, de talán látszik valamennyire, hogy szép lilásan-zöldesen váltakozik a színe. A dolog szépséghibája csak az, hogy ehhez több réteg kellett. 4-nél meguntam a számolást. :smiley:
Legközelebb fekete vagy sötétkék alapra kenem majd. Igazán ráírhatták volna az üvegre, hogy topper.

15 Likes

Nagyon szeretem az ilyen sellőuszony/ galaxis színeket, jól mutat a körmödön.

1 Likes

Köszönöm! Nekem is a kedvenceim a sellős lakkok, van jópár a lakkos dobozomban belőlük.

Kép
Kicsit távoli lett de a lényeg látszik szerintem.

13 Likes

A làbam lemaradt az is fehérre lett kenve :slight_smile:
Kép

9 Likes