Hú ez mennyire igaz!! Kár is volt Alexet beszerezni úgy érzem
Nálam még mindig nincs tavasz, főleg, hogy ma délelőtt még havazott is
Ó, igen. A hónap végén lesz egy éve, hogy beköltöztem és kezdek aggódni…
Galaxis útikalauz stopposoknak ez jutott eszembe róla, nagyon szép ez a lila.
Köszönöm Juj nagyon szeretem azt a könyvet amúgy!
Én még nem szántam rá magam, a filmnek 2x is nekifutottam de agyfakasztónak ítéltem, nem tudtam végignézni.
A könyvet nem adtam fel, arra gondolok, ami általában lenni szokott, hogy a könyv az jobb mint a film.
A filmre már nem emlékszem, a könyvvel kapcsolatban is szkeptikus voltam, de végül tetszett. Hamisítatlan angol humor
Sikerült vidám, de felnőtteknek - is - való manikűrt alkotnom
A jobb kezem nem mertem lefényképezni, annyira remegős lett ez a szegény fehér vonal… inkább mementónak szánom, hogy ha valaha újra körmöshöz mennék, mit csináljon tűpontosan
Szeretem ezeket a francia manikűr-újragondolásokat, színes végekkel is, fehérekkel is. A következő - majd egy pár hét múlva, ha újra mandulában nyomulok - egy szürke-fehér matt babyboomer lesz. Kíváncsian várom, mire jutok majd…
Majdnem egy hónap után megint nekiláttam a körmeimnek. Az egyszerűség volt a cél, így a gyűrűs ujjamra egy kis króm por került, az dobja fel az egészet.
Kb. 2 hét kihagyás (sérülés, túlóra miatt) után alkottam. Örömmel jelenthetem, hogy az Essie lakkok nyomdázásra is alkalmasak.
Sajnos csak ilyen béna kéztartással tudtam úgy fotózni, hogy az összes körmöm látszódjon.
Szép munka! Nagyon tetszenek a színek!
Köszönöm! A szabadkezes vonalhúzást még gyakorolni kell.
Nagyon szép lett
Köszi!
Csináltam új képeket, ezeken jobban látszik:
Úúú igen, itt még szebbek a színei! Nagyon ügyes vagy
Az elmúlt pár hét
Kora nyárias hangulatban
Kipróbáltam egy érdekes koncepciót, amit Iván Yvett CND nagykövet mutatott: két réteg közé tegyük a transzerfóliát, ne a festés tetjére. Én most elsőre a White Wedding, milky white árnyalattal próbálkoztam… hát, nem is tudom. Az oké, hogy úgy mintás, hogy csak szolidan történik valami, de ha rosszindulatú vagyok, azt is mondhatnám, pont olyan, mintha vitaminhiány-foltokkal lenne tele a körmöm Meg nem egy lámpa alatt nézem egész nap a körmöm, ahogy az ő fotóján volt, élőben sokkal kevésbé látványos emiatt.
Legközelebb kipróbálom a fehér márvány hatást világos nude alapon, hátha az jobban sül el!
Fuminál láttam, gondoltam megmutatom, ez aztán a dögös lakk
Christian Louboutin , ugyanaz a vörös ami a cipői talpán is van.
Kora nyári izé Ez így nem lett rossz, de vagy tízszer letöröltem. Ki akartam próbálni azt a technikát, hogy húzunk 3 csíkot, összekeverjük egy pálcával, aztán látványos, márványmintát húzunk a körömre. Háát… nekem valahogy nem vett fel eleget az ecsetem, képtelen voltam szépen végighúzni ezt a katyvaszt a körmön, mikor meg korrigálni próbáltam, vagy még többet felvinni, akkor teljesen összeálltak a színek és márványos hatás helyett csak ronda paca lett belőle
Végül csak simán összecsíkoztam.
Ti próbáltátok már ezt a díszítést? Mi lehet a gond?