Körömlakkok, manikűr

Van AliExpress boltja csak a hivatalos weboldalon jobban átlátni szerintem a kínálatot

1 Likes

még nem hallottam a márkáról, de ha jól számoltam ml-re lebontva kicsit drágább mint a picture polish, nálam van egy határ, amit egy körömlakkra szánok és azt ez meghaladja, de én megelégszem a 5-free lakkokkal is

1 Likes

Kép
Épített zselé, körömágyhosszabbító alapból és csak egy kis fény van rajta.

11 Likes

20220202_084014

Ez nem a “nincs időm manikűr” tipikus esete, hanem kipróbáltam egy minimalista stílust, oké?

14 Likes

Nagyon klassz lett! Csodaszép a gyűrűd is :star_struck:
(Csakhogy megragadjam a lényeget :smiley: )

2 Likes

Köszi.:slight_smile:
Édesanyámtól kaptam kb. 15 éve. Nem az eredeti kő van benne (kék topáz volt), egyszer megütöttem a kezem és kirepült a foglalatból, sajnos nem találtam meg. Nagyon elkeseredtem, de annyira eltalálták az ékszerboltban, mit szeretnék, hogy szinte nem is bánom, hogy így alakult.
Mindenki azt hiszi, hogy eljegyzési gyűrű, de nem vagyok hajlandó levenni, kb. lehetetlen az én méretemben normális gyűrűt találni.

4 Likes

De jó, hogy így eltalálták az ékszerboltban, és végül jó élménnyel zárult a baleset. Mi van benne most? Citrin?

Neked is pici ujjaid vannak? Én is nagyon nehezen találok bármit is, a legklasszabb ékszerbolt megszűnt a covid alatt :frowning: Ott azért akadt pár apróság :frowning:

1 Likes

Lányok az Ómama Bizsuja vagy Ómama Antikban volt valaki? :slight_smile:
Ott nagyon szép ékszerek laknak :slight_smile:

2 Likes

Nem merek bemenni ezekbe a bűnbarlangokba.:smiley:

Szerintem cirkon vagy cirkónia.
Igen, nagyon vékonyak, a gyűrűsujjam 47/48-as.

1 Likes

Én tavasszal szülinapomra szeretnék bemenni, nagyon jó lenne lecsapni egy vintage Hermes sálra, vagy valami egyedi kiegészítőre.

1 Likes

Üdv a másik oldalról!
Azért nincs gyűrűm, mert szinte semmi nem megy fel a tömzsi ujjaimra. És nem, a helyzet a fogyástól sem lett jobb. Illetve mégis: amiket 2 éve direkt nekem hajlított a gyulai drótékszeres hölgy, mostmár lecsúsznak az ujjaimról… :woman_shrugging:

1 Likes

Én rendszeresen fosztogatok ott :smiley:

1 Likes

Atyaég, nyertél :smiley: Nekem 53-as azt hiszem, nyáron beledagad a gyűrűsujjam, télen meg a középsőn hordom :smiley:

1 Likes

Egy köves gyűrűt hordok a mutató ujjamon, mert a gyűrűsről leesik, úgy örököltem ez a kedvenc ékszerem.
Még egyéb helyeken megemlített parfümös- rúzsos díva mamáé volt , Ő pedig úgy csináltatta a férje és a saját karikagyűrűjéből mikor megözvegyült. Nem tudom hányas az ujjam :frowning:
Az ilyen tárgyakat szeretem amiknek története van @Amadea nagyon szép ami rajtad van , jól áll a bőröd színéhez nem gondoltam volna, hogy ez második kő benne.

3 Likes

Milyen szép a gesztus is amit csinált Mamád! Igazi családi ereklye lett belőle, biztosan gyönyörű! Én is szeretem az ilyen tárgyakat. Nálunk sajnos nincs semmi ilyesmi, biztosan ezért (is) szeretem a régiségeket. :slight_smile:

1 Likes

Remélem, SOK szép kincset fogsz találni.:slight_smile:

Nem lehet őket “újrahajlítani”?
Egyébként nagyon nem vagy egyedül a problémáddal. Amikor ékszerészként dolgoztam, mindig a nagy méretű gyűrűk fogytak el először (70-esek).

Emlékszem, hogy vékonyak az ujjaid és hogy kicsit bővek a gyűrűk (amiket láttam).:slight_smile:
Apám mindig hüledezik, hogy jaj, milyen sovány vagyok, mert milyen vékony a kezem. Tehetek én róla, hogy onnan fogyok, nem a hasamról?:rofl:

1 Likes

Legközelebbi körmös képet majd úgy csinálom, hogy látszódjon :slight_smile: