Körömlakkok, manikűr

Aliról vagy a mukoromplaza.hu oldalról.

1 Likes

IMG_20220122_105728
Sikerült elhasználni a levél mintás matricát :smiley:

15 Likes

Szokás szerint csodásak!
A bal alsó a kedvencem.

1 Likes

Próbálta valaki a Nailberry lakkjait, megérik az árukat, tartósak? A naturalskin.hu oldalon nézegettem őket, de szívesen olvasnék véleményt róluk. :slightly_smiling_face:

Nagyon szépek! Én a 4 sarkot mind kérném! :slight_smile:

1 Likes

Tél, fagy, szürkeség. CND shellac Whisper. 3 napig bírtam :grinning_face_with_smiling_eyes: annyira idegen magamon ez a szín. Még agyalok egy kicsi, hogy van-e értelme megtartanom, de sejtem, hogy inkább megpróbálom majd eladni. Érdekes, hogy mennyire csalóka tud lenni egy-egy szín, amitől oda vagyok, hogy milyen szép, aztán magamon kiderül, hogy egyáltalán nem a stílusom, nem illik a ruháimhoz, idegesít, ha a kezemre nézek…

Így le is cseréltem rögtön egy Berry Boudoir kombóra :slight_smile: azt nem sikerült eldöntenem, hogy a Rose Bud vagy a Soft Peony az ideális rózsaszín árnyalat hozzá, így különböző lett a két kezem. Talán a világosabb a harmonikusabb…

2022_01_22
2022_01_24

10 Likes

Én eddig az Essence matricáit próbáltam, de azokkal elégedett voltam, jól tartanak és a körömre is rendesen rásimultak, a Mülleres állványon valahol az alsó polcon kell keresni vagy Pandán is szokott lenni.
A Moyra matricáit próbáltam még, azok is rásimulnak a körömra de azt is rendelni kell vagy a márkaboltba elfáradni vagy a dmben is kapni valami szettet amiben van matrica is.
De jobb szeretek nyomdázni hogy azt egyszerűbb lemosni :smiley:

Nekem is ez a szürke kicsit idegen, próbáltam feldobni színes glitterrel, de én még próbálkozom, hátha találok valami kombót amivel megszeretem (3 körömlakkból álló csomagban vettem, magamtól valószínű nem választottam volna)
Amúgy neten rákeresve erre a szürke lakkra, csak egy sima krém, mit tettél rá hogy ilyen ezüstös lett?

Legkedvencebb transzfer fóliámat alkalmaztam :grinning: nem tudom megunni. Igyekeztem nagyon óvatosan, apró részekben rádolgozni, hogy ilyen effekt-lakkos hatása legyen.

A másik manikűrön a BrillBird russian gold krómpora van. Szégyen, hogy a CND-nek nincs egy rose gold lakkja, szerintem ez annyira alap lenne. Bár csokibarna sincs vagy egy normális türkiz kék… van még lehetőség a fejlődésre :slight_smile:

1 Likes

image
Ez olyan jól néz ki, bár inkább kékes-szürke

11 Likes

Igen, ez egyel mélyebb. Van egy ilyesmi árnyalatom CND-ben a Denim Patch, azt szeretem is. Valószínűleg az a baj, hogy nekem nem állnak jól a nagyon világos árnyalatok (már télen, mikor nagyon kivilágosodik a bőröm). Szép ez a kép nagyon! A feketére már rájöttem, hogy jól kombinálható ezzel a kékkel, de ez a barackos nude nagyon finom, szépen áll neki!

2020_05_06

5 Likes

A matricák a körmeim ősellenségei. Vasárnap este felapplikáltam párat (Sheinről jött), szépen rásimultak a felületre… másfél óra múlva már néhánynak felpöndörödött a széle, aztán le is estek. Csodásan nézett ki alattuk a körömlakk, hétfő este festhettem újra.
Van egy ív Essence matricám, még annak adok egy esélyt, de nem sok remény fűzök hozzá.

Sajnálom hogy nem vált be amit próbáltál de még egy érv a nyomda mellett :grinning:

Nyomdázni szeretek, csak a matrica gyorsabb és kevesebb takarítással jár.:smiley:
Überchic lemezt használtál már?

Még nem szántam rá magam a rendelésre, videók alapján olyasmi lehet mint a Moyra nagy méretű lemezei és 50+ nyomdalemez gyűjteménnyel elég kevés olyan van, amire azt mondtam hogy ehhez hasonló mintám még nincs.
De ez a most rendelt alátét meg a clean up brush az jó minőségű, így nem zárkózom el tőle csak inkább a megfelelő mintára/akcióra várok :smiley:

Szép gyűjtemény, nemigen tudnak neked újat mutatni.:slight_smile:

ők viszont tudnak, csak nincs annyi körmöm meg helyem tárolni :sweat_smile: : Just Launched , PLATES | nail supplies - KADS

Tudtam, hogy nem szabad megnyitni ezt a linket…:see_no_evil:

Akkor mondok negatívat is, a teljes körmöt fedő minták kisebbek mint a moyra minin vagy a moyou XL méretben így a te körmödet nem biztos hogy teljesen fedne :frowning:

Köszi, bár, mivel amerikai, nemigen rendeltem volna. Nem mindig csinálok olyan manikűrt, amin a minta a teljes körmöt fedi, szóval tudnék mazsolázni.:smiley: