Körömlakkok, manikűr

Nyugodtan menj be egy ékszerboltba, a gyűrűt is megnézik, hanyas és az ujjaidat is.

Köszi! Sose tudom, milyen színtípus vagyok, de szeretem ezt a chartreuse árnyalatot.

1 Likes

Jaj ne is mondd a hasfogyást, onnan szerintem nem is lehet lefogyni :rofl:

2 Likes

Kínai újév, kínai olimpia, kínai manikűr :slight_smile:
2022_02_03

13 Likes

Tökmindegy, mennyit kardiózram, izmoztam, futottam, jógáztam, úsztam, pilateseztem, teljesen lapos hasat nem tudok produkálni.:face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Cicaaaa! Imádom! Matrica?

1 Likes

Mondanám, hogy üdv a klubban :face_with_hand_over_mouth: Lassan meg kell tanulnom együttélni a kis béllel :smiley:

1 Likes

Juj annyira imádom ezt a szerencsecicát én is :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Nem tudom, majd megkérdezem Facebookon az eladót. De nem voltak drágák, legfeljebb veszek nyáron új garnitúrát. :grinning:

1 Likes

Én nem eszem sokat és 30 felett rosszabb lesz a helyzet, készülj fel…

Én sem eszem sokat, sőt… már 30 felett vagyok :sob: :rofl:

Akkor szintén üdv a klubban!:rofl:

1 Likes

Szétröhögöm már magam magunkon
:rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Amíg tudunk röhögni, nagy baj nem lehet!:smiley:

2 Likes

Az elmaradhatatlan ali express-es matricák :slight_smile:

1 Likes

@Alsace , @Amadea , pàromat ìgy pàr nappal az 5. X előtt ràbeszèltem egy vèrvètelre röpke 10 èv utàn. Felhàborodott, a koleszterinszintje ès a triglicerid magasabb a megengedettnèl. Na persze 14 kg felszaladt rà, miközben pròbàl leszokni a cigiről ès kajàval pòtolja a hiànyt. :rofl: na igen, màr reggelire beszalad 4 tükörtojàs ès egy kis sült szalonna . Àllandòan èhes , mondtam hogy akkor együtt diètàzhatunk legalàbb nem csorog a nyàlam a kajàktòl, amiket kèr :yum:

1 Likes

Atyaég, nem csodálom, ha ettől megnőttek a szintjei. De mindenesetre elismerése méltó, hogy próbál leszokni! Lassan 2 éve, hogy egy slukit se szívtam, életem legjobb döntése volt! Kitartást kívánok neki, meg erőt, ha már nem lehet szalonnázni, csak diétás kaját enni :smiley: Nem tudom melyiket éli meg most nehezebben :crazy_face:

1 Likes

Borzasztó nehéz leszokni a dohányzásról és a “mellékhatások” se könnyítik meg a folyamatot. Eleve megindul a hízás (akkor is ha nem nő meg az étvágy), ezért muszáj elkezdeni mozogni, kell egy másik mánia az elvonástól szenvedő testnek és agynak.
De együtt diétázva biztosan könnyebben átvészelitek a kezdeti hullámvölgyeket.:slight_smile:

3 Likes

Köszönöm a nevèben is :blush::sparkling_heart:

1 Likes

Nekem súlytól függetlenül 51-52-es a gyűrűs ujjam :smiley: pedig eléggé széles súlypalettán mozogtam az utolsó 15 évben :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

hát mit mondjak, nem volt sosem túl nagy választék ebben a méretben :smiley: pont emiatt (is) fixen 2 db gyűrűt hordok 1-1 gyűrűsujjamon :slight_smile:

1 Likes

Eheti káoszos manikűr:
20220210_143219

8 Likes