Nyugodtan menj be egy ékszerboltba, a gyűrűt is megnézik, hanyas és az ujjaidat is.
Köszi! Sose tudom, milyen színtípus vagyok, de szeretem ezt a chartreuse árnyalatot.
Nyugodtan menj be egy ékszerboltba, a gyűrűt is megnézik, hanyas és az ujjaidat is.
Köszi! Sose tudom, milyen színtípus vagyok, de szeretem ezt a chartreuse árnyalatot.
Jaj ne is mondd a hasfogyást, onnan szerintem nem is lehet lefogyni
Kínai újév, kínai olimpia, kínai manikűr
Tökmindegy, mennyit kardiózram, izmoztam, futottam, jógáztam, úsztam, pilateseztem, teljesen lapos hasat nem tudok produkálni.
Cicaaaa! Imádom! Matrica?
Mondanám, hogy üdv a klubban Lassan meg kell tanulnom együttélni a kis béllel
Juj annyira imádom ezt a szerencsecicát én is
Nem tudom, majd megkérdezem Facebookon az eladót. De nem voltak drágák, legfeljebb veszek nyáron új garnitúrát.
Én nem eszem sokat és 30 felett rosszabb lesz a helyzet, készülj fel…
Én sem eszem sokat, sőt… már 30 felett vagyok
Akkor szintén üdv a klubban!
Szétröhögöm már magam magunkon
Amíg tudunk röhögni, nagy baj nem lehet!
Az elmaradhatatlan ali express-es matricák
@Alsace , @Amadea , pàromat ìgy pàr nappal az 5. X előtt ràbeszèltem egy vèrvètelre röpke 10 èv utàn. Felhàborodott, a koleszterinszintje ès a triglicerid magasabb a megengedettnèl. Na persze 14 kg felszaladt rà, miközben pròbàl leszokni a cigiről ès kajàval pòtolja a hiànyt. na igen, màr reggelire beszalad 4 tükörtojàs ès egy kis sült szalonna . Àllandòan èhes , mondtam hogy akkor együtt diètàzhatunk legalàbb nem csorog a nyàlam a kajàktòl, amiket kèr
Atyaég, nem csodálom, ha ettől megnőttek a szintjei. De mindenesetre elismerése méltó, hogy próbál leszokni! Lassan 2 éve, hogy egy slukit se szívtam, életem legjobb döntése volt! Kitartást kívánok neki, meg erőt, ha már nem lehet szalonnázni, csak diétás kaját enni Nem tudom melyiket éli meg most nehezebben
Borzasztó nehéz leszokni a dohányzásról és a “mellékhatások” se könnyítik meg a folyamatot. Eleve megindul a hízás (akkor is ha nem nő meg az étvágy), ezért muszáj elkezdeni mozogni, kell egy másik mánia az elvonástól szenvedő testnek és agynak.
De együtt diétázva biztosan könnyebben átvészelitek a kezdeti hullámvölgyeket.
Köszönöm a nevèben is
Nekem súlytól függetlenül 51-52-es a gyűrűs ujjam pedig eléggé széles súlypalettán mozogtam az utolsó 15 évben
hát mit mondjak, nem volt sosem túl nagy választék ebben a méretben pont emiatt (is) fixen 2 db gyűrűt hordok 1-1 gyűrűsujjamon
Eheti káoszos manikűr: