És még számolni sem tudok, mert az már 55 lenne
Köszönöm szépen jövő évtől én is már csak annyi kristályt fogok használni amennyi a szám, mert kezd sok lenni. (Hozzáteszem, ebben a 25ben az ápoló folyadék és az alaplakk is benne volt, szóval azért van benne még potenciál)
Boldog szülinapot!
Jó ez a számítás ezek szerint nagy általánosságban a 40 év a nyerő
Egy kézen vagy kettőn? És mi van a lábakkal? 120ig sztem működhet xD
Megérkezett végre a körmös szettem. Kicsim mérges voltam, mert ugyan olyan lakkot választottam, amihez nem kell fedőlakk elvileg, azért én mégis rendeltem, biztos ami biztos. Ennek ellenére, amikor néztem az emailben kapott számlát a feladás napján, akkor már hiányzott belőle ez a termék. Írtam is nekik (crystal nails), amire azt a választ kaptam, hogy készlethiány lett közben, és elvileg hívtak is engem emiatt (nem hívtak). A többi termék szerencsére épségben megérkezett és a lámpa is jól működik. Azonnal fel is avattam, és nagyon tetszik az eredmény, de kíváncsi vagyok a tartósságára, így fedőlakk nélkül.
Nagyon szép lett! Gratula!
Crystal-os lakkok? Ilyet még nem hallottam, hogy nem kell fedőlakk, írj mindenképpen, hogy hogy bírja a strapát, kíváncsi vagyok!
Én ezt alkottam ma “jégcsap nude”
De szuperek vagytok! Én rendesen lakkozni se tudok sajnos . Szebbnél szebb körmök!
Nagyon extra lett a tiéd igen, ez a one step crystalac. Csak egy előkészítő folyadékot kell használni és utána alaplakk nélkül mehet is a szin egy vagy két rétegben, és fedőlakk sem kell. Azért választottam ezt, mert kezdőbarátnak tűnt, és mivel sok lépes elhagyható, ezért kevesebb eszközre kellett egyszerre beruházzak, aminek nagyon örült a pénztárcám. Később majd ki akarom próbálni a hagyományos 3 lépéses lakkokat is, azokból vannak mindenfele extrák (tigrisszem stb.), de úgy voltam vele, hogy ez a kezdeti tanulásra jó lesz. Mindenképpen figyelni fogom, hogy mikor kezdi megadni magát, és valószínűleg meg fogom venni a fedőlakkot a következő rendeléssel
Nekem is a középső tetszik a manikürjeid közül, és nagyon szép hosszúak a kezeid :). Nekem sajnos nagyon kicsi kezem van, mint egy 5 évesé olyan :D. De úgy vettem észre, hogy nem rossz kifestve, viszont annyira nem tudok sok mindent kezdeni vele. Talán ezért is nehéz kifestenem, nem tudom, kevés a felület. Nagyon tetszenek a francia műkörmök is, de tuti borzasztóan állnának.
És leoldható vagy reszelős?
Tényleg nagyon egyszerűnek tűnik! Ha díszíteni szeretnéd, az is közvetlenül rámegy a lakkra és azzal megy a lámpa alá?
Köszi! 177 cm vagyok, arányos nagy a kéz is
Dehogy! Szerintem pont a francia mindenkinek jól áll. Mandula formával még nyújthatod is az ujjaidat optikailag. Szerintem csak az arányosság nem árt, ha megmarad, egy pici kéz azért furán mutatna egy XL-es véggel
Ezzel nem vagy egyedül… Nekem is kicsi a kezem és a körmeim is, hiába nő meg a felülete kicsi
Leoldós, ez a része is az egyszerűséget képviseli. A díszítés kérdésben nem vagyok olyan biztos, ezért is szerettem volna a fedőlakkot, hogy biztosan tartson a díszítés. Így nem biztos, hogy bevállalnám.
Alaplakk ajánlást szeretnék kérni drogériás vonalon. Korábban az Eveline-től használtam, de a formaldehid miatt iszonyú szaga van, nem szeretném újravenni.
Én a She-t vettem, elfogyott és végül újravettem, nekem bevált. Csak meg kell várni, hogy rendesen száradjon meg különben felbuborékosodik. Szagra nekem olyan mint a többi körömlakk. De egészen megakadályozza a sárgulást amúgy.
Köszi! Azt szerettem az Eveline-ben, hogy egy rétegben azonnal szárad (hivatalosan nem is alaplakk), majd körülnézek.
Nekem Miss Sporty van,alap és fedőlakk egyben. Nekem bevált, simán bír egy hetet vele a lakk.
Sziasztok. Mostanra már bővítettem a géllakk készletem több színnel és most már szeretnék kipróbálni néhány egyszerűbb mintát, díszítést is. Szerintem be fogok szerezni csillámport illetve ilyen színes díszítő csíkokat (ennek nem tudom mi a rendes neve), de ezek mellett kipróbálnék néhány egyszerűbb kézzel rajzolt mintát is. Tudom, hogy előttem az internet, de ott általában a nagyon profi díszítések találhatok meg, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy akinek már esetleg van jól bevált trükkje, mintája, az ossza meg velem/velünk.
Nem tudom ismered-e Christine csatornáját, Simply Nailogical videóit, ott sok szó esik mindenféle manikűrről. A vége fele kevesebb nail art van, de én tőle sokat tanultam. Vegyesen vannak rendes és géllakkos videói
Nagyon szeretem őt, viszont már jópár éve nem csinál hagyományos nailart videó, de lehet, hogy visszanézem a régebbieket, köszi, hogy eszembe juttattad