Körömlakkok, manikűr

És még számolni sem tudok, mert az már 55 lenne :joy:

Köszönöm szépen :smiley: jövő évtől én is már csak annyi kristályt fogok használni amennyi a szám, mert kezd sok lenni. (Hozzáteszem, ebben a 25ben az ápoló folyadék és az alaplakk is benne volt, szóval azért van benne még potenciál)

2 Likes

Boldog szülinapot!
Jó ez a számítás :slight_smile: ezek szerint nagy általánosságban a 40 év a nyerő :slight_smile:

Egy kézen vagy kettőn? És mi van a lábakkal? 120ig sztem működhet xD

1 Likes

Megérkezett végre a körmös szettem. Kicsim mérges voltam, mert ugyan olyan lakkot választottam, amihez nem kell fedőlakk elvileg, azért én mégis rendeltem, biztos ami biztos. Ennek ellenére, amikor néztem az emailben kapott számlát a feladás napján, akkor már hiányzott belőle ez a termék. Írtam is nekik (crystal nails), amire azt a választ kaptam, hogy készlethiány lett közben, és elvileg hívtak is engem emiatt (nem hívtak). A többi termék szerencsére épségben megérkezett és a lámpa is jól működik. Azonnal fel is avattam, és nagyon tetszik az eredmény, de kíváncsi vagyok a tartósságára, így fedőlakk nélkül. 20200108_151458

10 Likes

Nagyon szép lett! Gratula!
Crystal-os lakkok? Ilyet még nem hallottam, hogy nem kell fedőlakk, írj mindenképpen, hogy hogy bírja a strapát, kíváncsi vagyok!

Én ezt alkottam ma :slight_smile: “jégcsap nude”20200108_093104

9 Likes

De szuperek vagytok! Én rendesen lakkozni se tudok sajnos :joy:. Szebbnél szebb körmök! :slight_smile:

2 Likes

Nagyon extra lett a tiéd :heart_eyes: igen, ez a one step crystalac. Csak egy előkészítő folyadékot kell használni és utána alaplakk nélkül mehet is a szin egy vagy két rétegben, és fedőlakk sem kell. Azért választottam ezt, mert kezdőbarátnak tűnt, és mivel sok lépes elhagyható, ezért kevesebb eszközre kellett egyszerre beruházzak, aminek nagyon örült a pénztárcám. Később majd ki akarom próbálni a hagyományos 3 lépéses lakkokat is, azokból vannak mindenfele extrák (tigrisszem stb.), de úgy voltam vele, hogy ez a kezdeti tanulásra jó lesz. Mindenképpen figyelni fogom, hogy mikor kezdi megadni magát, és valószínűleg meg fogom venni a fedőlakkot a következő rendeléssel

Nekem is a középső tetszik a manikürjeid közül, és nagyon szép hosszúak a kezeid :). Nekem sajnos nagyon kicsi kezem van, mint egy 5 évesé olyan :D. De úgy vettem észre, hogy nem rossz kifestve, viszont annyira nem tudok sok mindent kezdeni vele. Talán ezért is nehéz kifestenem, nem tudom, kevés a felület. Nagyon tetszenek a francia műkörmök is, de tuti borzasztóan állnának. :confused:

És leoldható vagy reszelős?
Tényleg nagyon egyszerűnek tűnik! Ha díszíteni szeretnéd, az is közvetlenül rámegy a lakkra és azzal megy a lámpa alá?

1 Likes

Köszi! 177 cm vagyok, arányos nagy a kéz is :smiley:
Dehogy! Szerintem pont a francia mindenkinek jól áll. Mandula formával még nyújthatod is az ujjaidat optikailag. Szerintem csak az arányosság nem árt, ha megmarad, egy pici kéz azért furán mutatna egy XL-es véggel :slight_smile:

1 Likes

Ezzel nem vagy egyedül…:grinning: Nekem is kicsi a kezem és a körmeim is, hiába nő meg a felülete kicsi :slightly_smiling_face:

1 Likes

Leoldós, ez a része is az egyszerűséget képviseli. A díszítés kérdésben nem vagyok olyan biztos, ezért is szerettem volna a fedőlakkot, hogy biztosan tartson a díszítés. Így nem biztos, hogy bevállalnám.

Alaplakk ajánlást szeretnék kérni drogériás vonalon. Korábban az Eveline-től használtam, de a formaldehid miatt iszonyú szaga van, nem szeretném újravenni.

1 Likes

Én a She-t vettem, elfogyott és végül újravettem, nekem bevált. Csak meg kell várni, hogy rendesen száradjon meg különben felbuborékosodik. Szagra nekem olyan mint a többi körömlakk. De egészen megakadályozza a sárgulást amúgy.

1 Likes

Köszi! Azt szerettem az Eveline-ben, hogy egy rétegben azonnal szárad (hivatalosan nem is alaplakk), majd körülnézek.

Nekem Miss Sporty van,alap és fedőlakk egyben. Nekem bevált, simán bír egy hetet vele a lakk.

1 Likes

Sziasztok. Mostanra már bővítettem a géllakk készletem több színnel és most már szeretnék kipróbálni néhány egyszerűbb mintát, díszítést is. Szerintem be fogok szerezni csillámport illetve ilyen színes díszítő csíkokat (ennek nem tudom mi a rendes neve), de ezek mellett kipróbálnék néhány egyszerűbb kézzel rajzolt mintát is. Tudom, hogy előttem az internet, de ott általában a nagyon profi díszítések találhatok meg, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy akinek már esetleg van jól bevált trükkje, mintája, az ossza meg velem/velünk.

4 Likes

Nem tudom ismered-e Christine csatornáját, Simply Nailogical videóit, ott sok szó esik mindenféle manikűrről. A vége fele kevesebb nail art van, de én tőle sokat tanultam. Vegyesen vannak rendes és géllakkos videói :slight_smile:

2 Likes

Nagyon szeretem őt, viszont már jópár éve nem csinál hagyományos nailart videó, de lehet, hogy visszanézem a régebbieket, köszi, hogy eszembe juttattad :blush:

1 Likes