Körömlakkok, manikűr

Karácsonyi
IMG_20211224_173643

Ez pedig az e heti
IMG_20211231_124034

12 Likes

Féltenyomtam, nagyon lelkesen a képeket akartam likeolni :rofl:

2 Likes

A jó szándék kinyilvánítása megvolt.:grinning:

Nálam visszafogott eleganciával indult az év. Jól elterveztem, hogy majd ilyen-olyan csillámok lesznek vagy egy ütős francia valami csavarral, aztán totál besokalltam a hosszú körmeimtől, szépen levágtam tövig :rofl:
20220101_092205

15 Likes

Mai session eredményeKép

10 Likes

Ez az a mostani. Látszik, hogy kijöttem a gyakorlatból…
20220111_164157

7 Likes

Megőrülök, hogy ilyen gyönyörű, hosszú körmöd van , az enyém ha újjászületek akkor sem lesz majd ilyen :relaxed:
Nekem a minta is tetszik , nem látom mit kifogásolsz rajta, szerintem igazi téli hangulata van.

1 Likes

Egy ideig nem lakkoztam, töredezett is. 3-4 réteg lakk elég jól megóvja.:smiley:
Nem szép a gradient átmenete, nagyon élesek a határok. A jobb kezemen szebben sikerült, addigra már visszatértek az emlékeim.
IMG-f0621452fa5b58cd440f138fe91ce244-V

Ilyen volt lakkozás előtt (bocs a zokniselfiért).

Nagyon szépek a manikűrjeid, sose tudok ilyen szabályosat csinálni.:slight_smile:

1 Likes

Ó az enyém az csalás, épített porcelán általában és nem én csinálom hanem szakember, de azért köszönöm.
A lábamat szoktam csak magamnak lakkozgatni abban ügyes vagyok .

1 Likes

De kifizeted és a te kezeden van, úgyhogy a tied, szép, igényes. Többször átfutott már az agyamon, hogy talán ki kellene próbálni, mert a hivatásos manikűrösök, műkörömépítőknek sokkal tágabb az eszköztára és nyilván ügyesebbek, de szeretek ezzel pepecselni.

1 Likes

Sziasztok! Valaki tudna ajánlani nagy kiszrelésű (500 ml <) körömlakklemosó beszerzési helyet? Lehet akár fizikai bolt is, vagy webshop is. Már nagyon elegem van abból, hogy a drogériákban szinte csak 125 ml-s kiszerelésben lehet kapni, és nálam nagyon gyorsan fogynak.

Tessék parancsolni:
https://www.masternails.hu/index.php?route=product/list&keyword=Lemosó&description=0
Literes is van kemény 2000 Ft- ért , meg lehet hozzá venni adagoló flakont .

1 Likes

Köszönöm szépen az ajánlást! :blush: Ha valaki még tud ilyeneket ne tartsa magában. :slight_smile:

Többféle változatban:

1 Likes

Ez ugyan borsos, de valóban más minőség!
https://mukoromplaza.hu/webaruhaz/cnd/cnd-műköröm-kellékek/cnd-offlyfast-ápoló-leoldó-folyadék-946-ml.html

1 Likes

A tegnapi festegetés eredménye:
20220117_095951

Sheinről rendeltem körmös izémizéket, a csomagban szép félholdak is voltak, eredetileg azokat akartam feltenni. Ühümm, csak nekem nagyon domború körmeim vannak és körömdísz-viszonylatban a félholdak akkorák, mint egy kamion, és egyáltalán nem hajlanak, vékony, dd merev fémdarabkák. Próbaképpen ráfektettem a nagylábujjam körmére, az se elég széles és lapos, hogy ne emelkedjen ki a köröm síkjából.

Mint látható, a gyűrűsujjamnál már elfogyott a türelmem.:rofl:

14 Likes

De szép ez a körömlakk!

Egy régi Essence, felette egy ILNP flakies.:slight_smile:

1 Likes

Úh, de jól néz ki! Na, igen, ezek a díszítők sokszor nem a legpraktikusabbak, de az összhatás nagyon jó lett!
Én is jártam már úgy, hogy kép alapján rendeltem körömékszert… hát, nyakláncra előbb tudtam volna felfűzni, ment is a kukába :rofl:

1 Likes

Köszi.:slight_smile: Majd gyakorolgatok, mostanában tért vissza a nail art iránti kedvem. Régen képes voltam másfél órát görnyedni felette.:rofl:
Te honnan szoktál ilyeneket rendelni, szintén Kína? Van olyan eladó, ami normális díszeket árul?