Körömlakkok, manikűr

Hú, de szép ez a zöld bársony! Kíváncsi lennék, hogy készült? Olyan, mintha meg lenne mágnesezve ez csillámos alap, nem?

Tovább haladva a sötét, téli vonalon: CND shellac Faux Fur és White Button Down arany és rozsda transzferfóliával. Sajnos a fotók nem tudják visszaadni, milyen jól néz ki, ahogy ezek a fémes árnyalatok becsillannak a sötét színeken.
Jövő héten valami igazi karácsonyi, pirossal készülök :star_struck:
20211215_144759

12 Likes

De jól néz ki!:star_struck:

Kép
Ma délelőtt készült, builder zselé és rajta piros géllakk,utána be tudtam ülni pedikűrre is el sem hittem, hogy ilyen szerencsém van, ünnepek előtt aztán minden van csak szabad időpont nem. :relaxed::dizzy:

9 Likes

De jók a karkötőid!
(Bocsánat, megragadtam a lényeget…)

2 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: egy arany elbújt a pulcsim alá, észre sem vettem .

Most veszem észre, hogy kikandikál a széle.:slightly_smiling_face:

Végre egy piros köröm! Mi lesz a masnikkal, hópihékkel és rénszarvasokkal? Senki?! :slight_smile: piros-kék-zöld-fehér, csillámok és matrica hegyek! Holnap 20.-a, húzzatok bele a megosztásokba! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Ú , ezek a díszítések nem az én világom a pirosat is fél óra győzködés után vállaltam be, mert a sima körömágy- hosszabbító rózsaszínt akartam.
Köveket szeretek néha meg transzferfóliával barokk vagy art- deco mintát.
Kérdeztem, hogy most mit kérnek a vendégek mi a trend, a zöldet mondta, hogy sokat kent a héten. Na pont az a szín amit soha nem tudtam hordani de egy jó méregzöld egyébként sokmindenhez mehet, nem rossz ötlet. :slightly_smiling_face:

266335360_500790847850442_5119860830153049058_n

Valamiért telefonról nem tudtam feltölteni :smiley:

8 Likes

A képek annyira nem adják vissza, de a Trend it up új trendkiadásában vannak nagyon izgalmas holo lakkok, az egyiket már meg is vettem, de nem kizárt, hogy a pirosasért is visszamegyek.

1 Likes

@Luiselotte : érdekes ez a zöld, én eddig csak olívazöldben vagy nagyon sötétzöldben tudtam gondolkozni, aztán idén mégis vettem egy ilyen közepes, kb. pálmazöld árnyalatot és nagyon megszerettem! Nyáron is lett belőle nagyon nyaralós manikűr levelekkel, de aztán ősszel ugyanazt az árnyalatot ilyen bronzos transzferfóliával kombináltam, teljesen más hatást keltett, nagyon szerettem.

@bernadettu: Köszönöm szépen, kezdek megnyugodni! :grinning_face_with_smiling_eyes: Gyönyörű szépek! A középső kék és az alsó sorban a két zöld tetszenek a legjobban.

A mai nap legnagyobb teljesítménye: karácsonyi körmeim :star_struck:
CND shellac Hot or Knot és Cream Puff árnyalatokkal, matricával.20211222_131407

10 Likes

Zöldre még láttam azt a verziót is ami most bársony néven fut, az tulajdonképpen Tiger eye csak telibe van húzva a mágnes de tényleg bársony hatást kelt ahogy csillog.

1 Likes

Szerintem a zöld pont egy olyan szín, ami mindenhez jól állhat, csak az árnyalatot kell jól megválasztani - sőt, minden évszakhoz illik: tavaszra menta, nyárra türkiz vagy neon, őszre khaki, télre erdőzöld… és nem is kell hogy teljes körmön legyen, akár mintaként egy semleges alapon is szép, vagy csak mint kiegészítő szín.
Habár az igaz, hogy ha amúgy nem hord valaki zöldet se sminkben, se ruhában, akkor furcsa lehet. Én is ilyen voltam, de a nyomdamániám kezdetén kiderült, hogy kell a zöld - és nem csak egy :see_no_evil:

1 Likes

Egyetértek, a zöld abszolút valid! Mindenkinek legyen belőle legalább 1 árnyalata :star_struck: ez amúgy a kékekre is igaz. Ha a visszafogottabb, elegáns stílust is képviseli az ember, egy méregzöld vagy egy tengerész sötétkék árnyalat abszolút helytálló lehet. Ha meg lazább, mozgalmasabb stílusokról van szó, akkor aztán végtelen számban jöhetnek :slight_smile:
Én a sárgákat is nagyon szeretem, na ezek az árnyalatok már valóban határesetesek… nehezen tudok egy jó elegáns sárga manikűrt elképzelni :thinking:

1 Likes

Szilveszteri köröm. Sötétkék alapon csillámos-tükröcskés fedőlakk. Ma már más milyet készítek, thermolakk lesz csillám fedőlakkal :smiley:

20220101_193914

12 Likes

Heti:
20220102_141323

12 Likes

Ó wáóóó, ez csodaszép!! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm.:slight_smile:

2 Likes