Körömlakkok, manikűr

Köszönöm szépen :tulip:

Kicsit vadultam az este, nem egy megszokott szín nálam. :grin:
IMG_20211102_103200
IMG_20211102_103306

20 Likes

Uhh, ez brutál jó. Na most úgy érzem, kell egy szép kék körömlakk! :smiley:

1 Likes

Gyönyörű ez a fémes királykék! Én nagyon szeretem a kékeket, van sötét, szilva, farmer és ikea árnyalatú shellacom is. Ez a manikűr decemberben is stílszerű lesz!

1 Likes

Még nem beszéltünk itt körmös webshopokról, szeretnék egyet ajánlani: mukoromplaza.hu
Havonta szokott lenni 10%-os akciójuk, széles a termékskála és nagyon gyors és készséges az ügyfélszolgálatuk :ok_hand:
Még az aliról szoktam sok “elengedhetetlen” kelléket rendelni, meg igazi bolt kategóriában jó az ázsia center-es körmös és a westend-est is kedvelem.
Ti hol vásároltok?

1 Likes

Én is visszatértem a home made géllakkhoz. Számomra gyönyörűen sikerülnek, de három hétig nem tartanak. Mi a titkod?:slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon sokat szenvedtem én is, és nem is mindig maradnak meg 3 hétig. A jó alap kellett hozzá - savmentes primer -, ami nekem végül is jól odatapasztja a hardenert. De ha figyelmetlen vagyok, vagy kapkodok, akkor 2 hét után már itt-ott elenged.
Gyanítom számít az is, hogy milyen anyagokkal dolgozik az ember, nekem a Perfect Nails vált be, a körmösöm is azt használta alapnak, így rögtön őt vettem meg én is. Nem is bántam meg, mert ha feljön, akkor egyben válik fel.

1 Likes

Rokonom ezzel foglalkozik, szakember, és mondta, hogy szerinte az előkészítéssel lehet gond, hogy nem bolyhozom fel eléggé a körmöt. Mert ő amúgy nem használ semmilyen vegyszeres dolgot a körömre közvetlenül, se nail prep, se primer.
Én buffer utána nail prepet tettem, majd primer, de utóbbi után enyhén fényes marad a felület, mintha picit zsíros lenne, nem tudom ez hogyan segíthetné a tapadást.
Most utoljára ezt kihagytam, de nem segített.
Szerencsére van hardenerem, de azzal sem volt 3 hét, meg végülis ez nem is a tapadást segíti elő.
Na mindegy, köszi azért a választ :slightly_smiling_face:

Nekem is az a gyanúm, hogy nem vagyok elég határozott, és azért is válik fel, mert az előkészítés nem alapos. Nyilván vigyázok is rá, nehogy aztán elreszeljem, bár én is csak bolyhozni szoktam. Ez a primer most úgy fest segít a dolgon, de előtte a körmösöm se használt ilyesmit. Ez lehet ugye a gyakorlat, az évek meg a rutin.
Nagyon szívesen :slight_smile: Jók ezek a kérdések, mert az ember elmélkedik rajta, hogy mit hogyan is csinál.

1 Likes

Kép
Tegnapi alkotás, most nem porcelán, hanem akril zselével lett töltve.

14 Likes

De gyönyörű ez a szín!

Igen! Gyönyörű ez a szín! :star_struck: pont valami hasonlón gondolkodom, hogy vennék télre.

Köszönöm szépen.
Megkérdezzem mi volt ez a szín és márka a körmösömtől? :slight_smile:

20211108_082937
E heti nálam (igen, én is látom a hibáit).

20211028_102332
Ez meg a két héttel ezelőtti.

11 Likes

Illatmentes lakklemosót tudtok ajánlani? A Trend it up -l nagyon jó volt,de megszűnt,pedig nagyon szuper volt,még sötét lakkot is könnyen leszedett.

Nekem a Dermacol szagtalan lemosòja nagyon bevàlt

2 Likes

20211211_142152
Igazi őszi-téli árnyalat: Dark Lava. Most vettem, imádom!
Egy kis reklám az ukrán CND-nek:

Már kétszer rendeltem tőlük, nagyon megbízhatóak, legutóbb a black friday akcióval - még a szállítási díj és a vámok ellenére is - kb. 25% kedvezmény volt a magyar listaárakhoz képest.

10 Likes

Ennél menőbb nincs most: ez lesz a karácsony legdivatosabb trendje (msn.com)

1 Likes

Ez igazán gyönyörű :star_struck:

1 Likes

Most ehhez a piros-zöld manikűrhöz támadt kedvem. A piros tavalyi karácsonyi limitált Essie lakk, az In a Gingersnap, a zöld egy azt hiszem szintén tavaly karácsonyi kollekciós szépség.
IMG_20211212_195651

7 Likes