Köszönöm szépen
Kicsit vadultam az este, nem egy megszokott szín nálam.
Uhh, ez brutál jó. Na most úgy érzem, kell egy szép kék körömlakk!
Gyönyörű ez a fémes királykék! Én nagyon szeretem a kékeket, van sötét, szilva, farmer és ikea árnyalatú shellacom is. Ez a manikűr decemberben is stílszerű lesz!
Még nem beszéltünk itt körmös webshopokról, szeretnék egyet ajánlani: mukoromplaza.hu
Havonta szokott lenni 10%-os akciójuk, széles a termékskála és nagyon gyors és készséges az ügyfélszolgálatuk
Még az aliról szoktam sok “elengedhetetlen” kelléket rendelni, meg igazi bolt kategóriában jó az ázsia center-es körmös és a westend-est is kedvelem.
Ti hol vásároltok?
Én is visszatértem a home made géllakkhoz. Számomra gyönyörűen sikerülnek, de három hétig nem tartanak. Mi a titkod?
Nagyon sokat szenvedtem én is, és nem is mindig maradnak meg 3 hétig. A jó alap kellett hozzá - savmentes primer -, ami nekem végül is jól odatapasztja a hardenert. De ha figyelmetlen vagyok, vagy kapkodok, akkor 2 hét után már itt-ott elenged.
Gyanítom számít az is, hogy milyen anyagokkal dolgozik az ember, nekem a Perfect Nails vált be, a körmösöm is azt használta alapnak, így rögtön őt vettem meg én is. Nem is bántam meg, mert ha feljön, akkor egyben válik fel.
Rokonom ezzel foglalkozik, szakember, és mondta, hogy szerinte az előkészítéssel lehet gond, hogy nem bolyhozom fel eléggé a körmöt. Mert ő amúgy nem használ semmilyen vegyszeres dolgot a körömre közvetlenül, se nail prep, se primer.
Én buffer utána nail prepet tettem, majd primer, de utóbbi után enyhén fényes marad a felület, mintha picit zsíros lenne, nem tudom ez hogyan segíthetné a tapadást.
Most utoljára ezt kihagytam, de nem segített.
Szerencsére van hardenerem, de azzal sem volt 3 hét, meg végülis ez nem is a tapadást segíti elő.
Na mindegy, köszi azért a választ
Nekem is az a gyanúm, hogy nem vagyok elég határozott, és azért is válik fel, mert az előkészítés nem alapos. Nyilván vigyázok is rá, nehogy aztán elreszeljem, bár én is csak bolyhozni szoktam. Ez a primer most úgy fest segít a dolgon, de előtte a körmösöm se használt ilyesmit. Ez lehet ugye a gyakorlat, az évek meg a rutin.
Nagyon szívesen Jók ezek a kérdések, mert az ember elmélkedik rajta, hogy mit hogyan is csinál.
Tegnapi alkotás, most nem porcelán, hanem akril zselével lett töltve.
De gyönyörű ez a szín!
Igen! Gyönyörű ez a szín! pont valami hasonlón gondolkodom, hogy vennék télre.
Köszönöm szépen.
Megkérdezzem mi volt ez a szín és márka a körmösömtől?
E heti nálam (igen, én is látom a hibáit).
Ez meg a két héttel ezelőtti.
Illatmentes lakklemosót tudtok ajánlani? A Trend it up -l nagyon jó volt,de megszűnt,pedig nagyon szuper volt,még sötét lakkot is könnyen leszedett.
Nekem a Dermacol szagtalan lemosòja nagyon bevàlt
Igazi őszi-téli árnyalat: Dark Lava. Most vettem, imádom!
Egy kis reklám az ukrán CND-nek:
Már kétszer rendeltem tőlük, nagyon megbízhatóak, legutóbb a black friday akcióval - még a szállítási díj és a vámok ellenére is - kb. 25% kedvezmény volt a magyar listaárakhoz képest.
Ez igazán gyönyörű
Most ehhez a piros-zöld manikűrhöz támadt kedvem. A piros tavalyi karácsonyi limitált Essie lakk, az In a Gingersnap, a zöld egy azt hiszem szintén tavaly karácsonyi kollekciós szépség.