Körömlakkok, manikűr

Igen, a Magma az, én is régóta vártam hogy készleten legyen

1 Likes

Nagyon köszi, csekkolom!

1 Likes

Utóbbi hetek manikűrjei :slight_smile:

1632854941021

12 Likes

Kép

Épített porcelán, csak a sima francia alap színt kértem géllakk nincs rajta.

13 Likes

Tegnap esti mani. :heart: Az őszi időjárás miatt újra vágyom a sötét, mély színekre :slight_smile:

IMG_20211007_092756 IMG_20211007_092634

12 Likes

Ó hát ez igazán gyönyörű lett :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Sziasztok! Van valamelyikőtöknek tapasztalata a Spiritnails,Bp,József nádor tér szalonnal?

20211015_123646
Itt van ősz, itt van újra: Palm Deco újratöltve :slight_smile: egész meglepődtem, hogy a bronz transzferfóliával mennyire más összhatást ad ez a zöld. Meg azon is mindig meglepődök, hogy vannak színek, amiket önmagukban nem látok igazán szépnek, felkenve viszont milyen jól harmonizálnak a bőröm tónusával. Sajnos ez fordítva is igaz, hajlamos vagyok azt a színt választani, amit a legszebbnek látok, utána meg koppanok, hogy ez bizony az én kezemen nem a legszebben adja ki magát :roll_eyes:
Ez persze a hajfestéstől a sminkelésig mindenre igaz, de nagyon jó volna, ha ez valahogy jobban átmenne a köztudatba, hogy ne csak az alapján válasszunk, mi tetszik, hanem azok közül próbáljunk meg választani, amik jól is állnak és tetszenek is :slight_smile: Ha valaha lenne egy szépségstúdióm, ez lenne a mottóm! :smile:

6 Likes

Továbbra is őszi hangulatban :slight_smile: CND shellac Brick Knit matt fedővel és fekete strasszokkal.
Meg kell, hogy mondjam, egészen addig nagyon tetszett ez a manikűr, amíg el nem vettem a fényét a fedőlakkal :roll_eyes: kép alapján jó ötletnek tűnt a matt vörös, de így élőben nem tudok azonosulni vele. 20211022_111620 (1)

6 Likes

Szeretnék ajánlást kérni burgundy/borvörös körömlakkra. Zita körmös videójában láttam egy árnyalatot, ami nagyon tetszik, de ő gél lakkal csinálta. Ha valaki tudna ilyen árnyalatú körömlakkot ajánlani, előre is köszönöm!
Kép

Ez nekem is nagyon megtetszett, úgyhogy keresgéltem is a héten. Én ezt találtam hozzá hasonlónak, meg is rendeltem, hogy a valóságban mennyire hasonlít azt még nem tudom. :slightly_smiling_face:IMG_20211023_150651

1 Likes

Köszi a tippet, ennek utánanézek én is. :slightly_smiling_face: Én is kutattam kicsit, és eddig legjobban talán az Essie Wicked nevű lakkja hasonlított, csak azzal meg az volt a baj, hogy túl sötét, szinte feketés.

1 Likes

A Catrice 36 ready to grape off lakkja is hasonló

image

5 Likes

Ezek még szeptemberben készültek IMG_20210901_142620
IMG_20210913_120520

Ez pedig tegnap, nem tudom miért,de miután felkentem a fedőlakkot némelyik körmömön buborékos lett. Van tippetek ez mitől lehet? A fedőlakkal van baj ( Rival loves me) ?
A színes lakkot meg most használtam először.
IMG_20211024_200250

6 Likes

Szépek lettek nagyon! :blush:

Akkor buborékosodik, ha az alatta lévő rétegek nem száradtak meg. De nekem a Catrice fedőlakkja mindenhogy buborékosodott.

1 Likes

Kép
Black is the new black :slight_smile: porcelán, gél lakkal.
Levegősödni nekem akkor szokott ha légmozgás van, lakkozáskor ha ment a klíma akkor bubis lett a lábujjam .

6 Likes

Nekem másokon tetszik a matt manikűr (a tiéd is), de magamon nagyon idegenkedem tőle.

1 Likes

Köszi Lányok! :slightly_smiling_face: Légmozgás nem volt, úgyhogy valószínű nem száradt meg rendesen,de még kísérletezek vele, mert a régebben használt fedőlakknál nem tapasztaltam ilyet. :slightly_smiling_face:

Szia! A Moyra Gel look Cosette (908-as) árnyalata egy az egyben olyan szín, mint ami Zita körmein volt látható. Én csak fekete cseresznye színnek hívom két rétegben felkenve, egy rétegben bordósabb árnyalata van.

1 Likes