Körömlakkok, manikűr

Kép

Épített porcelán és mert én nem vagyok olyan ügyes mint asianlover kollegina szakember csinálta :upside_down_face:

9 Likes

Gyönyörű lett! Most köröm-testvérek lettünk :wink:

1 Likes

Köszönöm :wink:

Egy újabb műtárgy, ami nélkül persze lehet élni, csak nem érdemes :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: Rózsakvarcnak látszó, műanyag display tálca körmözéshez…20210912_092252

7 Likes

Ugyan lassan itt az ősz, de nekem még nem volt kedvem ilyen körmökhöz, úgyhogy nude szín mellett döntöttem. A matrica egészen feldobja. És végre kibír 3 hetet a géllakkom. A titok az előkészítő folyamatokban volt, nyilván meg kellett ezt is tanulnom. :slight_smile:

20210913_175033

15 Likes

Szep! Es nagyon ugyes vagy! :slight_smile:

1 Likes

Nagyon köszönöm! :blush:

1 Likes

Nagyon szép! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :blush:

IMG-ba7c433b68b6d9f6a5f78d94948131ef-V
A zöld egy Catrice IcoNails, az Olive and Wines. Fantasztikus minőség, egy rétegben fed, nem csíkozódik, az ecsete is pont megfelelő szélességű.
A nude pedig az Essie Go go geisha, nagyon tetszik ez is. Egy hete van fenn ez a manikűr és csak a körmeim végén kopott meg. Biztosan szerepe van benne az Essie alaplakknak is, mert vele az általában gyorsan lepattogzó jelly lakk is tovább bírta a gyűrődést.
Akartam rá díszítést is, de fáradtság és sok munka miatt sajnos elmaradt.

9 Likes

A mostani Avon katalógusban láttam újra sand lakkokat! :slight_smile:

Legutóbbi manikűrjeim:

20210925_041725-COLLAGE

15 Likes

Woow, egyik szebb mint a másik! :star_struck:

Nagyon szépek, ügyes vagy! :hugs:

Hű, de jók! Nagyon klassz lett mindegyik!

Wow, wow, wow! Szuperek! Talán a skót kockás kék a kedvencem, de a leopárd mintás is nagyon jó, meg a jobb felső sarokban a szürkés!
Szerintem megszavazhatjuk Neked a “legváltozatosabb körmű” felhasználó címet! :star_struck:

2 Likes

@Alsace , @Key4U , @Kokapu , @asianlover
Köszönöm :slight_smile:

1 Likes

A jobb felső sarokban lévő tetszik a legeslegjobban :slight_smile:
Nagyon ügyes vagy!

1 Likes

Az a Starrily bal lent az a Magma mágneses fedőlakk? Régóta kacérkodom a gondolattal hogy megveszem, csak sosincs készleten…

Mindegyik meseszép, nem is tudném kedvencet választani.:slight_smile:

1 Likes