Épített porcelán és mert én nem vagyok olyan ügyes mint asianlover kollegina szakember csinálta
Gyönyörű lett! Most köröm-testvérek lettünk
Köszönöm
Egy újabb műtárgy, ami nélkül persze lehet élni, csak nem érdemes
Rózsakvarcnak látszó, műanyag display tálca körmözéshez…
Ugyan lassan itt az ősz, de nekem még nem volt kedvem ilyen körmökhöz, úgyhogy nude szín mellett döntöttem. A matrica egészen feldobja. És végre kibír 3 hetet a géllakkom. A titok az előkészítő folyamatokban volt, nyilván meg kellett ezt is tanulnom.
Szep! Es nagyon ugyes vagy!
Nagyon köszönöm!
Nagyon szép!
Köszönöm
A zöld egy Catrice IcoNails, az Olive and Wines. Fantasztikus minőség, egy rétegben fed, nem csíkozódik, az ecsete is pont megfelelő szélességű.
A nude pedig az Essie Go go geisha, nagyon tetszik ez is. Egy hete van fenn ez a manikűr és csak a körmeim végén kopott meg. Biztosan szerepe van benne az Essie alaplakknak is, mert vele az általában gyorsan lepattogzó jelly lakk is tovább bírta a gyűrődést.
Akartam rá díszítést is, de fáradtság és sok munka miatt sajnos elmaradt.
A mostani Avon katalógusban láttam újra sand lakkokat!
Legutóbbi manikűrjeim:
Woow, egyik szebb mint a másik!
Nagyon szépek, ügyes vagy!
Hű, de jók! Nagyon klassz lett mindegyik!
Wow, wow, wow! Szuperek! Talán a skót kockás kék a kedvencem, de a leopárd mintás is nagyon jó, meg a jobb felső sarokban a szürkés!
Szerintem megszavazhatjuk Neked a “legváltozatosabb körmű” felhasználó címet!
A jobb felső sarokban lévő tetszik a legeslegjobban
Nagyon ügyes vagy!
Az a Starrily bal lent az a Magma mágneses fedőlakk? Régóta kacérkodom a gondolattal hogy megveszem, csak sosincs készleten…
Mindegyik meseszép, nem is tudném kedvencet választani.