Köszönöm ILNP Interstellar, alatta ha jól emlékszem egy réteg sötét kékes Astor lakkot használtam, amikor csak magában festettem fel akkor inkább a lilás színe jött elő, Naillanden szerintem még kapható.
A nyomda Moyra Galactica meg egy ezüst színű Nicole Diary nyomda lakk
Pedikűr nálam sem olyan mint ezek, akkor nincs türelmem kifesteni mint egy matricát, általában olyat választok ami egy színben is jól mutat és nem kell nagyon figyelni hogy egyenes legyen
Köszönöm igyekszem kihasználni amíg van lehetőségem/ kedvem, meg ha már ennyi mindent beszereztem hozzá
Köszönöm A cicás valahogy nem lett olyan szép mint ahogy elképzeltem de azért bekerült a kedvencek közé
Köszönöm a választ, meg fogom nézni a shopban. Majdnem fekete sötétkék lakkom az van a Pupától azt kenem majd alá:) nyomdázni nem tudok de szép lesz így is a végtelen űr a lábujjamon
Nagyon szépek lettek, ügyes vagy!
Szerintem szuperül sikerült
Nagyon szuper! Nekem a pálmafás a kedvencem!
Az én naptáramban még nyár van makacsul tartom is magam ehhez
Off leszek; de pont ma dobozoltam be az összes szandált és papucsot, amilyen fázós vagyok, már nem tudom hordani őket… (helytakarékosság jegyében költöztetem őket a garázsba)
Hétfőn én már csizmában megyek munkába, pénteken pulcsikat vettem és a jelenlegi manikűröm padlizsánlila.
és tegyük hozzá, hogy augusztus van még…valóban nincs klímaváltozás…
Èn mèg mindig 1 szàl blùzban ill. pólóban megyek kutyust sètàltatni. Viszek ugyan pulcsit de ha felveszem, 2 perc mùlva melegem van ès leveszem. Nem nèznek lököttnek, mindenki pulcsiban, kabàtban sètàl
A képen sajnos nem látszik, de a zöld lakknak lineáris holója is van.
Itt mar megerkezett az osz.
Nálam már abszolút.
Másfél év önálló shellacozás után megszületett az első francia manikűr. Hát, mit ne mondjak, vért izzadtam
2 réteg Nude Knickers + Cream Puff
Gyönyörű lett!
És mandula formájú lett!
Egyébként, amilyen egyszerűnek tűnik a francia manikűr, pont fordított arányosságban nehéz, több manikűrösnél is olvastam.
Nagyon szép lett!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Szerintem is ez a legnehezebb. A C-ív egy rémálom, de egy műanyag, 2 végű díszítőecset nagy segítségemre volt. Az se könnyű, hogy egyenletes legyen a fehér vég fedése, de ne túl vastag, és szépen hosszan behúzzuk a körömágy felé két oldalt (az a halálom, mikor nincs elég mélyen lehúzva). Ez a strasszosítás meg hab a tortán, de több hölgyön láttam mostanában így és annyira elirigyeltem
Kocka véggel szerintem szebben kiadja, de most mandulában nyomulok, nem akartam emiatt lereszelni, majd legközelebb!