Körömlakkok, manikűr

Köszi, megnézem.

Újabb nyaralós :beach_umbrella: Már csak egy sangria vagy koktél hiányzik a kezemből, megpróbálom bepótolni holnap azt is :star_struck:20210805_184247
CND shellac Kiss The Skipper, Gypsy és arany transzferfólia.

11 Likes

Essie Russian Roulette, a pöttyöket egy régi Essence fehér lakkal vittem fel, a fedésről a Seche Vite géles fedőlakkja gondoskodott (ugyanolyan gyorsan szárad, mint a Dry Fast).
Eddig ellenálltam az Essie lakkoknak (természetesen nagy szükségem volt egy x-edik piros lakkra), kicsit féltem tőle az ellentétes vélemények miatt, de szépen terült, gyorsan száradt. Kíváncsi leszek, meddig fogja bírni.
20210816_071330

12 Likes

Nagyon szép lett! :heart:

1 Likes

Hú, nagyon szuper ez a manikűr! Imádom az ilyen letisztult dizájnokat! :star_struck: lopni fogom! :wink:

1 Likes

Köszönöm.:slight_smile: Neked van Essie lakkod?

Köszi! Sajnos csak ennyire jutott időm (+a pedikűrt is megcsináltam), jó lett volna nyomdázni is, de azt tűztem ki amolyan minicélnak, hogy legalább egy színnel lakkozzam ki a körmöm.
Vigyed nyugodtan, nagyon szép, elegáns manikűröket készítesz.:slight_smile:

2-3 színem van talán tőlük, szeretem őket. Csak azért nem szereztem be többet egyelőre, mert az olcsóbb lakkok is ugyanúgy tartósak a körmeimen. :slight_smile:

1 Likes

Minden lakk tartós rajtad? Azt vettem észre, hogy a jelly lakk nagyon hamar elkezd kopni, ha viszont nyomdázok is, akkor az a manikűr kitart egy hétig (gondolom, a sok réteg és eleve a 2 réteg fedőlakk az oka).
Nehéz a krémmániás élete.:grinning:

1 Likes

Hát én nem tudom, hogy csak nagyon erősek a körmeim vagy szerencsés vagyok, de simán kitart a sima körömlakk 2 hétig is rajtam. :see_no_evil: Csak lenövésem lesz, de nem pattogzik le és nem látok kopást sem rajta, függetlenül attól, hogy Golden Rose, Catrice, Essence, Lovely, Moyra vagy a drágább kategóriás Essie, OPI lakkot használok. :slight_smile:
Az alap és fedőlakk mindig ugyanaz, állandó lakók a kollekciómban. Színből mindig 2 réteget viszek fel. Ha nyomdázok is, akkor jön az egészre még egy Moyra nyomdázós fedőlakk.
https://kremmania.hu/kremek/essence-extreme-last-alaplakk
https://kremmania.hu/kremek/sally-hansen-big-shiny-top-coat

1 Likes

Mázlista vagy! :four_leaf_clover:

1 Likes

Nem tudom, hogy szerencse, vagy az alap-és fedőlakk ennyire jó, de menő vagy, az tuti.:grinning:

1 Likes

Essie Gel Lack és az Essie sima lakk között mi a különbség ? Van valakinek tapasztalata? Köszönöm

Ez volt a két legutóbbi manikűröm. :slightly_smiling_face:
A piros tegnap készült :slightly_smiling_face:
IMG_20210816_153324 IMG_20210825_110518

10 Likes

Nina és a jó öreg baby boomer :slight_smile:Kép

6 Likes

Az elmúlt pár hét
IMG_20210807_125842
IMG_20210815_122515
IMG_20210825_123544

9 Likes

Instagramos kihivashoz készült manikűrök, a szafari volt a kedvencem, enélkül a kihívás nélkül valószínűleg magamtól nem választottam volna.
Mind nyomda
20210827_063900-COLLAGE

10 Likes

Nagyon klasszak, szuperügyes vagy! A középső, és az alsó sorban balról az első-második a kedvencem.

A világűrös a kedvencem, teljesen odavagyok érte :slight_smile:
Nekem a kezem általában szolíd a lábujjamon szoktam vadulni, hátttt ezt nagyon basicben tudom csak megcsinálni a Tiédhez képest.
Megkérdezhetem, hogy mi a lakk neve amivel készítetted? nem látom rendesen a feliratot rajta.

De ügyes vagy! :heart_eyes: :heart_eyes: Gyönyörűek lettek! Nekem is a szafari a kedvencem és természetesen a cicás mellette :heart_eyes_cat:

1 Likes