Köszi, megnézem.
Újabb nyaralós Már csak egy sangria vagy koktél hiányzik a kezemből, megpróbálom bepótolni holnap azt is
CND shellac Kiss The Skipper, Gypsy és arany transzferfólia.
Essie Russian Roulette, a pöttyöket egy régi Essence fehér lakkal vittem fel, a fedésről a Seche Vite géles fedőlakkja gondoskodott (ugyanolyan gyorsan szárad, mint a Dry Fast).
Eddig ellenálltam az Essie lakkoknak (természetesen nagy szükségem volt egy x-edik piros lakkra), kicsit féltem tőle az ellentétes vélemények miatt, de szépen terült, gyorsan száradt. Kíváncsi leszek, meddig fogja bírni.
Nagyon szép lett!
Hú, nagyon szuper ez a manikűr! Imádom az ilyen letisztult dizájnokat! lopni fogom!
Köszönöm. Neked van Essie lakkod?
Köszi! Sajnos csak ennyire jutott időm (+a pedikűrt is megcsináltam), jó lett volna nyomdázni is, de azt tűztem ki amolyan minicélnak, hogy legalább egy színnel lakkozzam ki a körmöm.
Vigyed nyugodtan, nagyon szép, elegáns manikűröket készítesz.
2-3 színem van talán tőlük, szeretem őket. Csak azért nem szereztem be többet egyelőre, mert az olcsóbb lakkok is ugyanúgy tartósak a körmeimen.
Minden lakk tartós rajtad? Azt vettem észre, hogy a jelly lakk nagyon hamar elkezd kopni, ha viszont nyomdázok is, akkor az a manikűr kitart egy hétig (gondolom, a sok réteg és eleve a 2 réteg fedőlakk az oka).
Nehéz a krémmániás élete.
Hát én nem tudom, hogy csak nagyon erősek a körmeim vagy szerencsés vagyok, de simán kitart a sima körömlakk 2 hétig is rajtam. Csak lenövésem lesz, de nem pattogzik le és nem látok kopást sem rajta, függetlenül attól, hogy Golden Rose, Catrice, Essence, Lovely, Moyra vagy a drágább kategóriás Essie, OPI lakkot használok.
Az alap és fedőlakk mindig ugyanaz, állandó lakók a kollekciómban. Színből mindig 2 réteget viszek fel. Ha nyomdázok is, akkor jön az egészre még egy Moyra nyomdázós fedőlakk.
https://kremmania.hu/kremek/essence-extreme-last-alaplakk
https://kremmania.hu/kremek/sally-hansen-big-shiny-top-coat
Mázlista vagy!
Nem tudom, hogy szerencse, vagy az alap-és fedőlakk ennyire jó, de menő vagy, az tuti.
Essie Gel Lack és az Essie sima lakk között mi a különbség ? Van valakinek tapasztalata? Köszönöm
Ez volt a két legutóbbi manikűröm.
A piros tegnap készült
Nina és a jó öreg baby boomer
Az elmúlt pár hét
Instagramos kihivashoz készült manikűrök, a szafari volt a kedvencem, enélkül a kihívás nélkül valószínűleg magamtól nem választottam volna.
Mind nyomda
Nagyon klasszak, szuperügyes vagy! A középső, és az alsó sorban balról az első-második a kedvencem.
A világűrös a kedvencem, teljesen odavagyok érte
Nekem a kezem általában szolíd a lábujjamon szoktam vadulni, hátttt ezt nagyon basicben tudom csak megcsinálni a Tiédhez képest.
Megkérdezhetem, hogy mi a lakk neve amivel készítetted? nem látom rendesen a feliratot rajta.
De ügyes vagy!
Gyönyörűek lettek! Nekem is a szafari a kedvencem és természetesen a cicás mellette