Köszönöm
Elmúlt hónapokban ezek voltak a kedvenceim:
Hú, de szépek! Nyomda vagy matrica?
Az első sorban a középső színes glitter, a többi nyomda
Elirigyeltem ezt a kagylót
Sajnos a kép nem adja vissza, ha megsüti a nap, nagyon szép, csillámos sötétkék árnyalat a CND shellac Midnight Swim. De basszus, olyan, mint a szurok, nem könnyű szépen kenni!
A fehér White Wedding matt fedővel és egy kagyló matricával
Épített porcelán
De nagyon jó lett
Sziasztok!
3 kedvenc nude, vagy inkább természetes hatású körömlakkot szeretnék mutatni. Mindig nagyon kedveltem a természetesnek ható lakkokat, most pedig nagyon aktuálisak számomra. Gyász miatt kerülöm a feltűnő színeket. Róluk van szó:
@Bubucim: Részvétem!
Ez most egy éles váltás, én egy nagggyon nyári, nyaralós manikűrt hoztam
CND shellac Palm Deco és White Wedding
Köszönöm.
Kezemen zselés köröm fehér gél lakkal ,köves díszítéssel , lábamon fehér gél lakk.
Nagyon szép a díszítőd!
“Csak” nyári a dizájn vagy ez már felkészülés a nyaralásra?
Ez már a nyaralás megbeszéltem a körmösömmel, hogy egy alkalommal hűtlen leszek, bejelentkeztem itt Balatonon egy olyan helyre aminek szinte csak jó értékelései és rengeteg feltöltött képe volt, nem bántam meg.
Még sosem voltam tiszta fehér , de nagyon tetszik és sokkal barnábbnak is látszom tőle
Sziasztok! Szomorúan látom, hogy mivel kiment a divatból, sehol nem kapni homok, sand, crushed stb. lakkot. Imádtam a Lovelyt és az Isadorát. Gyárt még valamelyik cég ilyet? Van esélyem rá, hogy nem több éves elpangó maradványt kapok, ha egyáltalán kapok?
Moyra esetleg? Nekik mintha állandóak lennének a textúrás lakkjaik.
A Barry M-nek is van, talán Notinon vagy Pink Pandán elérhető. Úgy sajnálom amúgy, hogy a Lovely nem gyárt már ilyet, a kéket szerettem pedig.
Itt látok sand , holoprism és bőr hatású lakkot is .
Ha csak a DM- ig mész akkor érdemes a Miss Sporty- t megnézni , szuper áron van és főleg nyáron hozzák az ilyen különleges lakkokat.

Köszönöm szépen, nekik tényleg van, de jó!
Nekik sajnos nincs.