Körömlakkok, manikűr

Köszönöm :blush::kissing_heart:

Elmúlt hónapokban ezek voltak a kedvenceim:
20210606_014913-COLLAGE

12 Likes

Hú, de szépek! Nyomda vagy matrica?

1 Likes

Az első sorban a középső színes glitter, a többi nyomda

1 Likes

Elirigyeltem ezt a kagylót :crazy_face:IMG-a55e11b6d4e47c88999540ae8847a2fa-V
Sajnos a kép nem adja vissza, ha megsüti a nap, nagyon szép, csillámos sötétkék árnyalat a CND shellac Midnight Swim. De basszus, olyan, mint a szurok, nem könnyű szépen kenni!
A fehér White Wedding matt fedővel és egy kagyló matricával :slightly_smiling_face:

12 Likes

Kép
Épített porcelán :slight_smile:

12 Likes

De nagyon jó lett :star_struck:

1 Likes

Sziasztok!

3 kedvenc nude, vagy inkább természetes hatású körömlakkot szeretnék mutatni. Mindig nagyon kedveltem a természetesnek ható lakkokat, most pedig nagyon aktuálisak számomra. Gyász miatt kerülöm a feltűnő színeket. Róluk van szó: :slight_smile:

2 Likes

@Bubucim: Részvétem!

Ez most egy éles váltás, én egy nagggyon nyári, nyaralós manikűrt hoztam :beach_umbrella:20210711_110703
CND shellac Palm Deco és White Wedding

13 Likes

Köszönöm.

Kép
Kezemen zselés köröm fehér gél lakkal ,köves díszítéssel , lábamon fehér gél lakk.

12 Likes

Nagyon szép a díszítőd! :star_struck:
“Csak” nyári a dizájn vagy ez már felkészülés a nyaralásra? :slight_smile:

1 Likes

Ez már a nyaralás :slight_smile: megbeszéltem a körmösömmel, hogy egy alkalommal hűtlen leszek, bejelentkeztem itt Balatonon egy olyan helyre aminek szinte csak jó értékelései és rengeteg feltöltött képe volt, nem bántam meg.
Még sosem voltam tiszta fehér , de nagyon tetszik és sokkal barnábbnak is látszom tőle :slight_smile:

2 Likes

20210719_171104
20210719_171118

13 Likes

Sziasztok! Szomorúan látom, hogy mivel kiment a divatból, sehol nem kapni homok, sand, crushed stb. lakkot. Imádtam a Lovelyt és az Isadorát. Gyárt még valamelyik cég ilyet? Van esélyem rá, hogy nem több éves elpangó maradványt kapok, ha egyáltalán kapok?

Moyra esetleg? Nekik mintha állandóak lennének a textúrás lakkjaik.

1 Likes

A Barry M-nek is van, talán Notinon vagy Pink Pandán elérhető. Úgy sajnálom amúgy, hogy a Lovely nem gyárt már ilyet, a kéket szerettem pedig.

1 Likes

Itt látok sand , holoprism és bőr hatású lakkot is .
Ha csak a DM- ig mész akkor érdemes a Miss Sporty- t megnézni , szuper áron van és főleg nyáron hozzák az ilyen különleges lakkokat. :slight_smile:
1 Likes

Köszönöm szépen, nekik tényleg van, de jó!

Nekik sajnos nincs.