Én meg barackfákat olvastam hirtelen
Nagyon szép lett, a herendi porcelán jut róla eszembe.
Meg mindig nem vagyok túl ügyes géllakkozásban, ellenben ez a szín a szívem csücske
Ez álomszép lett, imádom ezt a színt.
Nagyon köszönöm
Annyira tavaszi/nyári, hogy csak na. Van tornacipőm is ilyen színű, de ahhoz még hűvös van D:
Igen, igen, hajrá menta!
Tegnap esti mani
Ez a fekete-fehér ilyen hosszú végekkel nekem tetszik, de annak, hogy a belső fele piros… hát, nem tudom, mennyi a gyakorlati haszna, meg szegény vendéggel mit szenvedhetnek, amíg kifestik belülről meg letisztogatják a végeredményt mostanában többször megosztottak a FB-on CND-s csoportban rövid francia manikűrös képeket rövid, sötét véggel. Az egyértelmű nemtetszést váltott ki, konkrétan úgy festett, mintha koszos lenne a körmöd, főleg távolabbról. Ha sötét vég, akkor mindenképpen hosszú!
Amúgy én nagyon szeretem a színes francia végeket, fiatalokon nagyon vidám meg nyáron is. Egyszer, pár éve nekem is volt ilyen natúr barackos alapon uv zöldes-sárgás véggel, rohadt jól nézett ki! imádtam.
Szerintem kb annyi értelme van, mint a piros talpú cipőknek (asszem a Loubutin vagy hogy írják védjegye). Bár szerintem jól néz ki én anno általános vége felé egyszer-egyszer fehérre festettem a körmeimet belül (volt hogy hibajavítóval
) , kívül meg általában fekete volt. Sőt, később püspöklila-levendula kombóval is próbálkoztam, az se nézett ki rosszul.
Ó, emlékszem, volt ilyen körömbelső kifehérítő ceruza, én azt használtam lelkesen.
Tegnapi
Múlt heti
Ez pedig mostani
Hétvégén esküvőre megyünk (kimondani is furcsa) , így muszáj volt új körmöket varázsolnom, mert az előző nagyon nem illett volna a ruhámhoz.
Alapból nagyon szeretem ezt a színt, de most a háttérben lévő ruha miatt választottam.
@Kokapu Köszönöm szépen a régebben ajánlott nyomdát, azóta beszereztem és ezzel nagyon könnyen tudok dolgozni, pikk pakk felszedi a mintát. Azóta szívesebben pepecselek ezzel.

Örülök, hogy bevált, nagyon szép!
Tegnapi nyári hangulatú mani
Itta nyár, gondoltam kipróbálom a kagyló mintát. Volt már ilyen manim, de azt a körmösöm csinálta. Hát, maradjunk annyiban, hogy nem rossz, de bőven van mit még gyakorolnom
Szerintem gyönyörű lett, ügyes vagy nagyon!!
Nagyon köszönöm!
Szerintem is gyönyörű lett