Hát olyan nagyon extrát nem csinálok vele, minden héten az új mani előtt használom ezt a kutikula eltávolító gélt utána pedig a tolóeszközt. Vágni sosem szoktam. Körmözés után, illetve pár naponta pedig ezzel az olajjal kenem be .
Köszi❤️
Igazán nincs mit.
Nálam már ValentOn
Egyben az első fényes-matt kombóm.
CND shellac Lobster Roll és Cream Puff.
Ez gyönyörű lett! A minták nyomdázással készültek?
Köszönöm szépen! Egyszerűen nagyszerű kategória
Annyi szuper matricát vásároltam össze az Aliról, hogy teljesen letettem a nyomdázásról.
Ezektől a díszítőktől még vérszemet kaptam! 4 dizájn is megrendeltem, nagyon gyorsan ide is értek, kb. 3 hát volt úgy emlékszem. Élőben is szuper jók! Ezek is matricák. Próbáltam felvinni fedőlakk alá, de az nem volt szép, így most már a legvégén, a fixáló folyadék után ragasztom fel őket. Jó pár napig bírják így is és sokkal könnyebb “dolgozni” vele, mint mondjuk strasszköveket ragasztgatni.
Semmi extra körmökre váltottam. De úgy szeretem ezek a színeket.
A semmi extra kormok a legszebbek (legalabbis az en izlesemnek)!
Bevallom, nekem is. Magamnak amúgy sem tudok (még) extrákat készíteni, de a körmösnél is inkább egyszerűbbeket kértem. Bár voltak kilengések, keresek majd egy-kettőt, ami akkor kedvenc volt.
De szép! Milyen lakkokat használtál?
Ez csodás lett, imádom az ilyen letisztult körmöket.
Szuper szép!
Fogadjunk, hogy ezt az effektet úgy érted el, hogy száradás előtt alaposan belenyomkodtad a pulcsiba, majd fedőlakkal fixáltad a szöszöket
De viccen kívül, hogy van ez a minta?
Gyönyörű lett, az az igazi egyszerű, de nagyszerű.
De jó, ezek nagyon szuperek
Köszönöm mindenkinek!
@LiliMae PerfectNails-es géllakkokat, otthon szívesen megnézem a kódjukat meg a fantázianevüket
@asianlover egyébként ötletnek nem lenne rossz! Magában a lakkban vannak ezek a nagyon vékony kis szálak, úgyhogy alaposan fel kell rázni használat előtt
Köszönöm! Főleg a szöszös mintás nagyon tetszik
A szöszös lakk ő: https://perfectnails.hu/lacgel-effect-e008-gel-lakk-4ml-furneo-cashmere.html
A másik pedig ő: https://perfectnails.hu/lacgel-079-gel-lakk-4ml-make-up.html
Valahogy leragadtam a márkánál, bár tudom, találnék jó lakkokat olcsóbban is. Esetleg tippek, hogy ki mit szokott használni? A lényeg, hogy oldható legyen, nem szeretném reszelni
CND shellac. Elég durva az árkülönbség. Igazából csak azért használom, mert ezt használták a Nail&Go-ban. A Perfect Nails-eset mennyi ideig kell oldani?
10 percig. Most a saját oldószerüket vettem meg, ezzel tényleg csak annyi idő kell.
Na, őket nem ismerem, de azért utána nézek. Viszont ezek szerint akkor árban kicsit más téma