Körömlakkok, manikűr

Hát olyan nagyon extrát nem csinálok vele, minden héten az új mani előtt használom ezt a kutikula eltávolító gélt utána pedig a tolóeszközt. Vágni sosem szoktam. Körmözés után, illetve pár naponta pedig ezzel az olajjal kenem be . :slight_smile:
IMG_20210202_123541

3 Likes

Köszi❤️

1 Likes

Igazán nincs mit. :blush:

Nálam már ValentOn :heart_eyes:
Egyben az első fényes-matt kombóm.20210210_124924
CND shellac Lobster Roll és Cream Puff.

10 Likes

Ez gyönyörű lett! :heart: A minták nyomdázással készültek? :slight_smile:

Köszönöm szépen! Egyszerűen nagyszerű kategória :slight_smile:
Annyi szuper matricát vásároltam össze az Aliról, hogy teljesen letettem a nyomdázásról.

1 Likes

Ezektől a díszítőktől még vérszemet kaptam! 4 dizájn is megrendeltem, nagyon gyorsan ide is értek, kb. 3 hát volt úgy emlékszem. Élőben is szuper jók! Ezek is matricák. Próbáltam felvinni fedőlakk alá, de az nem volt szép, így most már a legvégén, a fixáló folyadék után ragasztom fel őket. Jó pár napig bírják így is és sokkal könnyebb “dolgozni” vele, mint mondjuk strasszköveket ragasztgatni.

1 Likes

Semmi extra körmökre váltottam. De úgy szeretem ezek a színeket.

20210212_083452

17 Likes

A semmi extra kormok a legszebbek (legalabbis az en izlesemnek)! :slight_smile:

2 Likes

Bevallom, nekem is. :slight_smile: Magamnak amúgy sem tudok (még) extrákat készíteni, de a körmösnél is inkább egyszerűbbeket kértem. Bár voltak kilengések, keresek majd egy-kettőt, ami akkor kedvenc volt.

1 Likes

De szép! Milyen lakkokat használtál?

1 Likes

Ez csodás lett, imádom az ilyen letisztult körmöket. :slight_smile:

2 Likes

Szuper szép! :star_struck:
Fogadjunk, hogy ezt az effektet úgy érted el, hogy száradás előtt alaposan belenyomkodtad a pulcsiba, majd fedőlakkal fixáltad a szöszöket :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face: De viccen kívül, hogy van ez a minta?

3 Likes

Gyönyörű lett, az az igazi egyszerű, de nagyszerű.:slight_smile:

2 Likes

De jó, ezek nagyon szuperek :heart_eyes:

Köszönöm mindenkinek! :relaxed: :kissing:
@LiliMae PerfectNails-es géllakkokat, otthon szívesen megnézem a kódjukat meg a fantázianevüket :slight_smile:
@asianlover egyébként ötletnek nem lenne rossz! :smiley: Magában a lakkban vannak ezek a nagyon vékony kis szálak, úgyhogy alaposan fel kell rázni használat előtt :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm! Főleg a szöszös mintás nagyon tetszik :blush:

1 Likes

A szöszös lakk ő: https://perfectnails.hu/lacgel-effect-e008-gel-lakk-4ml-furneo-cashmere.html
A másik pedig ő: https://perfectnails.hu/lacgel-079-gel-lakk-4ml-make-up.html
Valahogy leragadtam a márkánál, bár tudom, találnék jó lakkokat olcsóbban is. Esetleg tippek, hogy ki mit szokott használni? A lényeg, hogy oldható legyen, nem szeretném reszelni :slight_smile:

2 Likes

CND shellac. Elég durva az árkülönbség. :face_with_monocle: Igazából csak azért használom, mert ezt használták a Nail&Go-ban. A Perfect Nails-eset mennyi ideig kell oldani?

1 Likes

10 percig. Most a saját oldószerüket vettem meg, ezzel tényleg csak annyi idő kell.
Na, őket nem ismerem, de azért utána nézek. Viszont ezek szerint akkor árban kicsit más téma :smiley:

1 Likes