Körömlakkok, manikűr

Köszönöm :blush: Szerintem nagyon jó lakkok, és kifejezetten szeretem, hogy pici kiszerelés, így néha extrább színeket is szívesebben veszek belőle. :slight_smile: Én innen rendeltem legtöbbet:

3 Likes

Köszi, egy másik ismerős bűnbarlang.:smiley: Bár aki a szöveget írta a lakkhoz, szívesen megcsapkodnám.

8 Likes

Azt el sem olvastam, de most pótoltam. :joy: :joy: :joy:

1 Likes

Szombaton volt csak időm manit cserélni, így lényegében ez az eheti :smile:
Masura Moscow at Night mágneses lakk és P2 Golden pot fedőlakk a főszereplők.20210124_121146

14 Likes

Ú, de gyönyörű!

1 Likes

Köszönöm :blush:

20210118_114836 20210125_131017
Ad 1: a komoly nő (CND shellac Brick Knit és fekete díszítő zselé)
Ad 2: hiányzik a nap melege! (CND shellac Electric Orange és Banana Clips mix)
A másodikhoz CND White Wedding tejfehér színét használtam. Ez a “kompozíció” elviszi a figyelmet róla, de muszáj megjegyeznem, ilyen gyönyörűen lehet dolgozni vele, hamarosan készítek majd egy másik manikűrt is ezzel, amiben kevesebb lesz a csicsa. Sajnos ez a szín limitált volt, nem része az állandó színskálának, és már lasszóval kell bevadászni, de ha valaki shellacozik, ezt nagyon tudom ajánlani!

6 Likes

Sziasztok! elnézést, hogy fotó nélkül osztom meg az élményemt :slight_smile: Tegnap vettem 200 forintért a DM-ben TRend it up Blooming Shimmer 030- körömlakkot, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Ugyan nem villámgyorsan szárad, de egész gyorsan. Nagyon tartós és még a csillogása is tetsztik ( nálam a Cupcake és a Fair Madien csillogásban az etalon, ezeket nehéz überelni drogériás szinten)

4 Likes

Ezt a cikket most ide teszem, gyönyörű körmök vannak benne.

3 Likes

Nagyon szép ez az Essie lakk, bár egy kicsit világosabb, mint a képen látszik.

IMG_20210130_125040

9 Likes

A körömlakk is csodás, de a virágtól szóhoz sem jutok :star_struck::star_struck:

Gyönyörű lett :heart: és passzol a csodaszép virághoz! :heart_eyes:

Én is jövök egy Essie-vel, az in a gingersnapet hétfőn kentem fel, és szinte semmit sem kopott. A színe és a tartóssága is ötös nálam! 20210130_130448

5 Likes

1 2
Megszabadultam az oriasira nott karmaimtol, es akkor mar kaptak egy uj kontost is.
Ezt az Aliexpresses gel paintet hasznaltam, egy keves feher gellakkot es egy par pottynyi csillogast.

12 Likes

Érdeklődni szeretnék a márvány-hatás kivitelezését illetően :nerd_face:

Az elso szin reteget vekonyan viszem fel, aztan a kovetkezot mar vastagabban (hogy legyen miben kavargatni a feheret). Meg lampazas elott belemaszok a vastagabb retegu szinbe nehany feher pottyel, amit fogpiszkaloval elcsikozok, kavargatok… mikor mit erzek szuksegesnek.
Fogpiszkalo helyett szerintem barmi megteszi. Gombostu, annak feje, vekony ecset vagy barmi, ami otthon akad.
Remelem ertheto valamennyire a leiras! :slight_smile:

1 Likes

Abszolút! Ki fogom próbálni!
Ez az az értékes know how, amiért emberek pénzt adnak :nerd_face: Köszi!

2 Likes

Tenyleg? Akkor a legkozelebbi instrukciohoz hozzacsapom a bankszamlaszamom is. :partying_face:
Amugy szivesen! Szolj, ha kiprobaltad es oszd meg velunk is a tapasztalataidat! :slight_smile:

Végre 10 nap után volt egy kis időm körmözni. :slight_smile: Ilyen pici körmeim szerintem vagy 3-4 éve nem voltak, de most valahogy erre vágytam. :slight_smile: Az Essence Good Luck Charm lakkot a Rossmannban vadásztam le, limitált kollekció darabja, nagyon szép rózsaszínes, lilás fényt ad az alatta levő lakknak.
IMG_20210202_090931 IMG_20210202_091238
IMG_20210202_091144

10 Likes

Alapbol ilyen szep a körömágyad, vagy hasznalsz ra valamit?:slight_smile:

1 Likes