Szia! Én a lámpára tippelnék. Nekem sem CND-s a lámpám, hanem egy mezei 48W-os. Én is a Westendben szereztem be mindent úgy egy éve, a termékek minőségével nem volt gond.
Azt nem értettem pontosan, hogy mikor kapargattad meg? Még mielőtt a fedőlakk réteget rákented volna? Ezt még sosem próbáltam
Én 120 s hagyom az alapot, 90 s az első réteget, 120 s a második és 120 s a fedőt, ami mind hosszabb az előírtnál, de biztosra megyek 
Így a végén, mikor áttörlöm a fixálós folyadékkal, sosem mászik el.
3 dolgot tudok elképzelni:
a) Nem látunk a lámpába, lehet, hogy rossz, annak ellenére, hogy ég. Erről úgy lehetne megbizonyosodni, ha volna másik…
b) Lehet, hogy mondjuk az alaplakk romlott vagy hamis és ezért nem megy. A Westendben sokszor vásároltam és mindig jó cuccokat adtak el, maximum a szavatosság lehet kérdéses. Meg jól fel is kell az üveget rázni, nagyon másképp néz ki, ha felrázás nélkül bontasz ki egy üveget, amit rég nem használtak.
Egyszer rendeltem E-bayről “gyanúsan” olcsó alap és fedőlakkot meg egy színt, na azoknak olyan szaga volt, hogy ki se mertem próbálni, a dobozon se volt batch, szerintem hamisítványok voltak, azóta letettem erről, hogy majd van olcsóbb is…
c) Menet közben ne kapargasd semmiképpen. Az normális, hogy a lakk ragacsos, ez még jó is, mert díszítőporok, stb. jól bele tudnak ragadni még a fedőlakk előtt. A fedőlakk is nagyon ragacsos, de azt könnyen el lehet távolítani a fixáló folyadékkal. (Ezt egyébként nem is kell nagyon erősen dörzsölni, minél “könnyebb kézzel” törlöd át, annál könnyebben lejön meglepő módon.) Menet közben tilos próbálgatni, hogy vajon jó-e már, bele kell hinni, hogy a végére rendben lesz 
A színek minősége sajnos változó. Kb. 3 éve volt egy váltás, amikor a kefét is kicserélték, és valahogy azóta a színek is jobbak, egyenletesebben fednek. Tapasztalatom szerint pont a sötét színek - amiről azt hinnéd, hogy majd felkenem és akár egy rétegben tuti lesz - rosszabb fedésűek, csíkoznak. Berry Boudoir, Denim Patch, Winter Nights, Cap&Gown ezek mind olyanok, hogy 3 extra vékony rétegben szoktam feltenni, mert annyira szarul és egyenetlenül fed alapjáraton. Cserébe a világos színek, pl. Unmasked megy olyan szuper, hogy csak tisztességből kenem fel a második réteget…
Pont a Berry Boudoir az a szín, amit gondolkodás nélkül én is elsőre megvettem, mikor az otthoni körmözés útjára léptem, mondván micsoda tökéletes mélybordó árnyalat. Alig várom, hogy megromoljon, és majd lelkiismeretfúrdalás nélkül lecserélhessem a Black Cherry-re 
Van egy youtube csatorna, a The Salon Life, ahol szinte az összes színről van swatch videó, nagyon szeretem, mert pont azt tökéletesen meg lehet tudni belőle, hogy milyen egy-egy árnyalat fedése. Maga a szín az persze sosem ugyanaz, mint élőben, természetes fényben, de nekem iszonyú nagy segítség szokott lenni, jók a videók.
Itt van egy color chart, ha legörgeted. Ez csak annyiból izgalmas, hogy ha limitált színek vannak, vagy időnként kivonnak egy-egy színt, akkor még időben be lehet tározni egy kedvencből.