3 hetes géllakk feljavítva. Így kihúzza még egy kicsit. És a legjobb, hogy megvan kb. 20 perc alatt.
Hozzávalók: cellux, fehér és fekete körömlakk, matt fedőlakk.
Hüvelykujj az “előtte”, a többi az “utána”.
3 hetes géllakk feljavítva. Így kihúzza még egy kicsit. És a legjobb, hogy megvan kb. 20 perc alatt.
Hozzávalók: cellux, fehér és fekete körömlakk, matt fedőlakk.
Hüvelykujj az “előtte”, a többi az “utána”.
Ötletes!
Heti gyors lakkozás vasárnap este tízkor.
De jó lett!
Szakmai kérdés: hogy bírja neked 3+ hétig a géllakk? Az enyém rendszerint 2-2,5 hét után felpattog.
Koszonom! Nekem se birja mindig ilyen sokaig. Es megmondom oszinten, nem jottem meg ra, hogy mitol fugg. Ugyanazokat a termekeket hasznalom, varialom, megis van olyan eset is, hogy 10 napig birja es elkezd felvalni.
Esetleg leirom ide roviden, hogy mit es milyen sorrendben hasznalok, hatha segit!
Minden gellakkos cuccom aliexpresses, csak a primert vettem meg szakuzletbol (kar is volt, ugyanannyit birja a manikur vele es nelkule is).
Lakkok: LeMooc, Rosalind, Venalisa; primer: Pearl ultrabond acide free primer.
Formazok, bort feltolok, bolyholok, dehidratornak acetont hasznalok (tokeletesen mukodik), ezek utan primert hasznalok (vagy nem, szerintem semmi haszna), base coat 1x, szin 2-3x (ahogy a lakk fedese megkivanja), fedolakk 1x, acetonnal megtisztitom a feluletet, vegul kezkrem vagy olaj az ujjakra.
Minden lakkreteget nagyon vekonyan es inkabb tobbszor kenek fel, a fedolakkot kicsit vastagabban.
Ennel a mostani gellakkozasnal pl. nem hasznaltam primert, es nagyon jol birja.
Bocsanat a kisregenyert!
Semmi gond, nagyon szuper, hogy így elírtad
Nálam is ezek a lépések, csak én Perfect Nails-es lakkokkal dolgozom. (nem rendelek külföldről, tudom, nagy hiba.)
Van, hogy az enyém is bírja, csak megunom. De most éppen a fedőlakk kopik, a többi szerencsére nem. Igazából 2-3 hét alatt amúgy is megunom az aktuális manit, dehát amikor a 8. napon érzem, hogy felválik, akkor a hajam égnek áll
Igen, teljesen aterzem. Az tenyleg nagyon kellemetlen es frusztralo, amikor 10 napot vagy meg annyit se tart. Viszont az unalom ellen barmikor bevetheto a sima koromlakk, matrica, aranyfolia, mindenfele. A matricak kimondottan tartosak gellakk alapon.
Es amit mostanaban szeretek, hogy a csillamos gellakkra ramegyek egy attetszobb, tejszeru lakkal. Az eredmeny egy tompabb ragyogasu, egyaltalan nem feltuno manikur.
Egy kis pimpelessel a sokaig tarto gellakk sem unalmas.
Látszik, hogy van mit tanulnom még a témában, de ezek nagyon jó ötletek!
Varjuk az unalomuzo manikurokrol keszult kepeket!
Mindenképp!
Úristen, nektek hogy néz ki jól 2-3 hétig a géllakk? Én pont azért nem szenvedek vele, mert egy hét után olyan igénytelenül nagy lenövésem van, hogy inkább maradok a hagyományos körömlakknál, ennyit az is bír egy jó fedőlakkal. De van egy baránőm, aki kb 4 hetente jár körmöshöz és csak a végére van kicsit lenőve, úgy irigylem
Hááát… szépnek nem szép, nekem is lenövésem van már most (9 napos). Amíg körmöshöz jártam, 4,5 hetente mentem…
Viszont nekem azért jobb így, mert bár egészségesek a körmeim, de annyira hozzászoktam, hogy van tartása, hogy anélkül nem tudnám meghagyni hosszabbra.
Nagyon szuper ez a manikűr! Legközelebb tudnál esetleg lépésről-lépésre képeket is készíteni? Nagyon érdekes lenne ezzel a celluxos megoldással. Köszönöm!
Megprobalom a napokban.
Ezen én is filòzom. Nekem szinte mindegyik zselèt, porcelànt hanar ledobja a körmöm- műköröm- az oldalànàl feljön alàlevegősödik. A lakkok - sima is màr 2-3 nap utàn nem vàllalhatòak. Azt mondta egy körmös, hogy tùl zsìros a körmöm, ès ledob mindent gyorsabban. Ha èn èpìtem magamnak akkor is hetente reszelni , utàntölteni kell. Minden elismerèsem azokè, akik 4 hetente jàrnak körmöshöz.
Osszecurryztem a mutatoujjam, ugyhogy mar ma megejtettem a lepesrol-lepesre dolgot.
Ezeket hasznaltam:
Nagyon köszi ezt a precíz leírást!
Nagyon szivesen!
Tegnap esti mani.
De gyönyörűek! Kellenek ilyen GR lakkok. Naillandről rendelted őket?