Körömlakkok, manikűr

Na, ezt a videót igazán hasznosnak találtam :nerd_face:

3 Likes

Múlt heti (kékes) és az eheti mani. A rózsaszínen nem jön úgy át a Golden rose lakk szépsége, legközelebb sötét alapon fogom kipróbálni :slight_smile:

20210113_143206 20210107_094608 20210106_151446

14 Likes

Nagyon szépek lettek! :slight_smile: Viszont ez a kék egy csoda, csak úgy szikrázik. :heart_eyes:

2 Likes

Köszönöm :blush: A kék két lakk együtt, egy TIU soft vibe 040-es és ILNP Easy street fedőlakk. :slight_smile:

1 Likes

Tegnapi esti mani. :slightly_smiling_face:
IMG_20210114_104048
IMG_20210114_083304 IMG_20210113_204500

12 Likes

Gyönyörű lett, milyen ügyesen nyomdázol :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :heart_eyes:De kb a 10. próbálkozásra sikerült csak a nyomdáról felvenni a mintát :grin:

1 Likes

Szerintem a Moyra lemezek nem a legjobbak, nincsenek elég mélyen vésve (de nem próbáltam az összeset).
Te viszont kihoztad belőle a legjobbat.:slight_smile:

1 Likes

Nem baj, megérte! :star_struck: Én neki se fognék ilyesminek :see_no_evil:

1 Likes

Milyen nyomdafejet használsz, és hogyan kezelted haszálat előtt? Tény hogy a moyra nem a legjobb a vékony vonalas mintákban, de előbbi kettő is befolyásolhatja.

1 Likes

@Alsace, @Amadea Köszönöm szépen :slight_smile:

@random ilyen átlátszó nyomdát használok, illetve ragacsos hengerrel tisztítom le.
Block_Stamper_01
Moyra-wonder-wheel-pothenger_01

3 Likes

Nekem átlátszóval szerintem még sosem sikerült.

1 Likes

Akkor te milyet használsz? Mert ha van olyan, amivel jobban működik, akkor beszerzem a kevesebb szenvedés érdekében :grin:

Nekem ez vette fel a legjobban, de ezzel viszont ugye nem látod, hová kerül a minta…
https://moyra.hu/bolt/koromnyomda/nyomdak-es-kiegeszitok/nyomdak/moyra-nyomda-no-01-feher/

Hát ez nagyon vicces. Még decemberben voltam a Moyra szaküzletben, ilyet akartam pont venni és kb lebeszélt róla az eladó nő, azt mondta ezzel semmire nem megyek. :grin:
Köszi a tippet, meg fogom venni én is, hátha nekem is könnyebb lesz ezzel dolgozni. :slightly_smiling_face:

Ennek a feje ragacsosabb, puhább. De tény, hogy csak olyasmire való, amivel mindegy, hogy merre áll a minta.

1 Likes

Lehet, hogy pont ezeknél a nagyon vékony mintáknál a puhasága az előnye és ezért szedi fel könnyebben. :slight_smile: Mindenképp kipróbálom.

Az átlátszó nyomdafej jó dolog, de ha jól tudom, szappanos vizes mosás is kell neki, meg acetonmentes lemosó is. A henger az csak két köröm között elég.
Nekem is átlátszó nyomdám van (bár sztem nem ez a márka). Az enyém olyan mint valami sebészeti eszköz, minden percben folyadékkal tisztogatni kell

Én a múlt héten mostam meg először szappanos vízzel, kb fél év után. Nehezen szedte már fel a részletesebb, vékonyabb mintákat, de azóta megint teljesen jól működik. Körömlakklemosóval nem merek nekiesni, hiába acetonmentes, félek :slight_smile: De aztán lehet, hogy lesz az az állapot.

Ha jól tudom, akkor nem kell félni attól hogy kimarja, sőt. Vannak akik direkt lecsiszolják, még az áttetszőt is, mert a szemcsés felület jobban felveszi a lakkot a nyomdalemezről

1 Likes