Na, ezt a videót igazán hasznosnak találtam
Múlt heti (kékes) és az eheti mani. A rózsaszínen nem jön úgy át a Golden rose lakk szépsége, legközelebb sötét alapon fogom kipróbálni
Nagyon szépek lettek! Viszont ez a kék egy csoda, csak úgy szikrázik.
Köszönöm A kék két lakk együtt, egy TIU soft vibe 040-es és ILNP Easy street fedőlakk.
Tegnapi esti mani.
Gyönyörű lett, milyen ügyesen nyomdázol
Köszönöm De kb a 10. próbálkozásra sikerült csak a nyomdáról felvenni a mintát
Szerintem a Moyra lemezek nem a legjobbak, nincsenek elég mélyen vésve (de nem próbáltam az összeset).
Te viszont kihoztad belőle a legjobbat.
Nem baj, megérte! Én neki se fognék ilyesminek
Milyen nyomdafejet használsz, és hogyan kezelted haszálat előtt? Tény hogy a moyra nem a legjobb a vékony vonalas mintákban, de előbbi kettő is befolyásolhatja.
@Alsace, @Amadea Köszönöm szépen
@random ilyen átlátszó nyomdát használok, illetve ragacsos hengerrel tisztítom le.
Nekem átlátszóval szerintem még sosem sikerült.
Akkor te milyet használsz? Mert ha van olyan, amivel jobban működik, akkor beszerzem a kevesebb szenvedés érdekében
Nekem ez vette fel a legjobban, de ezzel viszont ugye nem látod, hová kerül a minta…
https://moyra.hu/bolt/koromnyomda/nyomdak-es-kiegeszitok/nyomdak/moyra-nyomda-no-01-feher/
Hát ez nagyon vicces. Még decemberben voltam a Moyra szaküzletben, ilyet akartam pont venni és kb lebeszélt róla az eladó nő, azt mondta ezzel semmire nem megyek.
Köszi a tippet, meg fogom venni én is, hátha nekem is könnyebb lesz ezzel dolgozni.
Ennek a feje ragacsosabb, puhább. De tény, hogy csak olyasmire való, amivel mindegy, hogy merre áll a minta.
Lehet, hogy pont ezeknél a nagyon vékony mintáknál a puhasága az előnye és ezért szedi fel könnyebben. Mindenképp kipróbálom.
Az átlátszó nyomdafej jó dolog, de ha jól tudom, szappanos vizes mosás is kell neki, meg acetonmentes lemosó is. A henger az csak két köröm között elég.
Nekem is átlátszó nyomdám van (bár sztem nem ez a márka). Az enyém olyan mint valami sebészeti eszköz, minden percben folyadékkal tisztogatni kell
Én a múlt héten mostam meg először szappanos vízzel, kb fél év után. Nehezen szedte már fel a részletesebb, vékonyabb mintákat, de azóta megint teljesen jól működik. Körömlakklemosóval nem merek nekiesni, hiába acetonmentes, félek De aztán lehet, hogy lesz az az állapot.
Ha jól tudom, akkor nem kell félni attól hogy kimarja, sőt. Vannak akik direkt lecsiszolják, még az áttetszőt is, mert a szemcsés felület jobban felveszi a lakkot a nyomdalemezről