Körömlakkok, manikűr

Jajó, én nem vagyok ilyen szigorú most magammal :smiley: amúgy, ha többet járnék ki, akkor leszedegetném a kis szökevényeket rendesen :smiley:

Úúú várom a csillámos pirosat, nekem is az van az étlapon :star_struck:

1 Likes

A Moyrának van folyékony bőrvédő néven folyékony latexe ami megszilárdul és utána le lehet húzni ha végeztél:
https://moyra.hu/bolt/koromnyomda/nyomdak-es-kiegeszitok/egyebek/moyra-folyekony-borvedo/

Ennek magyarul nem tudom mi a neve, de úgy emlékszem a Moyra boltban is láttam, meg biztos lehet máshonnan olcsón rendelni:

3 Likes

Köszönöm szépen a tippet. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mi a hiba?
CND körmös csoportban találtam ezt most a Fb-on… nézem, nézem a képet, egyszer csak beugrik: atya ég! :grimacing: :grimacing: :grimacing: Szerintetek mire gondolok?130303036_3603427009714714_4595751338301840476_n

Férfikéz

10 ujja van :rofl:
Szerk.: Tényleg elég szőrös :face_with_raised_eyebrow:

Ugye? Szerintem is férfi! Hát… nem láttam még ilyet… :roll_eyes:

Hát… öhm, nem is tudom mit mondjak. :smiley:

én hozzá vagyok szokva… az r/malepolish reddit-fórum pont erről szól :smiley:

Végre tudtam időt szakítani a körmeimre. Az utóbbi hetek sötét színei és extrább manikűrök után valami letisztultra vágytam. :slightly_smiling_face:
IMG_20201211_102851
IMG_20201211_102735
IMG_20201211_121359

11 Likes

131240533_203885931299836_8382787541064380398_n
én már nem bírtam ki, beleálltam a karácsonyi témába :slight_smile: sajnos a candy cane-t sikerült kicsit elhúzni a fedőlakkal.
mindig jobb kedvem lesz, mikor ránézek. :slight_smile:

11 Likes

nagyon szép. mióta nézegetem a fórumot, azóta vágyakozok a Golden Rose lakkok után :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett a körmöd :blush:
Én nagyon szeretem a GR lakkokat, rengeteg megvan belőlük és rajtam ugyanolyan tartósak, mint akár az Essie.

2 Likes

én többnyire Moyra és Essence lakkokat használok. régebben vettem drágábbakat is (volt pár Sally Hansen meg OPI lakkom), aztán rájöttem, hogy felesleges, hacsak nem valami nagyon extra szín vagy textúra :slight_smile:

2 Likes

Én is hasonlóan vagyok ezzel. :slightly_smiling_face: A kollekcióm nagy része Golden Rose, Essence, Catrice, Rdel Young és Lovely lakkokból áll. Van pár Essie és OPI lakkom is, de nagyon kevés.
A Moyra az amihez rossz tapasztalat fűz. Kb 9-10 éve használtam utoljára, és nagyon nem volt tartós rajtam, azóta nem vettem… Az utóbbi napokig legalábbis. Most rendeltem tőlük 3 körömlakkot, hátha én voltam béna annak idején, és most működni fog rajtam is. :slightly_smiling_face:
Egyedül a fedőlakk az amiben 90%-ban ragaszkodom a Sally Hansen Big shiny top coat - hoz. :slightly_smiling_face:

3 Likes

húha, miket rendeltél? nekem többnyire jó tapasztalataim vannak velük, különösen a gel look lakjaikkal. kb 30 színem van tőlük, ebből 2-3 olyan, ami csíkoz vagy nem fed rendesen. :slight_smile: az örök nagy favoritom a 912-es Jaqueline, gyönyörűszép pasztell lila. az egyik legkedvesebb lakkom, többször újravettem :slight_smile:

1 Likes

Remélem most nekem is be fognak válni. :slightly_smiling_face: Őket rendeltem:
Moyra Angel lakk 373 Diniel
Moyra Gel look 928 Giselle és 1012 Naya.

1 Likes

Én Essence és Catrice lakkokat használok Sally Hansen Big shiny fedőlakkjával, és az Essence Extreme last nevű alaplakkjával, ez a kombó bevált, egy hétig bírja gond nélkül.

4 Likes

Felavattam az új Golden Rose lakkot, nagyon tetszik :slightly_smiling_face: Először kicsit furcsa volt, hogy ilyen picike, de ennek ellenére könnyű vele dolgozni. A piros társát majd karácsonyra avatom fel. :slightly_smiling_face:IMG_20201214_180638 IMG_20201216_142800

13 Likes

Karácsonyi “giccs-mix” első felvonás :rofl:
Két alaplakkal készült, de a TIU Coco bronze vöröse sajnos nem volt elég csillámos, lényegében egy árnyalattal sötétebb csak a TIU shimmer matte vörösétől. Végül felkentem a P2 Golden pot csillámos fedőlakkot, majdnem lemostam az egészet, nappal elég furán néz ki, de amint egy kis fény éri, ragyog a sok csillám, így maradt végül :rofl:

20201217_102636 20201217_103702

13 Likes