Körömlakkok, manikűr

Nagyon szép a manikűr és a körmeid is! Tetszenek ezek a tejes hatású lakkok, majd szeretnék egyet beszerezni.

1 Likes

Gyönyörű lett a manid, a legszebb karácsonyi téma amit el tudok képzelni körmökön! :heart_eyes:

2 Likes

Én leginkább a nekem meglévő Moyou London nyomda lemezek kapcsán szoktam inspiráló képeket keresni, így találtam a lakodom.ru oldalt, szerintem sokszor jobban bemutatják a lemezben rejlő lehetőségeket mint a hivatalos weboldal, egyébként a Moyou London kb egy perces videóit is szeretem.
Más esetben inkább rákeresek pl. egy bizonyos szinkombora vagy témára mint pl karácsonyi, őszi stb manikűr

1 Likes

@bernadettu: Köszi a tippet, megnézegetem ezt az oldalt is!

@lizaliza: Nagyon szép, ízléses manikűr lett! :star_struck:20201205_103057

Én most a “természetes” kezemet élvezem, pár hét után nagyon szoktak zavarni a hosszú körmök és olyan jól esik visszavágni őket minimálra. Valószínűleg ezért nincs sminktetoválásom meg egyéb “tartós” beavatkozásom, úgy szeretem időről-időre látni a testem a maga valóságában :slight_smile:
De a következő egy undorítóan elcsépelt piros-kék, talán hópelyhes dizájn lesz, megígérem :rofl:

8 Likes

király, akkor nem vagyok egyedül :smiley: géllakkom meg műkörmöm (zselé is, meg porcelán is) naaaagyon régen volt már, és akkor még nem volt problémám a sima lakokkal sem. Mióta kijött ez az allergia szerű izé nem próbálkoztam ezekkel, sajnos a szakmám miatt a géllakk is meg a műköröm is ki van lőve, ezért csak lakkozgattam néha, mert azt ugye bármikor le tudom mosni pillanatok alatt. Az ilyen mentes lakkok meg nagyon elkerülték a figyelmemet :smiley: pedig nem barlangban élek, esküszöm :smiley: köszi a tippet, azokat majd meglesem!

1 Likes

Kösziiii :smiling_face_with_three_hearts: sima lakk okozta a gondot, géllakkom már nagyon régóta nincs :slight_smile: meg én az a típus vagyok, aki otthon nem is próbálkozik ilyenekkel, mert végtelenül béna vagyok, régen is tesómra bíztam, ő tényleg ért is hozzá :smiley: A követős kérdésre válaszolva: Én Cristine-t (Simply Naillogical) követem, bár mióta megvan a saját márkája kicsit úgy érzem, mintha már csak reklámfelület lenne a csatornája :confused: de lehet, hogy nem így van, csak nekem olyan furi…

1 Likes

IMG_20201206_124646

A Mikulásos és a duokrom mani volt a két kedvenc, a pulcsis valahogy nem lett olyan mint amilyennek elképzeltem de így is szerettem

7 Likes

Egyszerűen szép! :ok_hand:

Ez a S-he lakk már ezer éves, de még mindig olyan, mint mikor megvettem. A Rival loves me lakk is nagyon tetszik, biztos fogok még venni belőle.
A képek még tegnap készültek egy kis napsütésben és esti lámpa fényben.IMG_20201205_140319 IMG_20201205_142159 IMG_20201205_174119

9 Likes

Ezt a Rival lakkot én is nagyon szeretem, élőben még sokkal különlegesebb.:heart_eyes:Nagyon szép lett :slightly_smiling_face:

1 Likes

A lábkörmeimen ez a Rival lakk van most, nagyon szép, bár attól tartok, hogy a felturbózott, szebb változata (Femme Fatale Welcome to Mars) megvan.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face:
Azért próbáltam más- más fényben fotózni, hátha vissza adja a valóságot. De valóban élőben szebb. :slightly_smiling_face:

1 Likes

ILNP Tilt, és az új Golden rose körömlakk találkozása, utána belevetem magam a karácsonyi giccsparádéba :crazy_face: :rofl:

20201207_141216

11 Likes

Hát ez csodaszép, eddig talán egyik kedvencem! :heart_eyes:Az a GR lakk szuperül néz ki, egyszer én is meg akartam még régebben rendelni, de pont nem volt készleten. De ami késik, nem múlik. :grin:

1 Likes

Óóó köszönöm :heart_eyes: :kissing_heart:
Sajna amiket még akartam venni azok elfogytak, de örülök, hogy őt még meg tudtam venni. Remélem újratöltik a készletüket olyan szép ez a lakk, a képen szivaccsal vittem fel. :slight_smile: Én eddig nagyon elégedett vagyok vele :slight_smile:

2 Likes

Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de hogy viszed fel úgy szivaccsal, hogy nem lesz az egész ujjad csillámos körülötte? :grin: Még sosem próbáltam, de mindig írod ezt a módszert, szóval most már ki szeretném próbálni. :slight_smile:

1 Likes

Hát van ez a keskenyebb 3szög sminkszivacs, és azt pont a körömvágóollóval ívesen ki tudom vágni (mert az ollónak is ilyen íves a feje) és csak a mélyedésre kenem, így mérsékelhető a csillámömlés :smiley: De az RDel-nek van egy nem túl jó lehúzható lakkja, na ha azt körékened a körmödnek, akkor utána le tudod húzni a nem kívánt csillámokat a lakkozás után. Ezt gyakorlatban még nem próbáltam, de a vélemények közt olvastam. Sajna azóta se szerettem meg bázislakknak, de ha elhasználom a vékony szivacsom, majd kipróbálom, mert most csak ilyen nagyobbat találtam a DM-ben.

2 Likes

Nagyon köszönöm a tippeket és a részletes leírást. :slight_smile::heart: Lehet először megpróbálkozom a lehúzható lakk nélkül, aztán ha nagyon béna leszek, akkor beszerzem ezt a lakkot. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Á tuti ügyes leszel :star_struck: :kissing_heart:
Én otthon vagyok javarészt, ezért már azzal se fáradok, hogy a félrekent lakkal kínlódjak, 1 nap alatt lejön úgyis, a csillámmal is pont így vagyok :sweat_smile: Ez amúgy nagy csillámos, hamar le is jön a bőrömről.

1 Likes

A próféta szóljon belőled. :grin: De én már elképzeltem ahogyan a csillagokat is lehozom az égről, mikor úszni fog csillámban az ujjam. Van egy kis rendmániám és maximalizmusom, így magamat ismerve addig sikálnám amíg mindet eltűntetem a nem kívánatos helyekről. :grin: Úgyhogy majd egy nyugis hétvégén lesz a teszt, például egy karácsonyi piros csillámos köröm elkészítésekor.:slightly_smiling_face:

1 Likes