Nagyon szép a manikűr és a körmeid is! Tetszenek ezek a tejes hatású lakkok, majd szeretnék egyet beszerezni.
Gyönyörű lett a manid, a legszebb karácsonyi téma amit el tudok képzelni körmökön!
Én leginkább a nekem meglévő Moyou London nyomda lemezek kapcsán szoktam inspiráló képeket keresni, így találtam a lakodom.ru oldalt, szerintem sokszor jobban bemutatják a lemezben rejlő lehetőségeket mint a hivatalos weboldal, egyébként a Moyou London kb egy perces videóit is szeretem.
Más esetben inkább rákeresek pl. egy bizonyos szinkombora vagy témára mint pl karácsonyi, őszi stb manikűr
@bernadettu: Köszi a tippet, megnézegetem ezt az oldalt is!
@lizaliza: Nagyon szép, ízléses manikűr lett!
Én most a “természetes” kezemet élvezem, pár hét után nagyon szoktak zavarni a hosszú körmök és olyan jól esik visszavágni őket minimálra. Valószínűleg ezért nincs sminktetoválásom meg egyéb “tartós” beavatkozásom, úgy szeretem időről-időre látni a testem a maga valóságában
De a következő egy undorítóan elcsépelt piros-kék, talán hópelyhes dizájn lesz, megígérem
király, akkor nem vagyok egyedül géllakkom meg műkörmöm (zselé is, meg porcelán is) naaaagyon régen volt már, és akkor még nem volt problémám a sima lakokkal sem. Mióta kijött ez az allergia szerű izé nem próbálkoztam ezekkel, sajnos a szakmám miatt a géllakk is meg a műköröm is ki van lőve, ezért csak lakkozgattam néha, mert azt ugye bármikor le tudom mosni pillanatok alatt. Az ilyen mentes lakkok meg nagyon elkerülték a figyelmemet
pedig nem barlangban élek, esküszöm
köszi a tippet, azokat majd meglesem!
Kösziiii sima lakk okozta a gondot, géllakkom már nagyon régóta nincs
meg én az a típus vagyok, aki otthon nem is próbálkozik ilyenekkel, mert végtelenül béna vagyok, régen is tesómra bíztam, ő tényleg ért is hozzá
A követős kérdésre válaszolva: Én Cristine-t (Simply Naillogical) követem, bár mióta megvan a saját márkája kicsit úgy érzem, mintha már csak reklámfelület lenne a csatornája
de lehet, hogy nem így van, csak nekem olyan furi…
A Mikulásos és a duokrom mani volt a két kedvenc, a pulcsis valahogy nem lett olyan mint amilyennek elképzeltem de így is szerettem
Egyszerűen szép!
Ez a S-he lakk már ezer éves, de még mindig olyan, mint mikor megvettem. A Rival loves me lakk is nagyon tetszik, biztos fogok még venni belőle.
A képek még tegnap készültek egy kis napsütésben és esti lámpa fényben.
Ezt a Rival lakkot én is nagyon szeretem, élőben még sokkal különlegesebb.Nagyon szép lett
A lábkörmeimen ez a Rival lakk van most, nagyon szép, bár attól tartok, hogy a felturbózott, szebb változata (Femme Fatale Welcome to Mars) megvan.
Köszönöm
Azért próbáltam más- más fényben fotózni, hátha vissza adja a valóságot. De valóban élőben szebb.
ILNP Tilt, és az új Golden rose körömlakk találkozása, utána belevetem magam a karácsonyi giccsparádéba
Hát ez csodaszép, eddig talán egyik kedvencem! Az a GR lakk szuperül néz ki, egyszer én is meg akartam még régebben rendelni, de pont nem volt készleten. De ami késik, nem múlik.
Óóó köszönöm
Sajna amiket még akartam venni azok elfogytak, de örülök, hogy őt még meg tudtam venni. Remélem újratöltik a készletüket olyan szép ez a lakk, a képen szivaccsal vittem fel. Én eddig nagyon elégedett vagyok vele
Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de hogy viszed fel úgy szivaccsal, hogy nem lesz az egész ujjad csillámos körülötte? Még sosem próbáltam, de mindig írod ezt a módszert, szóval most már ki szeretném próbálni.
Hát van ez a keskenyebb 3szög sminkszivacs, és azt pont a körömvágóollóval ívesen ki tudom vágni (mert az ollónak is ilyen íves a feje) és csak a mélyedésre kenem, így mérsékelhető a csillámömlés De az RDel-nek van egy nem túl jó lehúzható lakkja, na ha azt körékened a körmödnek, akkor utána le tudod húzni a nem kívánt csillámokat a lakkozás után. Ezt gyakorlatban még nem próbáltam, de a vélemények közt olvastam. Sajna azóta se szerettem meg bázislakknak, de ha elhasználom a vékony szivacsom, majd kipróbálom, mert most csak ilyen nagyobbat találtam a DM-ben.
Nagyon köszönöm a tippeket és a részletes leírást. Lehet először megpróbálkozom a lehúzható lakk nélkül, aztán ha nagyon béna leszek, akkor beszerzem ezt a lakkot.
Á tuti ügyes leszel
Én otthon vagyok javarészt, ezért már azzal se fáradok, hogy a félrekent lakkal kínlódjak, 1 nap alatt lejön úgyis, a csillámmal is pont így vagyok Ez amúgy nagy csillámos, hamar le is jön a bőrömről.
A próféta szóljon belőled. De én már elképzeltem ahogyan a csillagokat is lehozom az égről, mikor úszni fog csillámban az ujjam. Van egy kis rendmániám és maximalizmusom, így magamat ismerve addig sikálnám amíg mindet eltűntetem a nem kívánatos helyekről.
Úgyhogy majd egy nyugis hétvégén lesz a teszt, például egy karácsonyi piros csillámos köröm elkészítésekor.