De jó, örülök hogy neked is tetszik a GR lakk Nagyon szép, nőies lett a végeredmény.
Lemosni? Ezt a glittercsodát? Nem szabad, mert nagyon szép lett, Karácsonyi hangolódásra tökéletes.
Köszönöm Igazából a Te hatásodra vettem meg őket
Nagyon szuper kis lakk, biztos fogok még venni.
De jó egyébként azt is szeretem kifejezetten bennük, hogy ilyen picik, és olcsón akár sok különleges színt is be lehet szerezni, elhasználható mennyiségben.
Köszönöm szépen Már egészen megtetszett, szépen csillog nagyon ez a fedőlakk is
Igen, ez nekem is tetszik benne, hogy kicsi. Így van esély arra, hogy elhasználjam.
Karácsonyra hangolódó mani
Gyönyörű ez a szín
Örömöm első nyomdázásom után, hogy talán mégsem vagyok olyan béna
Utána pedig a hogy rontsd el rovat következik negyedórát vártam a fedőlakkal, de mégis elcse.te
Ugyanitt tippeket szívesen elfogadok, hogy a Karácsonyi körmömet már ne rontsam el.
Régen sokat nyomdáztam, akkor mindig matt fedőlakkal fixáltam. Miután az megszáradt arra kentem fel a hagyományos fényes fedőlakkot. Így nem mosódott el a minta.
De ügyes vagy, nagyon szép lett!!
Az elmosódott szerintem még pont ebbe a szöges szív témába is beleillik, olyan gótos
De jó, na ez a tipp eszembe nem jutott volna az biztos. Akkor beszerzek egy ilyen matt fedőlakkot, hátha nálam is megoldja ezt a problémát.
Köszönöm szépen Az én szememet nagyon zavarja ez az elmosódás, de túlteszem most magam a beteges maximalizmuson, mert kedden vagy szerdán úgyis készítem a karácsonyi körmöket, addig kibírom
De így érzem magam
No itt az ideje lazítani néha a maximalizmuson, ilyenkor olyannak kell lenni mint a cicák, ó én direkt így akartam
(mondom ezt én a kis különbség nem különbség két vörös lakkommal, engem ez azóta is zavar, de a csillámok mindent megoldanak
)
Teljesen igazad van, néha el kell tudni engedni.
És a glitter valóban mindig mindent megold.
A kövi biztosan jobban sikerül, úgy ahogyan szeretnéd Bele kell jönni ezekbe, ügyes vagy, hogy csinálod, én bele se merek fogni csak csodálom, milyen szép manikat festesz
De aranyos vagy, köszönöm szépen! De nálad is ilyen szépségeket látok mindig, hogy szerintem semmi okod a panaszra
A szokásos fotóval jövök azért így nappali fényben.
Azt kell mondanom, hogy a Moyra lakkok minősége meglepett, 10 évvel ezelőttről nagyon rossz emlékeim voltak, de a mostaniak nagyon szuperek. Könnyű volt dolgozni velük, pigmentáltak, jó az állaguk. Örülök, hogy beszereztem őket.
nem minden fedőlakk maszatolja el a nyomdázást, de ami igen, azt a nyomdázott ujjakon érdemes hanyagolni… milyen fedőlakkot használnál?
A Moyra saját nyomdazashoz kiadott fedő lakkot használom, bőven teszek az ecsetre és igyekszem három húzással befedni a körmöm (Középen és a két szélén egy- egy húzás), 5-10 percnél tovább nem szoktam várni bár mostanában a Nicole Diary nyomdalakkokat többet használom (kicsit más allaguak mint a Moyra nyomdalakkok)