Körömlakkok, manikűr

De jó, örülök hogy neked is tetszik a GR lakk :slightly_smiling_face:Nagyon szép, nőies lett a végeredmény. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lemosni? Ezt a glittercsodát? :hushed: Nem szabad, mert nagyon szép lett, Karácsonyi hangolódásra tökéletes. :heart::heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face: Igazából a Te hatásodra vettem meg őket :slightly_smiling_face: Nagyon szuper kis lakk, biztos fogok még venni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

De jó :slightly_smiling_face::heart_eyes: egyébként azt is szeretem kifejezetten bennük, hogy ilyen picik, és olcsón akár sok különleges színt is be lehet szerezni, elhasználható mennyiségben. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart: Már egészen megtetszett, szépen csillog nagyon ez a fedőlakk is :blush:

1 Likes

Igen, ez nekem is tetszik benne, hogy kicsi. Így van esély arra, hogy elhasználjam. :slightly_smiling_face:

1 Likes

20201218_151731 20201218_151736

Karácsonyra hangolódó mani :slight_smile:

9 Likes

Gyönyörű ez a szín :heart_eyes:

1 Likes

Örömöm első nyomdázásom után, hogy talán mégsem vagyok olyan béna :grin:
IMG_20201218_191430_20201218193348668

Utána pedig a hogy rontsd el rovat következik :joy: negyedórát vártam a fedőlakkal, de mégis elcse.te :pensive:
IMG_20201218_192944

Ugyanitt tippeket szívesen elfogadok, hogy a Karácsonyi körmömet már ne rontsam el. :grin:

9 Likes

Régen sokat nyomdáztam, akkor mindig matt fedőlakkal fixáltam. Miután az megszáradt arra kentem fel a hagyományos fényes fedőlakkot. Így nem mosódott el a minta.

2 Likes

De ügyes vagy, nagyon szép lett!! :star_struck:
Az elmosódott szerintem még pont ebbe a szöges szív témába is beleillik, olyan gótos :grin:

1 Likes

De jó, na ez a tipp eszembe nem jutott volna az biztos. Akkor beszerzek egy ilyen matt fedőlakkot, hátha nálam is megoldja ezt a problémát. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen :heart_eyes: Az én szememet nagyon zavarja ez az elmosódás, de túlteszem most magam a beteges maximalizmuson, mert kedden vagy szerdán úgyis készítem a karácsonyi körmöket, addig kibírom :grin: De így érzem magam :face_with_monocle:

1 Likes

No itt az ideje lazítani néha a maximalizmuson, ilyenkor olyannak kell lenni mint a cicák, ó én direkt így akartam :grin:
(mondom ezt én a kis különbség nem különbség két vörös lakkommal, engem ez azóta is zavar, de a csillámok mindent megoldanak :smiley: :star2:)

1 Likes

Teljesen igazad van, néha el kell tudni engedni. :slightly_smiling_face:
És a glitter valóban mindig mindent megold.:grin:

1 Likes

A kövi biztosan jobban sikerül, úgy ahogyan szeretnéd :sparkling_heart: Bele kell jönni ezekbe, ügyes vagy, hogy csinálod, én bele se merek fogni csak csodálom, milyen szép manikat festesz :star_struck:

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart: De nálad is ilyen szépségeket látok mindig, hogy szerintem semmi okod a panaszra :heart:

1 Likes

A szokásos fotóval jövök azért így nappali fényben. :slightly_smiling_face:
Azt kell mondanom, hogy a Moyra lakkok minősége meglepett, 10 évvel ezelőttről nagyon rossz emlékeim voltak, de a mostaniak nagyon szuperek. :slightly_smiling_face: Könnyű volt dolgozni velük, pigmentáltak, jó az állaguk. Örülök, hogy beszereztem őket.
IMG_20201219_121243 IMG_20201219_121329

8 Likes

nem minden fedőlakk maszatolja el a nyomdázást, de ami igen, azt a nyomdázott ujjakon érdemes hanyagolni… milyen fedőlakkot használnál?

1 Likes

A Moyra saját nyomdazashoz kiadott fedő lakkot használom, bőven teszek az ecsetre és igyekszem három húzással befedni a körmöm (Középen és a két szélén egy- egy húzás), 5-10 percnél tovább nem szoktam várni bár mostanában a Nicole Diary nyomdalakkokat többet használom (kicsit más allaguak mint a Moyra nyomdalakkok)

1 Likes