A tegnap végre volt időm körmözni, az adventi kalendárium színeihez nagyon hasonló lett. Nem lesz a kedvenc színkombóm, de most ehhez volt kedvem.
Szerintem szép lett olyan méhecskés
Igen, nekem is nagyon tetszik! Szuper ez a mustár sárga! Nagyon jó kombó!
Szépséges lett, csodálattal nézem mindig, milyen hosszúak a körmeid
Nekem nagyon tetszik, imádom ezeket az őszies színeket.
A zöld és a mustársárga kell!
Halihó! Általában csak olvasgatni szoktam a fórumot, nem veszek részt a beszélgetésben (túlságosan nyúl vagyok ) de most muszáj vagyok írni. Nézem itt a szebbnél szebb manikat, és ki vagyok akadva XD Bakker, aaaaannnyira szépeket alkottok, régen én is imádtam lakkozgatni a karmaimat. De egy-két évvel ezelőtt azt vettem észre, hogy a lakkoktól (márkától függetlenül) a körmeimnél a bőr szabályosan kivörösödik, viszket és fáj (először azt hittem, hogy csak a lemosótól van, de sajnos nem…lehúzható lakknál is ugyanez volt a helyzet). Mintha valamilyen allergiás reakció lenne
Úgyhogy sajnos a szép színes körmökről le kellett mondani (mondjuk ennek a pénztárcám nagyon örül)… De ettől függetlenül jövök, nézegetek és fájdítom a szívem
ne haragudjatok, hogy így random írtam ide egy kisregényt, de már kikívánkozott
Mindenesetre nagyon ügyesek vagytok, baromira tetszenek az alkotásaitok
ne aggódj, én is többet kibicelek itt, mint amennyit írok, és csak olvasgatok meg nézegetem a köröm- és smink műalkotásokat
az allergiás reakcióval kapcsolatban: ez csak normál lakkoknál fordul elő, vagy géllakknál is? és próbálkoztál esetleg különböző 5-free / 7-free stb. lakkokkal is? lehet hogy egy olyan összetevő okozza, ami nélkül is tudnak már körömlakkot gyártani?
@Ayanna: Hello! Tök jó, hogy itt vagy!
Az allergiás reakcióval kapcsolatban: nem tudom, nekem még nem akadt ilyen gondom, de van egy youtube-er, a The Salon Life-os hölgy szokta állandóan emlegetni, hogy senki ne merjen otthon gél vagy shellac-ozni, mert ha minden nem úgy történik, ahogy arra a “szakemberek” ki vannak képezve, annak csúnya allergiás reakció lehet a vége, pont amilyeneket Te is leírtál… Szóval nekem is az a kérdés ugrott be elsőre, hogy sima lakktól vagy géllaktól alakulhatott vajon ki?
Amúgy erről jut eszembe, bár lehet, hogy ezt már kérdeztem, kiket követtek köröm fronton?
Én nagyon szeretem a The Salon Life-ot a swatch videók miatt, Instán pedig dorkanails (Takács Dorina Nails) és a winnieisawsome a kedvenceim.
Azt szerettem volna megérdeklődni, hogy Ti rendeltetek már a mukoromplaza.hu vagy a diva-center.hu oldalakról?
szerintem én csak egy körmös youtuber-re vagyok feliratkozva, ő MarvellousNails néven fut, elég kevés ember ismeri de nagyon jó nailart-okat csinál… simplynailogical-t is nézem, de ő már annyira nem körmös… Kelli Marissa pedig új felfedezett, de nem vagyok benne biztos hogy visszatérő nézője leszek.
van még pár reddit is amit nézek néha (bár regisztrálva nem vagyok), r/RedditLaqueristas és r/malepolish - az utóbbit azért szeretem mert sokkal több rövid körmű képet láthatok, meg egyszerűbb dizájnokat is. a legnagyobb reddit subbal, a r/Nailpolish nevűvel még ismerkedek.
olyan szép manik születnek itt mindig, most gondoltam bátorkodom megmutatni az enyémet is (főleg, hogy a korona kezdete óta alig sminkelek, csak a körmeimet festegetem - de lassan azt se látja senki :)) egyelőre valami visszafogottan karácsonyit akartam, szerintem sikerült sima essence lakkot és nyomdalemezt használtam. szeretem ezt a lakkot amúgy (sweet as candy), olyan milky hatása van. sajnos a képek készítése még nem megy annyira.
Csodaszép és ahogy olvastam, most nagyon divatos ez a szín.
Nagyon szép lett! És gyönyörű hosszúak a körmeid.
köszönöm, azért ez igazán jóleső bók az extrán hosszú körmök és extrán szépséges manikűrök koronázatlan királynőjétől :))
azóta ilyen hosszú amúgy, amióta csak reszelőt használok, illetve erősítőt kenek a lakk alá. most épp ezt: https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-build-up-koromerosito-lakk
De aranyos vagy, köszönöm szépen! Ilyet sem mondtak még nekem.
Ezt a körömerősítő lakkot lényegében alaplakk helyett használod, és erre jön a szín? Mert ha így működik, szerintem én is beszerzem.
Igen, pontosan így. Amúgy enyhe rózsaszínes színe van, de nem zavarja a fölé kerülő lakkokat.
Régebben sajnos beleestem abba a hibába, hogy nem néztem meg az összetevő listáját annak az erősítőnek, amit használtam: https://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-eveline-8w1-total-action-koromapolo és csak akkor jöttem rá, hogy formaldehid van benne, mikor egy rossmanos eladó felvilágosított
azóta ezt a Trend It upos buildert használom, és esküszöm, még jobb állapotban vannak mint a másikkal
pl. ha beleakad valamibe, akkor sem törik le. még nagyobbra is megnőne, csak a kontaktlencse betanulási időszak miatt ilyen visszafogott
ez nekem nagyon nagy szó, régebben csutkára kellett vágnom, mert lemezesen vált fel, szó szerint. egyszóval, jó szívvel ajánlom.
annak az eveline-nek van egy másik verziója is, a zöld csomagolású sensitive, az formaldehid-mentes. nekem nagy kedvencem amúgy (szintén lemezesen hasad a körmöm), épp elfogyott.
azóta amúgy már a 8in1 új verziója is formaldehid mentes, csak épp használhatatlan: https://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-eveline-8in1-total-action-intenziv-korom
A Sensitive-en gonolkodtam énis, de már nem mertem bevállalni de felírom, ha szükség lenne rá.
Ez jól hangzik, köszönöm szépen. A következő DM-es látogatásom során be is szerzem, úgyis fogytán van az alaplakkom.
Ha ilyen rossz állapotban voltak a körmeid akkor valóban csodát művelt, mert most csodaszépek.